[b]WSZYSCY NA HOKEJ!![/b]
Idealna pora i dzień meczu! Do tego dochodzi jeszcze przeciwnik, który zawsze walczy do samego końca.
Głośnym dopingiem wspomóżmy hokeistów, bo Cracovia to MY!
-
-
Cracovia - GKS Jastrzębie, piątek 11.12.09 godz. 18
Wszyscy do młyna!!!
Jeśli ktos by miałby jeszcze wątpliwości czy przyjść na mecz Cracovii ,to część wypowiedzi Leszka Laszkiewicza z oficjalnej
,,- Kibice? Przyszli w nieco większej niż zwykle ilości i zrobili świetną atmosferę...
- To jest bardzo ważne. Ich obecność i doping dodają nam skrzydeł i sprawiają, że gramy jeszcze lepiej. Naszą grą i bramkami chcemy się im za to odwdzięczyć.
Powiem Wam tylko, że trener jest bardzo zadowolony z ostatniej postawy kibiców: dopingu, Lipawy, drugiej rundy PK u nas.
WSZYSCY DO MŁYNA I JAZDA Z DOPINGIEM :)!!
Ja będę jak zawsze!!! Wszyscy do młyna!!!
A nie mówiłem, że na hali potrzebny jest doping?!:D Razem z naszymi hokeistami po zwycięstwo i Mistrza Polski.
I wszyscy zdążymy na Pudziana :D
Wszyscy na hokej w piątek! Ruszcie dupska! :)
przeciez pudzian jest 12 a jutro jest 11 wiec napewno zdazymy ;p
Pudzian jest jutro kolego :D
Pudzian jest dopiero około godz. 23 więc na pewno każdy zdąży wrócić przed TV! WSZYSCY NA HOKEJ!
Pudzian mi zwisa totalnie...
Idę na hokej.
też mi sie uda pojawić dziś:D do usłyszenia...
Znowu pogrom rywala . Tak trzymać CRACOVIA
Cracovia jest aktualnie w swietnej formie (pozostałość po Pucharach )jest spora szansa pozostania SAMODZIELNYM liderem w PLH jeszcze w tym roku !!!
pomimo że nie było dziś świstaka doping nawet nawet ! :) xdd Meczyk extra i atmosfera... oby tak dalej :)
i co do nowej (starej) przyśpiewki nawet dobrze wychodzi
Na trybunach był wspaniały klimat .., NiGDY NIE ZEJDE NA PSY !!!
CRACOVIA TO MY ......KIBICE !!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)