Helios Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> oglądałem tez filmiki z nim na youtube i ma
> mocne uderzenie lewusem, myśle ze lewa pomoc
> mogłby byc, nie?
no Suvorov by sie sprzydał....
-
-
Spekulacje transferowe "Zostan Orestem"
sadzicie że leczyk chce do siebie gola i tosika?
Suworow bedzie grał cofniętego napastnika..
Helios, pisz wszystkie myśli w jednym poście, zawsze jak o czymś zapomnisz można edytować:)
Suvorov będzie grał lewoskrzydłowego najprawdopodobniej, bo nie ma w klubie tak na prawdę nikogo kto mógłby tam grać. Lenczyk Gola chce(w każdym meczu na pewno jednego;) ) ale Tosika nie, Tosika którego z resztą do Lenczyka nie ciągnie za bardzo.
Hamer - Suvorov to by się na prawdę przydał!
no to jak by sie sprzydał to sie sprzyda zdaje się....
Ile może byc wart taki Gol ? :) ;]
Ile wart nie wiem, sprzedają go gdzieś tak po 2,50 :D
ee... nie jest wart więcej niz 0,50 :P
janczer mial na mysli -napoj energetyczny....
Nieważne.. macie info na temat tego z Mołdawii który ma dojechać na cypr na testy ?
Helios - nie miej złudzeń. Najpierw przyjedzie a dopiero potem poznamy jego nazwisko. Nie na odwrót :)
Bo nawet gdy nielicznym jest ono znane to dla dobra sprawy go nie ujawnią
wiem, chyba jasne.
Wczoraj poruszyłem temat gola i chciałbym wiedziec czy ktos z was ma jakies info o tym czy rzeczywiście do nas przyjdzie ?
Nie, nie przyjdzie.
jezeli to prawda to dzieki ;)
LEch chce kupić Rodionowa za 400 000 EUR - nam też by się przydal a kwota nie odstrasza
Kwota niewygórowana za tego naprawdę dobrego napastnika...ale czy taki już "pokazany w Europie" gość przyjdzie "nie na puchary"? raczej wątpię. My musimy szukać jeszcze nie wypromowanych graczy
Grał w lidze niemieckiej - drużyna bez pucharów. Warto próbować :)
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32302,title,Odra-kusi-Adriana-Sikore,wid,11965350,wiadomosc.html
dawać go do nas:)
A po co nam inwalida na pół roku?
A wiecie coś o naszej współpracy z TSV .Może nasz trop transferowy powinien iśc w tamtym kierunku ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)