Mistrzom Polski nie wypada tak ulegać :(
-
-
Podhale-CRACOVIA 03.01.2010 r.
Może teraz. 3 na 5
No właśnie o to chodzi że od samej porażki bardziej boli styl w jakim do niej doszło.To wiele mówi w kontekście szans na obronę tytułu :(
W 5 na 3 nic nie strzelili :(
ssterby Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mistrzom Polski nie wypada tak ulegać :(
święte słowa I JAK SIE PRZEGRYWA 7-3 I gramy 5-3 i nic to KICHA !!!!!!!!!!
A zaczynało się tak pięknie ...
nie wiem czy chcieli przez to coś pokazać ale jeżeli tak to narazie się im udaje ale i tak -> MIstrz!! Mistrz !! CRACOVIA
pasiasty68 Napisał(a):
> No właśnie o to chodzi że od samej porażki
> bardziej boli styl w jakim do niej doszło.To
> wiele mówi w kontekście szans na obronę tytułu
> :(
Eeee no, nie desperuj Pan.
Niezdobycie mistrzostwa Polski w tym sezonie byłoby mistrzostwem świata.
8 - 3 :(
MECZ JUZ PRZEGRANY !!TERAZ TYLKO ILE ???
8:3 ;/
A cóżby mieli przez to pokazywać ? Pieniądze (jak sądzę) dostają. Konkurencja, co do składu, mała, bo zawdonikós w kadrze niezbyt dużo, więc o co mogłoby chodzić...? Słabszy dzień, ciężkie treningi zapewne i tak dalej... Nie miałbym żadnych pretensji... tylko ten styl... Auuuuu....
Jak będzie dwucyfrówka to się zdenerwuję. :(
8-3 ;(
O w mordę.... Czyżby mieli zamiar na piechotę wracać....?
Na pocieszenie napiszę, że JKH wygrywa z Tychami 1:0... co się pewno niektórym nie spodoba, ale co mi tam :)
Połowa bramek stracona przez nas w osłabieniu.
Zostaje trzymać kciuki za Jastrzębie, bo inaczej tyscy z radości zabrudzą monitory ;)
żal mi chłopaków...nie dość że worek pełen bramek to jeszcze ze 4 godziny na zakopiance spędza :/
Kompromitacja staje się faktem. Osiem bramek z rzędu wpuścić do własnej bramki nie odpowiadając żadnym golem...Gra Cracovia czy SMS?
Czyli na Tychy wchodzimy za darmo :D!!!
marcin_ksc Napisał(a):
> żal mi chłopaków...nie dość że worek pełen
> bramek to jeszcze ze 4 godziny na zakopiance
> spędza :/
Niech im Rudolf rozbieganie zrobi wzdłuż Zakopianki. Wypocą, przemyślą, odreagują ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)