Skoro wycinane są tu kolejne posty - co osobiście uważam za bez sensu - bo tak naprawę tylko jeden wątek a transferach ma jakikolwiek sens, to proszę adminów by nim wszystko wywalą do kosza jasno napisali o czym można pisać a o czym nie.
Czy na przykład polemika z przedmówcą nt zawodników będzie z automatu wycinana czy też przenoszona do wątków o zawodnikach?
Czy też tzw plotki to tutaj czy gdzie indziej?
I jeśli tak to o czym mamy tu pisać, bo chyba nikt nie jest aż tak naiwny by liczyć na to, że będą tu padać rzeczywiste nazwiska wcześniej niż w TP! lub na konferencjach.
Bo skoro każdy nasz zawodnik ma swój temat - możemy o jego formie pisać w jego temacie
Hipotezy nt transferów - w wątku co by było gdybym był Orestem
To co tu mamy wpisywać?
Pozdrawiam mając nadzieję, że nim ten post zostanie wycięty - pojawi się też na niego odpowiedź od "zarządzających"
p.s. Często nie wycina się inwektyw, a marzenia tak..... szkoda:D
-
-
Transfery itp. wiecie o co chodzi... cd. :)
Nic dodać, nic ująć, a już zwłaszcza jeśli chodzi o ostatnie zdanie:)
mozecie sobie dawac infa z gazet i komentowac, ale teksty typu: "czuje w moczu, ze to bedzie X", ja bym chcial "x,y,x", "stac nas na" q,w,e" itp. juz nie mowiac, "studenciaki w Comarchu zarabiaja..."
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mozecie sobie dawac infa z gazet i komentowac, ale
> teksty typu: "czuje w moczu, ze to bedzie X", ja
> bym chcial "x,y,x", "[b]stac nas na" q,w,e[/b]" itp. juz
> nie mowiac, "studenciaki w Comarchu zarabiaja..."
No nie wiem, czy stać nas na qwe :) (za 3 mln :D )
Fakt - ze studenciakami przegiąłem, ale uważam że posty w stylu - chciałbym by był to ten czy tamten zawodnik powinny zostawać. Często odnoszą się do informacji medialnych - gazet, portali... Rozumiem że Luca Toni, czy Bojan Krkic to do marzeń, ale resztą powinna być w jednym wątku.
Przecież inaczej te pismaki to już w ogóle się nie połapią :D:D:D
Do jutra.
mknacylopez Napisał(a):
> Dobranoc :) do zobaczenia za 12 godzin :D sialala
> lalala lala hej Cracovia!
Czyli że konferencja o 12:)?
Swoją drogą, wywiad z Saganowskim fajny, ale nic nie skreśla, pokazuje tylko że facet dobrze się ceni i będzie chciał dużo zarabiać.
Śmieszy mnie jak ludzie piszą że na prawą stronę mamy 2 dobrych zawodników. Mamy 1 dobrego(Sacha) i jednego zmiennika który może coś wnieść do gry(Pawlusiński). Dalej Darek formy nie ma, niestety. Mam nadzieje że przepracuje okres przygotowawczy i coś się zmieni, ale kolejny piłkarz(niekoniecznie Wróbel) na tą pozycje by się przydał. Fakt, że są ważniejsze rzeczy do zrobienia ale jeżeli jest okazja(w razie braku innych opcji) to trzeba ją wykorzystać i brać dobrych zawodników, niezależnie czy mamy tą pozycje obsadzoną czy nie. A jakby nagle była możliwość pozyskania Muchy to pojawiałyby się wpisy że przecież mamy Cabaja i Merdę?
Transfery są bardzo ważne i wierze że bedą i to solidne przynajmniej dwa mnie cieszy to co powiedział trener że ta drużyna zrobiła solidny krok do przodu i teraz po odpoczynku i solidnym przygotowaniu bedziemy mieli inne oblicze zespołu!!!TYLKO PASY!!!
To powie ktos w koncu o ktorej ta konferencja ?
Nzg Napisał(a):
> A jakby nagle była
> możliwość pozyskania Muchy to pojawiałyby się
> wpisy że przecież mamy Cabaja i Merdę?
A czy Wróbel to jest zawodnik z tej półki co Mucha?
na mój gust to zadnej konferencji nie bedzie:
http://www.cracovia.pl/1media.php?nr_menu=media&x=0
Konferencja jest dziś na Wielickiej o 11.30
Doskonale napisał to Janczer jak wg mozna porównywać Muchę do Wróbla i dawać tak głupkowate porównania .
Mucha to kolego reprezentant Slowacji i bezprzecznie najlepszy bramkarz naszej ligi.Co tu wg porównywać z Cabejem czy Merdą jak jest to bramkarz z innej bajki)!!!
A kto to jest Wróbel ?.Ligowy wyrobnik z mniemaniem gwiazdy chcący zarabiać wielkie pieniądze tak jak by to była jakaś gwiazda.Wcale nie gorszych (a twierdzę że lepszych mamy w składzie-bynajmniej nie wymienił bym Sachy na Wróbla ,a i Pawlusiński jak przepracuje dobrze okres przygotowawczy to mu Wróbel co najwyżej może buty wypastować).Pozycja p.pomocnika jest u nas najmocniej obsadzona i twierdze że inne pozycje potrzebują wzmocnień bardziej-tym bardziej że spieramy się o wyrobnika w dodatku zmanierowanego.
http://www.youtube.com/watch?v=M2PWLGDxAl0
bramka Kazimierczaka
Eredin skąd to info,jak na oficjalnej nic nie piszą?
Zadzwoniłem do klubu i zapytałem
Może jakiś nowy hokeista przyjdzie na konferencji przedstawią Łuczaka i Kaliciaka takmi się wydaje!!!
Ja na Pawlusińskiego to już bym nie liczył :/ dobry chłopak, chwała mu za to że został z nami chociaz miał pare lepszych propozycji. Ale najlepszy okres ma już chyba za sob~ą. Trzeba pamiętać ze Plastik ma już 32 lata a jak na bocznego pomocnika kt~óry ma robić wiatr przez cały mecz to sporo. Wg mnie Prawa pomoc to miejsce dla Sachy a Plastik niech będzie w tej rundzie dobr~ą alternatyw~ą dla niego.
11:05 a przecieków nie ma. Albo więc na dziś są tylko dwa nazwiska, albo będzie bomba. Moim zdaniem jednak nikogo więcej dziś nie poznamy.
też mi się zdaje że będzie z tego tylko Łuczak i Kaliciak. Tylko albo aż. Było by wręcz niesamowite jakby na 30 min przed konferencją nie było przecieków. Ewentualnie liczę jeszcze na tajemniczego zawodnika z ligi austryjackiej. Tylko jego się udało dotychczas utrzymać w tajemnicy.
ani widu anie słychu
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Cracovia-chce-Kazmierczaka-Kazmierczak-jest-zainteresowany,artykul,65025,1,714.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)