Gdzieś tak o 13 byłem w Tesco. Gazeta Krakowska miała swoje stoisko i robiła jakąś akcje reklamową . Nagle słysze , że piłkarz Cracovii Kazimierz Węgrzyn będzie rozdawał autografy. Podszedłem z kumplem i rzeczywiście Kazek podpisywał swoje fotki . Miałem okazje zamienić z nim kilka zdań - bardzo sympatyczny z niego facet , był zaskoczony gdy mu powiedziałem że Wróbel jest prawie dograny. Złożyłem mu życzenia świąteczne i umówilyśmy się na spotkanie na treningu noworocznym.
Brawo Krakowska!!!!!!!!
-
-
Kazek w Tesco
Nie każdy ma takiego farta. Poza tym ja się nie plątam po Tesco odkąd mnie zgnoiła tamtejsza ochrona. Nie chcę mięc z nimi nic wspólnego. Bandyci.
Autograf Kazka ze zdjęciem to rarytas. Może taka akcja się jeszcze powtórzy.
brawo nie brawo. Raczej Pasiak Krakowskiej już nie kupi.
Od niedawna to oficjalny organ GTS. Produkują coś co nazywa się gazeta wiślaka albo podobnie. Pierwsze numery jeszcze w tym roku wchodzą w sieć dystrybucji GK.
potwierdzam.. zupełnie niezrozumiała akcja Gazety Krakowskiej pt ”Gazeta Wiślacka” napawa mnie mocnym wstrętem do tego tytułu.. pech sprawił, że pracuje tam kilku moich znajomych, bardzo zacnych ludzi, może jednak nie jest więc tam aż tak strasznie..
pzdrw
Wiadomość zmieniona (12-12-03 17:05)
a przypadkiem naczelny GK nie nazywa się Richard Deutch?
Wiadomość zmieniona (12-12-03 17:08)
redaktorem naczelnym jest tam świnia co pozwoliła na publikowanie jednoznacznie szkalujących Cracovie i jej działaczy tekstów autorstwa
...znanego działacza wisły. przypomne"córa marnotrawną" czy "criminal tango na hymn"
Teraz to pewnie nie pozwolilibyśmy aby uszło to bydlakowi płazem a raczej gaberlem.
Richard Deutsch dokładnie..
bardzo wiślacki człowiek..
poznałem osobiście..
wręcz niereformowalny..
pzdrw
RoMan - to Ty o "reformowalności" ludzi mało wiesz.... redaktor naczelny Gadziego Echa obecnie na niemal każdej mszy w pewnym krakowskim Kościele bywa.....
oj młody jesteś jeszcze, mlody
:):):):)
ryszard do stary kibic starego, podkarpackiego klubu milicyjnego orzel bazanowka :) powaznie... wiec jakby to powiedziec innego wyjscia nie ma, jak byc fanem GTS :D
Tacy Dwaj, akurat Gadzim Echem kieruje bardzo porządny człowiek, ex-Agora Janusz Ślęzak, absolutnie nie można posądzić go o sympatie prowiślackie, ja zaś osobiście sporo mu zawdzięczam..
pzdrw
qba, zadzwoń pod 95293
Wiadomość zmieniona (12-12-03 17:59)
RoMan - i znów okazuje się żeś młody:
Gadzieecho...
to była gazeta, której obecnie "świętujemy" 22 urodziny...
powstała zaraz po 13 grudnia 1981 r. z połączonych redakcji
GAzety krakowskiej
DZIEnnika polskiego
ECHA krakowa
..i stąd jej tytuł był powszechnie znanym...
Wiadomość zmieniona (12-12-03 18:06)
sorry, przeoczyłem, rzeczywiście, dobrze, że te kiepskie czasy minęły..
a ty qba podaj wew do siebie..
pzdrw
RoMan chcesz poznać qbę?
wpadnij w niedzielę na hokej:-)))
Tak na marginesie... to było stoisko Krakowskiej i Radia Region...
szymciu do spanka jutro kolejny wazny dzien w fabryce snów na kalwaryjskiej
Ja wlasnie wstalem...snil mi sie koszmar. Wala nie trafil w meczu Okocimskim karnego:-( a kolega Karvin walil mnie po glowie parasolem i krzyczal ,ze to moja wina bo na hokeju nie by*em.
Karvi - ale mnie ten leb teraz boli.
Wracaj*c do meritum
1. Fajnie ,ze Kazek uczestniczy w takich akcjach.
2. GadzieEcho zawsze wspominam jak trafi mi sie
czytac felieton pewnego pana pisany z pozycji "sprawiedliwego".
3. Z GK klopot powazny mam. Nigdy nie kupuje to nawet przestac kupowac nie moge;-) Akurat jedyna gazeta poza SE kupowana w malych "dziurach" malopolskich. W Krakowie pewnie ilosc sladowa "schodzi"
HC75 Musze Cie zasmucić, dziś fabryka snów zamknięta... hehe pozdro
NIE KUPOWAC krakowskiej BOJKOT:)ba gazeta zwislacka polecam SE albo FAKT:)moim zdaniem bezsens bo np w lodzi gazety regionalne zajmuja po 50%miejsca dla LKS I Widzewa opierajac sie na zasadzie se kluby te maja plus minus po tyle samo kibicow.oni maja CRAXE gdzies my krakowska TEZ!;)pozdro.
a sklep z piżama jest (chyba) RADWAŃSKIEGO od was :) widziałem jak zamykał ze swoją żoncią :D Znajomy tak jak i Nowaczek :D jedno osiedle ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)