A Ty normalny jestes? Rasiak bral 12000 funtow tygodniowo ( 220 tys zlotych miesiecznie ) w Southampton. To jest ponad jedna szosta calego budzetu Cracovii...
Ogolnie twoje posty sa coraz bardziej SF..
-
-
Transfery itp. wiecie o co chodzi... cd. :)
Rasiak wie ze jesli chce jeszcze cos osiagnac w reprezentacji to musi grac, najlepiej w Polsce a wiazaloby sie to ze zrezygnowaniem z wielkich zarobków, wiec temat wcale nie jest zamkniety
p.s czemu nie wyswietla sie moj podpis?
Skoro mógł przyjść Ślusarski, to Rasiak i Sagan wcale nierealni nie są.
No ale Smolarek to zaiste science fiction
Piłkarze nie zawsze są w formie ale liczyć kasiorę potrafią w każdych okolicznościach.Był już w Polsce przypadek powrotu aby grać i walczyć o miejsce w reprezentacji( A.Matysek-bramkarz) i za dobrze na tym nie wyszedł.
Rasiak i Saganowski. Was popieściło. Spaliście dobrze? Oni ani myślą wracać do naszej ligi bo tam w II i III lepiej płacą. Ponadto to są zera piłkarskie
Zera piłkarskie? Ciekawa teoria... :D
Hajto będzie piłkarzem Cracovii?
Stoperem ŁKS Tomaszem Hajto interesuje się Carcovia. Klub, który kosztem zespołu łodzian występuje w ekstraklasie chciałby wzmocnić defensywę doświadczonym zawodnikiem
Obrońca po wyrzuceniu ŁKS z ekstraklasy wciąż nie podpisał profesjonalnego kontraktu. Brak miesięcznego wynagrodzenia wymusił na Hajcie rozglądanie się za nowym pracodawcą. Stąd jego wizyta kilka dni temu w Lubinie. Zagłębie nie było jednak zainteresowane transferem. Gianni tak tłumaczy próby znalezienia nowego klubu.
Przyszedłem do Łodzi, aby utrzymać drużynę w ekstraklasie. Moim zadaniem była wyłącznie dobra postawa na boisku. I wywalczyliśmy doskonale siódme miejsce, ale PZPN postanowił wyrzucić nas z ekstraklasy. Walczyliśmy o licencję dla klubu, ale również o pieniądze dla nas. Niestety, ostatnie wydarzenia sprawiły, że nasza walka może przeciągnąć się w czasie. Czyli nadal mam walczyć o ŁKS i cały rok grać za darmo- pyta obrońca.
Hajto wystąpił w dwóch meczach ligowych, ale wciąż nie wyklucza odejścia. Wczoraj przy al. Unii głośno mówiono, że piłkarz ma ofertę z Cracovii i raczej z niej skorzysta.
Po tym wszystkim co się wydarzyło, nie mam zamiaru przenosić się do Krakowa. Jeżeli mi nie wierzycie, to przysięgam na zdrowie rodziny, że gra w Cracovii mnie nie interesuje zarzeka stoper. Były reprezentant prowadzi rozmowy z działaczami i nie wyklucza pozostania w Łodzi do końca sezonu.
Jeżeli szefowie zgodzą się na moje warunki, to na pewno na pewno nie odejdę. Nie mogę jednak żyć w wirtualnym świecie, który panuje w naszym klubie. Jestem najemnikiem, którego klub wynajmuje do wykonania konkretnej pracy. Darzę ŁKS ogromną sympatią, ale chciałbym zarabiać przyzwoite pieniądze. Na pewno nie w Cracovii zapewnia Hajto.
Tomasz Pomarkiewicz - efakt
To byłby dopiero prawdziwy hit transferowy :D:D:D
Boże,tylko nie ten qtas....
Wraca temat Kuliga
"W wypadku Dzienisa też nie wchodziłyby do wydania wielkie pieniądze, a jest to typ walczaka, jakich w Górniku zbyt wielu nie ma. Kto jeszcze mógłby do końca sierpnia trafić do drużyny. Wraca temat Przemysława Kuliga, prawego obrońcy Cracovii, który miał być w Zabrzu już kilkanaście dni temu. Odstrzelony przez Artura Płatka w Krakowie jednak został, kiedy klub przejął Orest Lenczyk. Dziś ponoć kolejny raz zaświeciło się zielone światło dla tego transferu"
sports.pl
Kulig chciał uciec z tonącego statku po tym jak "prawie" spadliśmy więc nie dziwne że teraz drużyna ma mu to za złe.Najlepszym rozwiązaniem dla niego będzie transfer.
http://terazpasy.pl/index.php/cr_site/wywiady/wywiady_teraz_pasy/orest_lenczyk_babcia_na_kleparzu_zawsze_mowi_ze_sprzedaje_swieze_jajka
Na dzień dzisiejszy Kulig przegrywa rywalizacje z Baligą i Mierzejewskim, ale pozbywać się go tak poprostu byłoby wielkim błędem. Dobrą opcją byłaby wymiana Kulig za Pazdana lub Banasia plus ewentualnie dopłata rzędu 100-150 tys euro. Pazdan i Polczak to w niedalekiej przyszłości może być podstawowa para reprezentacyjnych stoperów :)
Od lżenia Hajty nawet jak u nas będzie grał nikt mnie kurwa nie powstrzyma, od razu to zapowiadam!
Kilka dni do zamknięcia okna, zaczynają się jaja:D
Będę wisiał na kratach (jak będą) i cały mecz będę wyzywał tego Ch uja, W ypierdalaj morderco-przemytniku :)))
Na forum Lubina podaja ze Golinski od jutra w Cracovii
a który to ?
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=544
Byłoby git :) Nie wiem jak u niego z formą, pewnie nie najlepiej ale u Oresta się odbuduje ;) Bo potencjał ma
http://www.zaglebie-lubin.pl/forum/viewtopic.php?f=1&t=4263&start=225
no jadą po nim trochę...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)