witam!
Ten temat już nie raz się pojawiał na forum,ale chciałbym aby wszyscy się wypowiedzieli jak wyobrażają sobie muzykę i efekty podczas meczu pasów!? Jak wiadomo nagłośnienie nie jest rewelacyjne i nie wiadomo kiedy się z tym uporają.
Napiszcie jakie kawałki chcielibyście usłyszeć,co po bramce(czy tylko doping?) itp.
pozdrawiam
craxa na maxa !
-
-
muzyka na hokeju
Nic absolutnie po bramce to !@#$% doping. W przerwach miedzy tercjami mobly by leciec nuty zgodowe badz nasze ... tylko to nagloscnienie
Po bramce syrena, ale taka żeby w całym Krakowie wiedzieli kto bramkę strzelił :D
ja myślę, że standardowe CRACOVIA!!!!!!! CRACOVIA!!!!! CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!! po bramce jest niezastąpione..dobrze jeszcze w sumie wygląda nie przerywanie przyspiewki! tylko np. podgłośnienie akurat lecącego SIALALALALALA HEJ CRACOVIA!!!! :)
tylko gromkie i tradycyjne CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA i pozniej dalej z przyspiewką
tak samo w przewadze i przy kotłowaninie!!!
a jesli chodzi o syrene to na ostatnich finałach była, ostatnio zanikła
a jakby taka 3 sekundowa syreneczka była to by się nic nie stało :D
Między tercjami piosenki zgodowe, a po strzelonej bramce nasz doping CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA, następnie nasze SIALALALA HEJ CRACOVIA :)
muzyka okej... ale ściszyć doping! bo nie można się dowiedzieć kto strzelał, kto podawał itp.
Chociaż na chwilę uspokoić.
Asiekk25 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> muzyka okej... ale ściszyć doping! bo nie można
> się dowiedzieć kto strzelał, kto podawał itp.
>
> Chociaż na chwilę uspokoić.
Chyba zwariowałaś......
eee to chyba z żartem pisane
w dobie telefonów i internetu nikt nie broni w trakcjie meczu odwiedzić live na cracovia.pl :D
Przeca ja tez z żartem :P A jak Asia nie będzie pewna kto strzelił to służę pomocą ;)
edit: Teraz koleżanka i tak w domu sobie będzie relację śledzić więc nie wiem o co chodzi :D
Bardzo przyjemna nutka przed meczykiem leciała, spokojny D'n'B. Tak trzymać.
A może Ty Bart sie za bardzo "wyluzowałeś"? :D
wrzo.ksc Napisał(a):
> Przeca ja tez z żartem :P A jak Asia nie będzie
> pewna kto strzelił to służę pomocą ;)
>
> edit: Teraz koleżanka i tak w domu sobie będzie
> relację śledzić więc nie wiem o co chodzi :D
ee nie zwariowałam :P. nie martw się za 10dni już będę na meczu :D
po meczu owszem
5 dni później
po strzelonej bramce musi być standardowe CRACOVIA !!! CRACOVIA !!! CRACOVIA !!! A Potem Śalalalalalala hej Cracovia !..
nieee!
Asiekk25 Napisał(a):
> muzyka okej... ale ściszyć doping! bo nie można
> się dowiedzieć kto strzelał, kto podawał itp.
>
> Chociaż na chwilę uspokoić.
Cracovia strzeliła i nic więcej nie trzeba wiedzieć :D oczywiście ja też jestem za tym aby był tylko doping :)
7 dni później
Właśnie dzisiaj na lodowisku w Nowym Targu w przerwie w grze puszczana była NASZA melodia.Chodzi mi o piosenkę.
Wczoraj obiecałaś mi na pewno
że 3 punkty dzisiaj będą
więc wygraj dziś ten mecz itd...
REFREN:Hej hej Cracovio ukochana ma drużyno wygrała być ten mecz ten ważny mecz!!!
Powinniśmy ją u nas puszczać i wówczas śpiewać refren całą halą!!!To było by coś.
Tutaj melodia puszczana w Nowym Targu czyli refren od 0;44sek:)
http://faramka.wrzuta.pl/audio/6bLn6A8EjBi/boguslaw_mec_-_marianna
u nas już była syrena 2 albo 3 lata temu
Karvin coś na ten temat może powiedzieć.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)