Izbik - racja napisałem mało precyzyjnie.
Powinno być tak : Co do wzmocnień to ja jestem typem kibica , który patrzy tylko sercem i na piłce się nie znam.
Jestem kibicem CRACOVII a nie fachowcem od wyszukiwania piłkarzy.
CRACOVIA PANY!!!!!
-
-
Transfery itp. wiecie o co chodzi... cd. :)
I to juz moze sie podobac....Wczesniej brzmialo troche obrazliwie (ale to moj przyklad by -NIE PIETNOWAC)
Same jakieś nowe talenty /wynalazki pojawiły się na forum , kto to wpuszcza, jeden nie zna się na piłce bo jest kibicem Cracovii(niejaki Jkm 04),a drugi pisze "który" przez "u"(niejaki Sofokles).
Chłopaki nie nadużywajcie sterydów bo to nirzczy musk!
> jkm05 -to ostatnie zdanie nie brzmi moze najlepiej
ostatnie zdanie brzmialo CRACOVIA PANY!!!!! - co Ci w tym zdaniu nie pasuje? ;-)
Kajak-dobre to.....Ale wracajac do glownego tematu -mam nadzieje ,ze to co przeczytalem na WP,jest prawda. Nie mialbym nic przeciwko temu by cala druzyna Korony byla na sprzedaz. Sam widze paru graczy dla Nas a Wy................................
pasiasty81 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> > jkm05 -to ostatnie zdanie nie brzmi moze
> najlepiej
>
> ostatnie zdanie brzmialo CRACOVIA PANY!!!!! - co
> Ci w tym zdaniu nie pasuje
Sygnaturki i podpisy sie nie licza!
Czy myslicie ze Zlatko Tanevski moglby byc wzmocnieniem? bo mysle ze Tomasz Jodlowiec tak ale to raczej nie realne marzenie:(
Nie mozemy zapomniec o Jarosławie Bieniuku ktory napewno by sie sprawdzil w pasach choc nie jest juz mlody.
tak, jkm azali wżdy masz rację, dla mnie jest różnica między ktury a wpisem zaczętym od małej litery
odbiegliście od tematu, a tu tymczasem: http://www.gazetakrakowska.pl/sport/pilkanozna/193611,cracovia-poluje-na-snajpera-hutnika,id,t.html
no i pomyslec ze jeszcze rok temu gralem przeciwko temu szewczykowi w krakowskiej A klasie i strzelił nam 3 bramki i przy 2 asystował. fajnie chociaz z tego wzgledu bedzie go ogladac na boiskach ekstraklasy bo nigdy nie grałem przeciwko ekstraklasowym zawodnikom :D
ciekawe czy to my wyslalismy ta 100tysieczna oferte za Świątka
Dementor - zgadzam się całkowicie z Tobą.
Jest różnica.
Jak każdy czekam na wzmocnienia, po pewnym zwątpieniu już nie mam złudzeń - Orest Lenczyk wie co robi.
Na pewno będą wzmocnienia.
CRACOVIA PANY!!!!!
http://krak.tv/kategoria-9,film-1021.html
Ale walnęli wywiad z Profesorem! Filipiak mówi o milionach na transfery, jakich piłkarzy szukamy, obiektach przy 3 Maja i o walce o mistrzostwo w przyszłym roku.
Pawłowski-jak najbardziej tak!
Wróbel - za słaby!!
Cracovia kupując Matusiaka czy Ślusarskiego pokazała że warto ściągnąć polskich zawodników którzy mieli większy bądz mniejszy epizod za granicą.Dlatego może sprowadzić tego oto pana...http://www.90minut.pl/kariera.php?id=819
Może by, sie nadał??
Czyżby nadchodziły lepszy czasy?
nareszcie żegnamy Witkowskiego
"Lista zawodników, których działacze chcą się pozbyć, jest zadziwiająco krótka. Otwierają ją napastnicy Kamil Witkowski i Jakub Grzegorzewski. Pierwszy zagrał pod okiem Lenczyka 50 minut, drugi 22, ale ich kontrakty obciążają klubowy budżet.
Wygląda jednak na to, że jako pierwszy Cracovię opuści 28-letni Dariusz Kłus. Kontrakt pomocnika wygasa z końcem grudnia, a działacze jeszcze nie rozpoczęli rozmów z zawodnikiem. - W sprawie nowej umowy nic się nie dzieje - rzucił tylko piłkarz, który w tym sezonie zaledwie cztery razy wyszedł w pierwszym składzie Cracovii."
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35800,7329276,W_Cracovii_burzy_nie_bedzie__ale_lista_transferowa.html
Kłus świetna wiadomość.
Podczas czwartkowej konferencji prasowej trener Orest Lenczyk odebrał telefon, rzucił "cześć, Tomek" i puścił oczko dziennikarzom, co wzbudziło skojarzenia z Tomaszem Rząsą, pełnomocnikiem prezesa Janusza Filipiaka ds. sportowych.
To był jednak tylko żart szkoleniowca, który - podobnie jak wszyscy w klubie - daleki jest od zdradzania transferowych tajemnic. Przykład? W ostatnich treningach brali udział młodzi środkowi pomocnicy: 20-letni Wojciech Łuczak (piłkarz holenderskiego Willem II Tilburg, ale gra głównie w rezerwach) [b]oraz tajemniczy zawodnik z ligi austriackie[/b]j. Mimo że jego nazwisko nie wyciekło do mediów, to Lenczyk i tak był zły, że ktoś z klubu poinformował o obecności zawodnika przy Wielickiej.
gazeta.pl
Ciekaw jestem co to za grajek z ligi austriackiej u nas trenował
jacek bąk ;D
zac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Ciekaw jestem co to za grajek z ligi austriackiej
> u nas trenował
nie mniej jestem Ciekaw jaki pracownik Klubu kabluje takie sprawy do mediów....
No, ale z drugiej strony to rzadki przypadek, że nasi przebiegli dziennikarze nie potrafili ustalić personaliów zawodnika :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)