Aż dziw, że jeszcze nikt wątku nie założył.... Niecałe 6 godzin do rozpoczęcia meczu.
-
-
Cracovia - Zagłębie Sosnowiec 24.11.2009 r.
no właśnie. bedzie ktos wogole na meczu ;>
ja będę standardowo;)
Ja również i po cichu liczę, że nie będzie takiej przerażającej pustki jak tydzień temu czy w niedzielę przez dwie tercje(choć w niedziele był pewien powód pustki;))
Wszyscy na hokej, trzeba ich wesprzec przed lipawa i w lipawie tez :D
Jak zwykle ja bede
ja zawsze jestem ;)
Będę i ja :D
No to ładnie pojechali sosnowieckich psów! 7 do ZERA - CRACOVIA ŻEGNA FRAJERA!!!
Trzeba przyznać, że rozgrzewkę przed PK w Lipawie mieli niezłą. Hokeiści zapowiadali ostrą walkę o wygraną na Łotwie.
Duze brawa za taki wynik i grę z Sosnowcem(nie wiem ile w tym prawdy ,ale ponoć im tam kasy od 2 miechów nie płacą???)Dzis zupełnie inna drużyna Cracovii niż 2 dni temu !!!,ale to bardzo dobry prognostyk przed Pucharem w Lipawie !!
Trener troche mieszał w ustawieniach druzyny ,mi najbardziej podobał sie atak Piotrowski ,Drzewiecki ,Pasiut!!!!
Powinno byc ciekawe na Łotwie ,cholera szkoda ze kogoś nie sprowadziliśmy do drużyny wtedy można by było powiedzieć ze zrobiliśmy wszystko co było możliwe do zrobienia !!!!!!!!!!!
Gratulacje !
A nie dało sie tak choć z pięciu brameczek Wpieriodowi włożyć ?
Cieszy mnie forma Radzika
Gratulacje dla zawodników i trenera z optymizmem jadę na Łotwę ale jak widać brak uzupełnienia (lub wzmocnienia ) składu przed PK pokazuje że w klubie decydenci uważają że mamy mocną pakę a na PK nikomu poza zawodnikmi,trenerami i kibicami nie zależy - oby ten brak odpowiednio szerokiej ławki nie odbił się na nas w marcu...
Bardzo dobrze ze trener wystawia na mecze Radzika i Raczkę, który jest dla niego dobrym konkurentem .Radzik musi pokazywać że jest w dobrej dyspozycji,bo może byc zagrożony jako bramkarz nr. jeden. Musi się bardzo starać,bo ewentualnie ma godnego zmiennika.
Radziszewski pokazał klasę ;))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)