Tak idąc po linii obecnych transferów i sprowadzania zawodników , których Lenczyk wcześniej prowadził w innych klubach, to miejsce Kuliga na prawej stronie mógłby zająć Grzegorz Fonfara z GKS-u. Przedłużył on co prawda kontrakt z Bełchatowem ale tylko o rok, co sugeruje ,że nie wiąże swojej przyszłości z tym klubem. Z kolei solidnym środkowym obrońcą jest Dariusz Pietrasiak.
-
-
Transfery itp. wiecie o co chodzi... cd. :)
Mierzejewski, Baliga, Sacha - prawa obrona jest pewna, jak już to przydałaby się alternatywa dla Derbicha na lewą stronę (Szeliga lepiej radzi sobie jak defensywny pomocnik), choć na dzień dzisiejszy trza nam stopera - czekamy do poniedziałku :)
Napastnik nie jest priorytetem. Jeśli nie przyszedłby ktoś klasy Sagana to nie ma co. Witkowski może się obudzi i zacznie grać, jest Kaszuba, Grzegorzewski dojdzie do siebie i jest nienajgorzej, bo mamy Matusiaka. Najgorzej jest na stoperze bo mamy Polczaka, niepewnego Tupalskiego, który na dodatek napewno złapie kartki i słabego Wasilkua, który w ważniejszym meczu może zawalić kilka bramek. Na prawej obronie też nie jest różowo po odejściu Kuliga. Baliga to nie jest ekstraklasowy gracz, Sachy nie widziałem w akcji. Wystarczy kontuzja lub kartki Mierzejewskiego i jest luka. Potrzebny nam stoper, który może grać na prawej obronie.
chyba już nie nabędą nikogo :( zbliża się koniec okienka transferowego
Koniec jest w we wtorek. W poniedziałek jeszcze może być konferencja.
Mierzejewski, Baliga, Sacha- żaden z nich nie jest nominalnym prawym obrońcą. A moje zdanie o Balidze jest takie ,że zawodnik w wieku 21 powinien grać, a nie siedzieć na ławce i pełnić rolę zmiennika. Jak dla mnie Baliga powinien zostać na rok wypożyczony do klubu gdzie będzie miał możliwość regularnych występów,a nie czekać jak Mierzejewski złapie kontuzję czy nie będzie mógł zagrać za kartki.
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Potrzebny nam stoper,
> który może grać na prawej pomocy.
że co? :D co do boków obrony to ani Baliga ani tym bardziej Sacha to nie są pełnowartościowi zmiennicy, ale taki Sasin może w razie czego zagrać na lewej bądź prawej obronie
Orest niby mówił że jak będą transfery to raczej przed sobotą ale wydaje mi się że ktoś jeszcze przyjdzie w poniedziałek
Miało być obronie :)
Baliga i Sacha to są pełnowartościowi zmiennicy, za co ręczę :D - a Mierzejewski dwa ostatnie mecze zagrał bardzo dobrze i jest na chwile obecną pewnym defensorem (nie mówie o dwóch pierwszych kolejkach, bo tego nikt już nie pamięta :))
Sacha w ostatnich meczach ME (Miszczu ,przyjdź czasem na ME to będziesz wiarygodny w wygłaszaniu opinii o np. Witkowskim,Grzegorzewskim) grał jako prawy obrońca.W/g mnie ,wypadł w tej roli b.dobrze.Facet praktycznie cały mecz dublował prawego pomocnika ,cały czas zapierdzielając.
Patrząc na grę Grzegorzewskiego ,zadawałem sobie pytanie - KTO GO NAM WCISNĄŁ ?!
W niedzielę o 17 gramy z Koroną na Wielickiej - warto popatrzeć i później oceniać.Nie zapowiadają upałów ,od kontuzji trochę czasu minęło.
Atak Witkowski-Grzegorzewski ,może być atakiem śmierci dla wielu ;)
Myślisz, że są ludzie, którzy nawet mecz Młodej Ekstraklasy mogą przypłacić zawałem? :D
A dla zobaczenia Sachy na Wielicką warto się przejść. Przynajmniej na tą połówkę, gdzie atakujemy w stronę Wieliczki :D
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Atak Witkowski-Grzegorzewski ,może być atakiem
> śmierci dla wielu ;)
atak śmierci czy atak śmiechu?
Smierci napewno nie...koniec okienka sie zbliza i cisza to juz chyba na tyle z transferow chociaz zobaczymy co z Bulgarem i tym z Holandii ma ktos jakies informacje co z nimi??sa jeszcze czy juz wyjechali??
Bułgar jest wolnym zawodnikiem, a dla takich graczy okienko nie zamyka się 31.08
Na obronie może spokojnie grać Sasin!!!
Nie tak spokojnie ;)
Potrzeba stopera i napadziora i będzie git :)
Bez paniki. Jeśli mamy kupić byle kogo, lub za kosmiczną kasę to uważam że powinniśmy grać tym co mamy. A jeśli jeszcze uda się kogoś "upolować", to super
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32298,title,Czy-Micanski-umie-juz-chodzic-po-schodach,wid,11440352,wiadomosc.html
WIĘC MOŻE MICAŃSKI
swietne info :)
Dobrze by było go sprowadzic ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)