bardzo dobra golonka z pieca w Bierhalle (Manufaktura)
-
-
dobre restauracje w Krakowie i nie tylko
Na Grodzkiej w Baltonie placki ziemniaczne w cenie 38zl jaja urywaja swoja jakoscia wykonania!!!!
Normalnie miod i soczek z pochwy na moje podniebienie!!!!!!!!!
El Duce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> bardzo dobra golonka z pieca w Bierhalle
> (Manufaktura)
nie pisz o Łodzi,bo tam nikt nie jeździ ;)
KruszynaKSC Napisał(a):
> Na Grodzkiej w Baltonie placki ziemniaczne w cenie
> 38zl jaja urywaja swoja jakoscia wykonania!!!!
>
> Normalnie miod i soczek z pochwy na moje
> podniebienie!!!!!!!!!
Widze ,ze juz sie zadomowilec w Grodzie Kraka :D
Co one maja ,ze tak Cie zaspokajaja ?
Chce to samo przezyc! Wezmiesz mnie w Sierpniu tam ?:)
Ronnie :) po pierwsze primo wątek jest w Krakowie i nie tylko, a po drugie Bierhalle masz też w innych miastach np w Sączu :) w krk niestety nie ma
Jak Węgrzy mieli by nie mieć dobrych placków z gulaszem.
Izbiku oczywiscie ze Cie wezme tam bo naprawde warto!!
warchoł Napisał(a):
> koniec z fast foodami, pora odgrzebać temat ;)
>
> En Plato w Bibicach, włoska restauracja wg mnie
> najlepsza pizza w Krakowie/okolicach i genialne
> włoskie potrawy :D
Potwierdzam, raz tam zjadłem pizzę i w sumie już nie chce nigdzie indziej jej spożywać. :)
33 dni później
Polecam restauracje Karmnik na rogu Kraszewskiego i Senatorskiej vis a vis placu. Bardzo ladny wystroj, ceny niskie,pysznie i swiezo. Bardzo duza porcja,nie dojadlam swojej :)
Lunch w cenie 15 zł w oberży sasiadów Kraków ul Kordiana - szok w tak niskiej cenie, taka wyżerka. Kocham bo Polskie.
pierogi ktos tam jadl?
Może ktoś doradzi... Znajomy przyjeżdżają na kilka dni do Krakowa, potrzebuję podpowiedzieć im, gdzie w centrum (Rynek itd.) zjedzą smaczne i w normalnej cenie śniadania. Jakieś pomysły?
Bar mleczny na Grodzkiej za Poselską idąc od Rynku, to samo koło Jubilatu, nawet bliżej Fashion chyba "Flisak" , na skrzyzowaniu Dietla i Starowiślnej "Pod Filarkami".
Na Krupniczej w Dyni są pyszne śniadania, w dobrej cenie.
Zestawy, np: jajcarski, hultajski, lanserski, angieslki itp., wszystko świeże (włącznie z prasą), smaczne pieczywo.
Co ważne, czynne od 8 rano.
Zjem gdzieś wędzonego kaczora?
gruszka Napisał(a):
> Może ktoś doradzi... Znajomy przyjeżdżają na
> kilka dni do Krakowa, potrzebuję podpowiedzieć
> im, gdzie w centrum (Rynek itd.) zjedzą smaczne i
> w normalnej cenie śniadania. Jakieś pomysły?
https://pl-pl.facebook.com/pages/Milkbar-Tomasza/298550616857031
8 dni później
Restauracja Missgolonko w Rynku Głównym 23, Golonki za 19.90 na 10 rodzaji smaków(do każdej golonki chrzanówka gratis :D ), po za tym steki, żeberka w miodzie, burgery itd. Piwo i wódka za 5zł. Zapraszam naprawdę warto!!!
BartAcid Napisał(a):
> Bar mleczny na Grodzkiej za Poselską idąc od
> Rynku, to samo koło Jubilatu, nawet bliżej
> Fashion chyba "Flisak" , na skrzyzowaniu Dietla i
> Starowiślnej "Pod Filarkami".
Potwierdzam, zawsze myślałem że najlepsze placki ziemniaczane są w Balatonie ale w tym barze wczoraj jedliśmy i mega smaczne. całośc 16 zł z kompotem. + suróweczki
Beer House na Floriańskiej,schabowy za 15 złotych,smaczny a i porcja duża, do tego bardzo ciekawy wystrój ma ten lokal.
Corner Burger na Dajworze - bardzo ok. Wczoraj poszedł Massive Beef Attack. Potem na mieście trzeba było wspomagać się wódeczką na trawienie :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)