Kosznikiem juz raz byliśmy zainteresowani,ale wolał wyjechać.Teraz jest po kontuzji więc nie wiadomo co prezentuje.
-
-
Spekulacje transferowe "Zostan Orestem"
no niewiadomo...
zadnych legionistów czy lechistów...
ja bym wziol kupił Krzyśka Hrymowicza z Pogoni Szczecin jest jednym z najlepszych obrońców 1 ligi o ile nie najlepszym...
Też bym go chciał.
http://patrz.pl/filmy/gornik-zabrze-pogon-szczecin-1-3-0-1-hrymowicz
G. Baran!
W przypadku Laszkiewiczów to się sprawdza. 1+1= conajmniej 3
winiak1
czy ja słyszałem tam w tle ' koszmarny błąd Karwana"? :D
,,Drugi błąd w tym meczu"... ;)
Panowie,
To że Hrymowicz strzelił fajną bramkę nic nie znaczy - Witkowski strzelił Lechowi trzy.
A zatrzymanie Lewandowskiego, Boguskiego czy Chinyamy to bez urazy dla niego za wysokie progi....
A ja chcialbym Bieniuka.Doswiadczenie ma ,ograny gosc jest.Pewnie tylko cena za niego spora by byla.
Oj Bieniuk to ciekawa propozycja według mnie, która była już wcześniej omawiana. Na pewno bardziej doświadczony od wszystkich naszych obrońców i mógłby sporo nauczyć naszych młodych. No i Ania na trybunach naszego stadionu, choćby dlatego warto go sprowadzić.
jedyne co dobre w Bieniuku to właśnie Ania :D
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/lech-nie-potrzebuje-zakrzewskiego-w-skladzie,1419128 Tam jest napisane,że interesuja sie nim kluby z Bełchatowa oraz Krakowa,wątpie,aby chodziło o Wislę,więc albo sie nim interesujemy albo tak napisali bo kilka miesięcy z niego zrezygnowaliśmy.Mamy problemy z napastnikami,można z nim na rok podpisac kontrakt,moze sie odbuduje.
http://krak.tv/kategoria-9,film-1094.html
relacja z pierwszego treningu. Orest mówi o kilku piłkarzach, o tych co już są i co może będą :)
Chciałbym zeby sklad na wiosne byl taki:
Cabaj
Mierzejewski - Polczak -Jakis Dosw.Stoper Np.Hernani,Pietrasiak(Tupalski) -Derbich(Brzyski)
Pawlusinski -Każimierczak -Golinski -Sacha(Ewentualnie nowy szybki skrzydlowy)
Slusarski-Matusiak
a do puki jak Slusar nie wroci po kontuzji to
Matusiak sam w ataku
a w pomocy do tej 4 dołaczyc Klicha albo Łuczaka(zobaczymy jak sie pokaze)jak słabo to Szeliga.
Marcin Bojarski, i Jacek Wisniewski, obaj pokazali ile w sercu jest Cracovii
dlaczego Kaliciak i Łuczak mogli podpisać kontrakty jak podobno okienko w Polsce zaczyna sie 1.02 ?
Kontrakty, w zależności od umowy z klubem i jego przyzwolenia, można podpisywać cały rok, w okienku transferowym "wysyła" się to wszystko do pzpn. W innym przypadku klub np. z Anglii nie mógłby prawnie kupić piłkarza, ponieważ okienka transferowe nie nachodzą na siebie.
Zawodników z kartą na ręku można zakupić i zgłosić do rozgrywek zawsze(pod warunkiem że w bieżącej rundzie nigdzie nie zostali zgłoszeni i nie występowali). Zawodnik któremu kończy się kontrakt za pół roku może rozmawiać o transferze z innym klubem z pominięciem swojego obecnego, a jeżeli jego obecny klub da mu wolną rękę wcześniej, to zawodnik może rozmawiać z innymi klubami przed tym okresem czasu(tak przeważnie jest to zapisane w kontraktach).
Napisałem w zwykłym temacie ale mi skasowali, to napiszę tutaj:
Portsmouth z angielskiej premierleague ma bardzo duże problemy finansowe, piłkarze któryś raz już nie dostali pensji, długi w klubie to ok. 10 mln funtów, a tej kasy nie ma skąd wziąć. Portsmouth więc ma czas do 10 stycznia żeby dług spłacić, jeżeli się nie uda to muszą ogłosić bankructwo. Szukamy podobno stopera więc wpadł mi do głowy pomysł ciekawy: Mike Williamson, 193 cm wzrostu, 90 kg. 26 lat. Jest rezerwowym, ale grał wcześniej w championship i w odpowiedniku ME. Wyceniany na ok 1 mln euro(ale pewnie dałoby się wyciągnąć go za 500 tys.). Na pewno lepszy techniczne i fizycznie od naszych piłkarzy, a prawdopodobnie od stoperów w Polsce w ogóle. Można by pomyśleć nad takim małym "hitem". Jedyny problem to kasa którą trzeba by mu płacić no i oczywiście powód dla którego by chciał przyjść.
Ciekawie się tylko co dzieje się z piłkarzami jeśli klub zbankrutuje, mają wolną rękę w przejściu do innego klubu za darmo czy komuś coś trzeba płacić?
dzięki za odpowiedź
a co do tego że skasowali Twój wpis w tamtym temacie,to bardzo dobrze zrobili bo to ten wątek służy do składania propozycji transferów,o kim sobie ktoś marzy itp.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)