stąd
[img]http://www.ckmfoto.com/images/shaka.jpg[/img]
-
-
Transfery itp. wiecie o co chodzi... cd. :)
Tak bardzo śmieszne Santo
co do 90minut.pl napisalem co tam jest napisane co nie znaczy ze to prawda, oni tam w transferach wypisuja wszystkie nazwiska jakie sie pojawia w prasie. Jak dobrze wiemy w prasie pisza wszystko :> To ze Polonia chce Mierzeja nie znaczy, ze my go chcemy sprzedac :)
Zmartwiony jak mowisz A powiedz B :)
Przydałoby się. Albo chociaż formacja w jakiej gra.
ja powtorze za Maggo Proko i tez chcial bym zeby chodzilo o Grodzickiego
Dajcie na luz szukamy wzmocnień ,a nie uzupełnień składu .WZMOCNIEŃ czyli zawodników lepszych od tych co mamy.Grodzicki to solidny wyrobnik ,ale nie jest to zawodnik lepszy od tych co mamy na jego pozycji!!!!!.
Kolego zmartwiony bądź tak łaskaw nie bawić się z ludźmi z forum w łamigłówki .
Z Ruchu wchodzi w grę wg mnie Brzyski lub Sadlok .Sobiech mało prawdopodobny bo ściągamy Kaliciaka i chcemy jeszcze jednego doświadczonego napastnika.Niedzielan też nie wchodzi w rachubę bo do Ruchu oferty nie trzeba zadnej wysyłać (wystarczy dogadać się z piłkarzem ,a do Ruchu przelać 2 krotność jego poborów w Ruchu)
kurcze jakei by sie nazwisko nie pojawilo to sie slyszy ciagle, ze to solidny wyrobnik ale nie lepszy od tych ktorych mamy, wiec kto jest lepszy ?
nawet jakby Messi mial przyjsc to i tak bysmy miel w skladzie lepszych ;)
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kurcze jakei by sie nazwisko nie pojawilo to sie
> slyszy ciagle, ze to solidny wyrobnik ale nie
> lepszy od tych ktorych mamy, wiec kto jest lepszy
> ?
Pietrasiak też dla nich nie lepszy od tych co mamy, więc nie ma co dyskutować :)
Jednak mam nadzieje że 21 będzie niespodzianka na konferencji. Czyli to o czym już wiele osób pisało. Wzmocnienie pierwszego składu. I Lenczyk, i Rząsa mówią o tym że takich piłkarzy szukamy, więc pewnie się tacy znajdą.
mknacylopez Napisał(a):
> 90minut to nie wyrocznia transferowa. Tylko na zielono i czerwono sa pewne.
Wlasnie! Podobnie jest zreszta z transferowymi przymiarkami na innych portalach i w gazetach; to normalne, ze w tym okresie pojawiaja sie roznego rodzaju zapowiedzi, czesto zreszta inspirowane czy to przez agentow zawodnikow (zwanych w Polsce zupelnie nietrafnie managerami), czy przez kluby lub dziennikarzy, ktorzy gdzies cos uslysza ("jedna pani drugiej pani") i cos sie medialnie dzieje:)
Wiekszosc tych "informacji" ma taka sama merytoryczna wage jak wypowiedzi na naszym forum, wiec nie ma sie co oburzac lub krytykowac, ze kibice snuja rozne przypuszczenia, popuszczaja wodze fantazji, czy artykuuja swoje transferowe marzenia. Takie prawo kibica i taki koloryt pilki w tym wlasnie czasie. Dodaje smaczku i zabija czas do chwili oficjalnych rozwiazan.
Kiedys rozprawialo sie przy piwie w waskim gronie znajomych, teraz jest forum i kazdy kibic moze sobie podywagowac:)
Ja np. chcialbym Saganowskiego i nikt mi nie moze zarzucic, ze nie moge chciec:)
Witkowskiego kontrakt byl wazny do grudnia 2010 roku i to on rozwiazal z klubem a nie klub z nim
kkk 84 .Biorąc pod uwagę zawodników Ruchu autentycznym wzmocnieniem naszego składu byłby ktoś z 4 :
1.Sadlok
2.Brzyski
3.Niedzielan
4.Sobiech
Reszta w Ruchu jest porównywalna umiejętnościami do tych co w składzie mamy i nie stanowiła by żadnego wzmocnienia.Piszą tu o Grodzickim i zapytam w czym Grodzicki jest lepszy od Polczaka czy Wasiluka.
Wasiluk nadaje się tylko na stoperze (gdzie indziej sie nie sprawdza i musi grać ).To jest materiał na znakomitego stopera.Polczak też wg jest lepszym stoperem od Grodzickiego .
Co do Pietrasiaka zdanie mam podobne -nie jest to gracz wyraźnie lepszy od tych co u nas są .
Jeśli mamy brać kogoś z Ruchu to Sadlok byłby wielkim wzmocnieniem ,ale mamy problem co zrobić z Wasilukiem i pozostaje problem lewej obrony (brak alternatywy dla Derbicha).Brzyski to lewy obrońca z fantastycznym strzalem z 2 linii i to dla nas wzmocnienie (może grać wymiennnie z Derbichem lewa obrona i lewa pomoc).Załatwia nam problem kryjącego obrońcy.
Niedzielan to zawodnik klasowy i do wzięcia za b.niską cenę .Udowodnił że jest wart by go brać!!!
Sobiecha bym nie brał Ruch chce za niego 2 mln zł i to cena z kosmosu jak za zawodnika który tak naprawdę miał udaną 1 rundę .Może być to zawodnik na 1 rundę tak jak był np Jarka.
renee Napisał(a):
> Witkowskiego kontrakt byl wazny do grudnia 2010
> roku i to on rozwiazal z klubem a nie klub z nim
Kontrakt Witkowskiego był chyba jednak ważny do końca czerwca 2010 r
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=1546&x=0
W poniedziałek bedą transfery piłkarzy ktorych nazwisko kończy się na "ak" - Kaliciak,Łuczak,Każmierczak :D
I jeszcze Pietrasiak:D
Witkowskiego kontrakt byl wazny do czerwca 2010 ale zostal przedluzony o 6 miesiecvy za wypozyczenie do Lecznej tzn. do grudnia 2010
.
renee Napisał(a):
> Witkowskiego kontrakt byl wazny do czerwca 2010
> ale zostal przedluzony o 6 miesiecvy za
> wypozyczenie do Lecznej tzn. do grudnia 2010
A skąd masz to info bo przyznam ,że nie słyszałem wcześniej o takich praktykach.
dla mnie to tez bylo dziwne wiem to z dobrych zrodel i to jest prawda zapytajcie p.Tabisza
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)