Z powodu sytuacji w tabeli jest to dla nas ważny mecz. Oprócz tego mecze z Podhalem zawsze wzbudzały u nas duże emocje dlatego mam nadzieje ze frekwencja na tym meczu dopisze i że wygramy ten mecz...
WSZYSCY NA HOKEJ CRACOVIO WSZYSCY NA HOKEJ!!!!
JAK JEST MECZ TO WSZYSTKO PRECZ!!!
-
-
Cracovia - Podhale Nowy Targ 08.12.2009, godz.18, lodowisko przu ul. Siedleckiego 7
Wszyscy na mecz koniecznie !!!
Ja też idę na HOKEJA HEJ HEJA HEJA CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA :).WSZYSCY NA HOKEJ WE WTOREK !!!
Szkoda, że znowu się nie zjawie na mecz.. ale mam wywiadówkę i mogę mieć gruby przypał :D
W piątek na pewno przyjdę na młyn dopingować drużynę! Hej Cracovia!
Oj Sylwek Sylwek to już będzie twój drugi pod rząd opuszczony mecz hokeja.. co się z tobą dzieje... ;p JAK MECZ TO WSZYSTKO PRECZ ;p
Też się wybieram :)
wszyscy na hokej
Jazda z oscypkami:)
Sylwek_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szkoda, że znowu się nie zjawie na mecz.. ale
> mam wywiadówkę i mogę mieć gruby przypał :D
Sylwek naucz się ściemniać jareckim. Weź im powiedz, że idziesz się uczyć do kolegi żeby poprawić swoją obecną niekorzystną sytuację i masz alibi jak trza!;) [i]Wilk syty i owca cała...[/i] Ty jesteś na meczu a jareccy cieszą się, że wziąłeś się w końcu do nauki.:D
dzisiaj potrzebny dobry doping
8 minuta i 4:0!!!! To się nazywa smażenie oscypków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4-0 :) 8 minuta
http://www.cracovia.pl/aukcje/item.php?id=54
5-1
7-2
7:2!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja ku*wa nie mogę tam być.....
Co się dzieje ! Początek drugiej tercji a już 9-2
Pięknie sie szykuje ;)
9:3
10-3
11:3 !
Żałuję, że nie pojechałem dzisiaj na mecz... Dobrze, że wywiadówka jest raz na miesiąc :)
Oscypkowy pogrom ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)