99zł to jest chyba normalna cena
-
-
Cyfrowy Polsat,NC+,Kablówka itp...
jankes76 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 99zł to jest chyba normalna cena
ale chyba za samą tv ? bo ja z internetem płace 167zł...
oczywiście za samą tv:)
4 dni później
ze 155zł wynegocjowałem 126,90zł...internet mi tylko obniżyli z 50mb na 30mb ale i to nie przeszkadza...118 kanałów (26 hd) i pakiet canal +...chcieli dać multirooma za 10zł ale nie chciałem...i dali jeszcze licencje na jakiegoś antiwira na cały okres umowy...aa i umowa nie na dwa lata a na 1,5...myśle że chyba ok,nie ? :)
29 dni później
macie teraz (3.40) neta i tv ? bo mi miga druga lampka na modemie i nic nie działa...kable nie ruszane...restartowałem modem...
ale przez co?
mi na upc wyebalo jakies 30 min temu, jedynie przez Play mam
no ja też siedze na play...dodzwonić się nie można bo robią od 7.00 chyba...
Nie zauważyłem. Spałem od 1 ;)
już wszystko działa :)
5 dni później
zagladam dzis z ciekawosci na strone nc+ i mam wrazenie ze zmadrzeli i wreszcie cos do nich dotarlo, widze wiele opcji wyboru kanalow premium, m.in takie oferujace caly sport itd
przedluzyla mi sie umowa sama jak mi sie konczyla i teraz chce ja w koncu wypowiedziec jak sie oto robi? listownie? co jeśli ma się zaległości finansowe? wiem ze trwa 3 miesiace chyba to wypowiedzenie tak?
mozesz wypowiedziec w punkcie dystrybucji, ja w maju robilem to w Telkomie blisko Kaluzy.
co do reszty to nie wiem, zawsze sie w tym gubie i od nowa grzebie po info, na pewno wsio napisane w regulaminie Santo
115 dni później
http://ekstraklasa.net/od-przyszlego-sezonu-ekstraklasa-w-tv-tylko-w-nc,artykul.html?material_id=5332d2e8bb9d3aa27dd4ddb9
26 dni później
Czy ktoś ma jakąś wiedz o firmie City Partner? Warto chociaż rozważać ich ofertę?
71 dni później
Czy da się jakoś wyłączyć napisy na BBC HD w dekoderze SAGEMCOM DSI87? Okropnie mnie rozpraszają a nigdzie nie mogę znaleźć takiej opcji.
warto się pakować w nc+ na 24 miesiące ?
abonament 69zł za pakiet sportowy plus 140 kanałów
nikt nie ma lepszej oferty a 69 to dobra cena chyba. ja place 100 tyle ze mam prawie wszystko.
pamietaj tylko ze umowa sama nie wygasa tylko sie automatycznie przedluza. przed koncem umowy trzeba zlozyc 3miesieczne wypowiedzenie. nawet jesli bedziesz chcial lepsze warunki to warto to zrobic bo beda dzonic i proponowac :)
automatycznie się przedłuża, czyli rozumiem że po 24 miesiącach przechodzi w umowę na czas nieokreślony, tak ?
a z tym wypowiedzeniem to składa się je w 21 miesiącu np ? wiem że szmat czasu ale chce wiedzieć ;)
Jeżeli podpisujesz nową umowe w punkcie to, okres wypowiedzenia jest 3-miesięczny , natomiast podczas zawarcia przez internet/telefon obowiązuje jeden miesiąc . Jeśli chodzi o wypowiedzenie to musi być złożone maksymalnie w ostatnim dniu miesiąca. Polecam takie wypowiedzenia składać w formie pisemnej wysłanej listem poleconym ze zwrotnym potwierdzeniem dostarczenia.
dzięks
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)