Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Z czym się pije wiśniówkę, oprócz tego że
> samą?
>
Pije sie z czysta wodka...
Pije sie z piwem...
Pije sie sama...
Pije sie...
Reszte receptur poda Ci Hamer, bo mnie na tym etapie w EFC zawsze urywala sie ziemska projekcja, a zaczynala astralna... tak na poltora dnia:-)
-
-
Drinki
37 dni później
Hop
Temat jak najbardziej aktualny,ja bede testowal z sokiem bananowym..
natomiast nie wiem jak smakuje wisniowka z sokiem wisniowym !? pewnie tez jutro przetestuje..:)
Dementor Napisał(a):
> banan z wiśnią pyszny, potwierdzam, a wchodzi
> elegancko, więc niebawem będę zrobiony :D
no ok tylko ze nie w duzej ilosci łeb pózniej boli po tych słodkościach jak diabli:)
koriksc Napisał(a):
> Hop
>
>> natomiast nie wiem jak smakuje wisniowka z sokiem
> wisniowym !? pewnie tez jutro przetestuje..:)
to już jest szaleństwo w najczystrzej postaci, odradzam...będzie zdecydowanie za słodkie i za wiśniowe...za dużo wiśni w wiśni:P na takie dni jak ten dzisiejszy, polecam wiśniówkę z GOLem! :)
najlepszy drink to [b]szklanka z wódką[/b] :D
Ja jako smakosz Wiśniówkowy to polecam Soplica Wiśniowa lub Polonaise Wiśniowy (2 najlepsze moim zdaniem) z sokiem bananowym:) poprostu miazga pyszności po całości:)
Whisky z Pepsi/Coca-Colą/Polo-Colą :D
wiśniówke z bananowym uwielbia moja, zamiennie z campari z dobrym sokiem pomaranczowym, w smaku zle to nie jest, ale i tak nie jestem w stanie wypic tego wiecej niz 1 sztuka, bo sie zamulam
jesli ide na 1 drinka to wiekszosc jest ok, jeśli na dłuższe zawody albo mecz mistrzowski tudzież konsumpcje, to od roku nic sie nie moze rownać z ...
zimniutką Wyborową zapijaną Coca Cola ( nie pepsi i nie polo cocta) !!!!
Wyborowa z Coca colą też może być ale wole soplice. Większość twierdzi że Coca Cola , Pepsi,Hoop Cola , Polo Cocta w smaku jest taka sama że Cola to nie ma róznicy, a dla mnie jest wielka ,każda w smaku jest inna :) moim zdaniem niema to jak Coca Cola bo pepsi jakies dziwne jest ;)
211 dni później
rozpocząłem sezon winiarsko-nalewkowy :D
wiśniówki 2 baniaki się pędzą :D
ja mam zamiar cytrynówki ugonić :D
Fiu fiu cytrynowka:) Miod na moje serce cos pieknego a najlepsza jak po rozrobieniu spirytusu jeszcze na 2-3hprzed spozyciem do zamrazaleczki wsadzic:)fiu ifu
McA Napisał(a):
> Wyborowa z Coca colą też może być ale wole
> soplice. Większość twierdzi że Coca Cola ,
> Pepsi,Hoop Cola , Polo Cocta w smaku jest taka
> sama że Cola to nie ma róznicy, a dla mnie jest
> wielka ,każda w smaku jest inna :) moim zdaniem
> niema to jak Coca Cola bo pepsi jakies dziwne jest
> ;)
Chyba Cie Bóg opuścił jak mówisz zę wódka z coca-cola jest taka fajna.
Radze ci spróbuj z Pepsi i lodem bo coca-cola zabija smak poza tym tyle w niej cukru ze masakra.
nie dla wodki z "cola" :) !..... tylko z sokiem pomaranczowym. Teraz bedac w Polsce potestuje rodzime produkty i odstawie moj ulubiony drink - whisky z sokiem jablkowym.
ostatnio w Norwegii piłem Bacardi,ale nie rum tylko takie - [IMG]http://i38.tinypic.com/xbit8g.jpg[/IMG] ze Sprite-em...pyszne i bardzo grzeje :)
isaac Napisał(a):
> ostatnio w Norwegii piłem Bacardi,ale nie rum
> tylko takie - http://i38.tinypic.com/xbit8g.jpg ze
> Sprite-em...pyszne i bardzo grzeje :)
......koneser:) isaac a tam nie jest tak "przechlapane" z alkocholem jak w Szwecji ? Nie wiem czy byles -ale tam z prohibicja przesadzaja....
jest niestety :/
prohibicja od chyba 20.00 do 10.00 rano...w sobote od chyba 18.00 albo 19.00 a w niedziele nie kupisz alkoholu przez cały dzień...ale ojciec mi mówił że w wiekszych miastach są sklepy 24/h i w nich zawsze kupisz alkohol
Pigwówka to jest to! Tylko trzeba wytrzymać tak z pół roku, a najlepiej więcej :D
whisky z sokiem jabłkowym ?;> naprawde da sie ?:)
SaNTO mysle ,ze mozesz mi zaufac - wszystkich moich znajomych przekonalem do tego drinku. Sprubuj a odkryjesz lepszy smak whisky !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)