Sacha chłopie co się stało.W tamtym sezonie najlepszy zawodnik,a wczoraj zawaliłeś pierwszą bramkę z Polonią...
-
-
Mariusz Sacha - witamy w Pasach !
56 dni później
Będzie ważną postacią na skrzydle wiosną.
Sacha ma kłopoty z poprawnym przyjęciem piłki.
Sacha to na razie nie wypał gra straszną padake zero techniki zero przejęcia zero strzał z daleka !!! TYLKO PASY!!!
36 dni później
Sacha jak nie kontuzjowany to chory..i tak kiedy byś nie wszedł do wątku o nim to czytasz że ma słabą forme coś mu dolega.Co się robi z takim zawodnikiem?powinno pozbyć się go z klubu!
Jedni boją się latać samolotem a inni boją się zastrzyków....? :D
Saszka, czuję, że Twój czas w Cracovii się kończy.
ttp://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/mariusz_sacha_to_bedzie_wystarczajacy_okres_czasu
58 dni później
Panowie co się dzieje aktualnie z Mariuszem ?
A co się ma dziać? :)
Normalnie trenuje, był przecież w kadrze na mecz z Koroną.
> Panowie co się dzieje aktualnie z Mariuszem ?
http://www.eurofutbol.pl/news/231588-Saha-moze-juz-nie-zagrac-w-tym-sezonie/
Faktycznie, teraz przejrzałem ławkę z ostatniego meczu, moje gapiostwo :)
55 dni później
Mariusz Sacha kontuzjowany.Uraz wygląda na poważny,ma zwapnienie w stawie skokowym.Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
51 dni później
Powodzenia w Podbeskidziu ! Dziękujemy :)
Dzięki "Anioł" - powodzenia w dalszym życiu sportowca
Dzięki za grę i wszystkie bramki! Trzymaj się!
Złego słowa o Tobie nie można powiedzieć . Powodzenia w dalszej karierze
Dzięki
Powodzenia w Podbeskidziu, dzięki
Mam nadzieję, że kontuzje nie zrujnują chłopakowi kariery. Jestem przekonany, że gdyby nie one, grałby do dzisiaj z powodzeniem u nas.
Dzięki wielkie! Powodzenia dalej i do zobaczenia w lidze:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)