NeMoDw ! Masz Priva.
-
-
Podziękujmy za DERBY w meczu z Piastem!
ja nie mogę jechać z przyczyn czysto fizycznych, ale wierzę że duuuuża grupa Pasiaków zjawi sie w Sosnowcu!!! oni wygrywajac z xxx powiedzieli A, my musimy powiedziec B -nie bylo dopingu i frekwencji bo niby kiepska gra, bo nie ma po co(bzdury) -teraz te argumenty zniknely!!!!!
a w meczy z Piastem doping bedzie bardzo potrzebny!!! z punktu widzenia tabeli ten mecz wazniejszy nawet niz derby!
Mecz ważniejszy dla układu tabeli od derbów nie mówiąc o dzisiejszym laniu jakie spuścimy Cwks-owi w PP;)
Krótko mówiąc: "Emeryci i renciści (jedźmy) i zróbmy doping za...isty"
ps: Dodam ,że moim zdaniem derbami piłkarze zasłużyli na nowy kredyt zaufania . [b]DLATEGO ZWRACAJMY UWAGĘ JAK SĄSIAD SIĘ ZAPOMNI I ZACZNIE "nap...ć" PO STAREMU"[/b]
WSZYSCY DO SOSNOWCA !!!!
Warunki sprzyjają, pokażmy, że powitanie na Wielickiej to nie finał a początek naszych możliwości!!!
Ja już kupiłem dwa bileciki...
Nawet ojca namawiam!!!
Pokażmy się godnie !!!
Ja kupiłem 4 bilety ale zostało ich jeszcze dużo-gdzie ci prawdziwi kibice?-Nigdy nie maja czasu !
Wie ktoś ile ich mniej więcej poszło?
Faktycznie biletów jeszcze trochę jest, ale pomyślcie że niektórzy coś robią/pracują i zapewne w ostatniej chwili kupią sobie bilet, na pewno jutro pasiaki wezmą z puli więcej niż dotychczas, bilety chyba będą do 15, będzie dobrze.
potwierdzam, że parkin ogrodzony nie jest tylko dla Vip-ów, normalnie wpuszaja na bilet, ale faktem jest, że ostatnio były tam jakies roboty ziemne i auta parkowane były na nie strzezonym z tym, ze policji fajtycznie jest sporo tak wię nie ma sie o co martwić
Powiało optymizmem.Frekwencja z meczu z Bełchatowem czy Lubinem nam nie grozi.
Z tego co sie dowiedziałem 2 autokary byly full ,3 się wypełnia i ...jeszcze więcej indywidualnych biletów.
od zapisów na autokary.Zważywszy że to nie koniec zapisów i to że wypadła Lipawa to wynik uwążam za przyzwoity licząc że te 300-400 osób pojedzie (a może i nawet lepiej)
Pełna mobilizacja:) Mam nadzieje tylko ze doping dopisze:)
Jasne zebyscie sie nie zesrali bedzie pewnie ze 100 osob ci co nie pojada to znaczy ze nie sa prawdziwymi kibicami cracovii poniewaz widza ze cracovi nie zadobrze idzie to powinni jechac do sosnowca i jej pomoc dopingiem!!
Smagii - nie masz ani jednego sensownego postu, a ich ilość jest prawdopodobnie porównywalna do wartości twojego IQ. Kogo obchodzi czy będziesz i co ciebie obchodzi kto będzie? Jeździsz dla pochwał, czy dla Cracovii? Napewno nie tobie oceniać kto jest prawdziwym Pasem, a kto nie. Bez odbioru
Smagii - Pisał bys nazwe klubu z dużej litery.. bo wali po oczach okropnie ;/
Smagii Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jasne zebyscie sie nie zesrali bedzie pewnie ze
> 100 osob ci co nie pojada to znaczy ze nie sa
> prawdziwymi kibicami cracovii poniewaz widza ze
> cracovi nie zadobrze idzie to powinni jechac do
> sosnowca i jej pomoc dopingiem!!
ja nie jade choc nie pracuje...masz jakis problem ?
Smagli a gdzie Ty kur*a byłeś w III lidze jak jeździliśmy po Pińczowach etc. ?!
Smagii - nie masz facet nic mądrego do napisania, to najlepiej nie stukaj bez sensu w klawiaturę bo palców i klawiszy szkoda.
Smagli a to Ty jestes ta osoba odpowiedzialna za dobór kibicow Cracovii?
naucz sie miec wogole szacunek dla wlasnego klubu
Nesta Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Smagli a to Ty jestes ta osoba odpowiedzialna za
> dobór kibicow Cracovii?
>
> naucz sie miec wogole szacunek dla [b]wlasnego klubu[/b]
właśnie mi przyszło do głowy że to nie jego klub...prowokator zasrany...
jak wyszło to podziękowanie?
slyszalem tam jakis doping, pokazywali trybune dosyc pelna..ale z 2 storny mowili ze jest 300 osob..jak to wyglądało?
mam na dzieje ze w meczu ze Slaskiem bedzie nas conajmniej 1000!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)