Ebi w Feyenordzie :(
-
-
Transfery itp. wiecie o co chodzi... cd. :)
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ebi w Feyenordzie :(
Czyli nie będzie jednak dzisiaj konferencji ;)
Konferencja moze być również jutro rano. To zależy o której byloby wszystko jasne:)
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
Nawet aktualna poprawa szczelności wycieku informacji nie przeszkodziła w tym, aby nieoficjalne informacje przedostały się do internetu. O transferach Matusiaka czy Golińskiego można było przeczytać na kilka godzin przed oficjalnym komunikatem. Tak więc jezeli rzeczywiście klub zamierza dokonać jeszcze jakiegoś transferu, to przeczytamy o tym niebawem na którymś z portali internetowym.
niby tak, ale o bułgarze nie było nic w internecie, dopiero Orest się wygadał już po treningu
Ale Bułgar przyjechał na testy, a nie podpisać kontrakt. O takich sprawach zazwyczaj informuje sam klub.
A ja tam mam przeczucie, że będzie jeszcze jeden transfer, albo nawet dwa :)
To taka cisza przed burzą :P
Albo nic nie będzie :) I wtedy posiądziemy napastnika z Bułgarii:)
I chyba się nie myliłem :(
co tak cicho chyba lipa
Czyżby koniec transferów?
Jeśli tak to myślę,że Orest z obecną kadrą zdobędzie taką liczbę punktów,żeby w zimie zrobić "małą" rewolucję i ściągnąć klasowych piłkarzy a pozbyć się miernot i zacznie budowę drużyny na następny sezon
ej chłopaki bez żartów
miesiąc temu modliliśmy się o byle kogo
teraz przyszedł Matusiak
Golinski
Trener
jak widać po 1szych meczach potrafi z nich wycisnąc na nasza lige wynik dobry
także nie rozpaczać a cieszyć się
Transfery maja byc jakosciowe a nie ilosciowe dosc Misanow Murawskich Grzegorzewskich nic na sile.
Nie rozpaczamy ,ale mecz z Koroną pokazał, że potrzeba 2 napastników, a nie jednego
Podzielam zdanie kolegi Eredina. Po meczu w Kielcach, nawet ze zgraniem Golińskiego z Matusiakiem (ktore mam nadzieje ze nadejdzie po Spale) nie widze szansy w meczu np. z wisłą. Potrzeba nam kogoś mocnego i rosłego jak Bartek..
Albo... bat i przygarść pieprzu. Wsypać go w majtki Kaszubie i Grzegorzewskiemu, a bacik do ręki Oresta :D
Spokojnie jeszcze sie dzien nie skonczyl pozatym moze zawodnik dzisiaj podpisac a jutro go przedstawic ;]
Myślę że nie ma już co na to liczyć. Orest przekonał się, że skład jest jako-taki, a pewnie nie chce sprowadzać byle kogo. Też wolałbym jakieś wzmocnienia, ale skoro nie ma, grajmy tym co mamy, bez płaczów lecz z nadzieją
nie kupią już nikogo
ja tam mysle i mam nadzieje ze ktos jeszcze dołączy ...
toto99 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Transfery maja byc jakosciowe a nie ilosciowe dosc
> Misanow Murawskich Grzegorzewskich nic na sile.
Akurat jakby Murawski został to byśmy mieli z niego w tej rundzie sporo pożytku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)