Jak ktoś ma ochotę na wyjazd na narty, ale raczej jako uczestnik wspomagający pozostałych zapaleńców, pijąc ich zdrowie w karczmie na dole, to ja się pisze :D
-
-
Narty - Sezon 11/12
Grószka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak ktoś ma ochotę na wyjazd na narty, ale
> raczej jako uczestnik wspomagający pozostałych
> zapaleńców, pijąc ich zdrowie w karczmie na
> dole, to ja się pisze :D
Oj nudzi Ci się chyba jednak bardzo ;)
ja od jutro w ramach przypomnienia rajduje w Krynicy na Słotwinach a w pt moze na Jaworzynie, a nie jeździłem chyba z 5 lat, także moze być różnie
a ja jutro obadam Szklarską Porębę - zaraz wyjeżdżam, ale dzisiok już chyba nie uda się ponartować.
No to kilka osob sie do Kasiny wybiera wiec bedzie bardziej w PASY :)
Czarna Góra -polecam, zajebisty stok
W środę śmigałem na Zarabiu w Myślenicach i powiem wam ze warunki były b.dobre do 13, potem zrobiły się muldy i było ciężko, a ludzi mało jutro się wybieram jedzie ktoś ????
No my również się wybieramy w 2 samochody - będzie mocno
Palenica w Szczawnicy - 8 stopni mrozu, wszystkie trasy perfekcja, ludzi niewiele, piękne słonce-załujcie ze Was tu nie ma..... :D
Eeee, niemożliwe. Jedynkę już zdążyli przygotować? :D
na Słotwinach w Krynicy w porządku tylko ludzi dużo, na Jaworzynie .. też ładnie ale kondycji brakło :)
jakie buty zakupić w okolicy 500zł??
Zależy do jakiej jazdy będziesz potrzebował buty , jeżeli do rekreacyjnej to kupuj pierwsze z brzegu bo i tak nie odczujesz różnicy w modelach w okolicy 500 zł . Zresztą na górki typu Słotwiny czy Jaworzyna to nawet jak kupisz buty za 2000 to nie będziesz odczuwał prawie żadnej różnicy między takimi b.drogimi modelami a tymi za 500 ponieważ na stokach tego typu tylko w kilku % wykorzystuje się parametry butów lepszych klas .
Jeżeli jeździsz b.dobrze i Ci się nie pali to poczekaj do końca sezonu ( a najlepiej czerwiec/lipiec ) na obniżki, wtedy nowe 8./9 można czasami kupić za 40% ceny z zimy .
nie przewracam się :) przy dobrych wiatrach powiedzmy w lepszej połówce na stoku, czyli z tego co mówisz to pierwsze z brzegu trzeba by brać
janczer Napisał(a):
> Eeee, niemożliwe. Jedynkę już zdążyli
> przygotować? :D
Janczer-jesteś człowiekiem małej wiary.... :D
A jak tam Mosorny w Zawoi? Jutro się wybieram i ciekawy jestem czy nie będę żałował:)
ja bylem na Mosornym w zeszlym sezonie. Jak dla mnie WIELKI PLUS!
Tak Mosorny gron jest konkretny jak przyjedziesz wczas rano zaraz jak wyciąg rusza to się wyjezdzisz na maksa takze polecam! Wczoraj byłem na Rzykach Praciakach k. Andrychowa stok na plus ludzi tak srednio po raz pierwszy spotkałem się z nowym sprzętem do jazdy po śniegu jest to skitrikke czy jako tak:) konkret sprawa! Przed przyszłą sobotą pasowało by trochę świeżego puchu!!!Pozdrawia narciarzy-pasiaków!!!
Dzis jednak Praciaki. I jak zawsze Pasiaki królowały na stoku. Dla mnie to jest bombowa góra. Taniutko, parking za free, dowóz busem za darmo. Góra przygotowana zawsze dobrze. Niedługo krzesełka otwierają. A co do tych trajek to tez widziałem ze stały tylko nie mam pojęcia jak tym się jeździ:)
Oczywiscie jako ciekawostka
i oczywiscie bez komentowania
ale siepraw-ski nie jest już nabliżej Krakowa połoznym stokiem narciarskim
Spójrzcie na to:[url=http://podstolice-ski.pl]http://podstolice-ski.pl[/url]
antek.1 Napisał(a):
> Dzis jednak Praciaki. I jak zawsze Pasiaki
> królowały na stoku. Dla mnie to jest bombowa
> góra. Taniutko, parking za free, dowóz busem za
> darmo. Góra przygotowana zawsze dobrze. Niedługo
> krzesełka otwierają. A co do tych trajek to tez
> widziałem ze stały tylko nie mam pojęcia jak
> tym się jeździ:)
A powiem ci Antoś że nawet spoko tylko koszt drogi jesli chodzi o wypożyczenie! Natomiast Pasiaki w Rzykach to normalka!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)