Wielkie BRAWA !!!TYLKO PASY!!!
-
-
Cracovia - Podhale Nowy Targ 08.12.2009, godz.18, lodowisko przu ul. Siedleckiego 7
Ładna demolka. Trzeba przyznać jednak, że rzadko widuje się na meczach tak słabego bramkarza jak Zborowski i zmiennik w I i II tercji. Bo w III zaczął coś bronić. Ponownie widać jaki wpływ na wynik ma dobry (Cracovia-Tychy 2:3) i zły (Cracovia - Podhale 11:3) bramkarz. Poza tym jednak przewaga Cracovii "w polu" bezdyskusyjna.
Zborowski też, Zborowski też, przyjacielem Cracovii jest :)))
Niezły meczyk:) mogli się pokusić o wyższy wynik tak jak Zagłębie:) też zrobili demolkę 15 - 2 !!!
Krzysiek Zborowski Krzysiek Zborowski Krzysiek Zborowski Krzysiek Zborowski Krzysiek Zborowski
e40 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Niezły meczyk:) mogli się pokusić o wyższy
> wynik tak jak Zagłębie:) też zrobili demolkę
> 15 - 2 !!!
A pamiętasz taki wynik z Podhalem ?????
Brawo! Nadszedł nasz czas... W hokeja już nie od dziś wiedziemy prym, a ostatnio do tego wszystkiego dołączyli nasi kopacze. Hala już prawie całkowicie zmodernizowana a stadion się buduje!:D Dziś w pracy spotkałem - z resztą nie pierwszy raz w tym miejscu - naszego bramkarza Marcina Cabaja - to dobry znak.:) Jednym słowem... [b]CRACOVIA PANY[/b]
Właśnie czytam, że Zborowski został powołany do kadry na mecze z Ukrainą... :)
zeby sie wam jeszcze ten Zborowski nieodbijal kiedys czkawka !!!!
Zborowski tez Zboroooowski tez przyjacielem CRACOVII JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[b]Ludzie ruszcie tyłki na hokej[/b], zabierzcie znajomych, przyjaciół, matki, żony i kochanki, sąsiadów, dzieci sąsiadów, znajomych sąsiadów, kolegów z pracy i koleżanki. Wspaniała atmosfera, kulturalny i głośny doping non stop no i ta gra, ta wspaniała gra naszych hokeistów.
A będzie jeszcze lepiej i będzie ludzi masa.
Wynik robi ogromne wrażenie z takim rywalem.... Pytanie,czy to nie jest wynik historyczny (dwucyfrówka) w konfrontacji z Podhalem??? Chyba nie, ale na pewno najstarsi krakowianie i górale takiego wyniku nie pamiętają..... Przynajmniej jedną bramkę można było zamienić na ten niedawno przegrany mecz z Tychami.... Forma była dzisiaj taka, jak na play off, bo są to pozostałości po turnieju w Lipawie....
Zborowski też Zborowski też przyjacielem Cracovii jest xd Brawa za wynik i wygraną :)
Super było jednym słowem ! :D [b]CRACOVIA PANY[/b]
Mecz super, a dopingu całej hali na stojąco i dłużej niż ostatnie 30 sekund to nie widziałem od pamiętnego meczu z Sary-Arka Karaganda podczas PK.
Ta nowa (stara) przyśpiewka dobra, tylko żeby trochę więcej ludzi ją znało i śpiewało.
Generalnie rzecz biorąc od strony kibicowskiej dobry mecz, brakowało mi tego, zwłaszcza podczas kilku ostatnich meczy w naszym Pałacu Lodowym.
A jeszcze jakby drugi bęben był...hmm, sorry, rozmarzyłem się.
Było super! Liczę na podobną frekwencję również w piątek, choć przeciwnik zdecydowanie mniej atrakcyjny, ale za to termin lepszy.
Świtetny mecz, rewelacyjny wynik:)
i doping też w bardzo dobrej formie:)
Nie ma co tu pisać, Cracovia po prostu zmiażdżyła góroli.
Na frekwencje nie ma tez co narzekać, co mecz to widzę więcej ludzi w pałacu lodowym, doping fajny, naprawdę udany wtorkowy wieczór.
Dla mnie jest historyczny mecz...Jezdzilem ,slizgalem sie i bawilem w hokeja na Szaflarskiej.Ale zawsze bylem kims innym,bo indntyfikowalem sie z Pasami i w tych czasach z Polonia B.patrzyli na mnie jak ..szkoda mowic..a ,ja polopirynka i poszedl:)
czasy sa ,jakie sa..ale,zawsze kochac bede Cracovie:) i dla tych chwil warto zyc..
Dzisiejszy mecz potwierdził u mnie usłyszaną niedawno opinię, że dobry bramkarz to połowa sukcesu całej drużyny:)
Piękny mecz:), świetny wynik:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)