"Cracovia to stabilny klub z gwarancją na przyszłość , ma wielu kibiców , wspniałą atmosferę"-cytat Bojara z dnia 08.12.03 w wydziadzie z Zydorowiczem -program "Gol"
-
-
Boajarski w TV3 Katowice
z tego co mowia kibice GKS, to on tak mowi o kazdym klubie, do ktorego przechodzi i caluje kazda koszulke, w ktorej przyjdzie mu grac
No, a co ma powiedzieć. Gram tylko dla kasy? To pewnie prawda, ale mówić nie wypada. Takie czasy, że nie gra się dla Cracovii, ale dla szmalcu i nic na to nie poradzimy. Niech gra dobrze, dostaje za to kasę i tyle. Takie to jakoś mało romantyczne, ale trudno uwierzyć, że jakiś zawodnik przychodzi do nas z miłości do klubu.
Jeszcze się tej miłości nauczy....
wlasnie chodzi o to, ze on podobno pala wielka miloscia do kazdego kolejnego klubu :)
Wiem, że Polacy to naród wiecznych pesymistów, ale na Cracovii to chyba 9 z 10ciu. Ach jo!
Wizerunek internetowego fana Craxy – marudzić, być pesymystą no i owszem - strażnikiem tradycji. Ha, ha.
I tak pozdrawiam pasiastych malkontentów.
Nie wiedziałem, że Zydorowicz jeszcze zyje :)
Anton 100 % racji. Liga Mistrzów to za mało, by Pasiaków (malkontentów) radowało.
Brajt przecież Bojar jeszcze minuty u nas nie zagrał. Dajmy mu pograć a ewentualna krytyka później. W ten sposób to u kazdego zawodnika, który ma grać u nas znajdziemy coś złego nawet go nie znając.
Gdyby powiedział , że ma dziurawe skarpetki to natychmiast zostałby zmieszany z błotem. Ale facet powiedział najwyraźniej coś znacznie gorszego , że Cracovia to stabilny klub majcy wielu kibiców i wspaniałą atmosferę więc krytyka go nie minie. Huzia na Józia...
Jak to mowi pan Wolfinger pilkarz ma zapier....ac a jak bedzie to robil i strzelał bramki bedzie naszym ulubiencem tak jak Kazio Wegrzyn,a ze na wstepie ceni Cracovie i nie narzeka to ma u mnie duzy plus.
Ludzie dajcie spokój z tym narzekaniem... Brajt po Tobie sie nie spodziewałem szczerze mówiąc... A jak Bojar czyta to forum... pomyślcie troche, bo możemy zrazić do siebie Go na starcie... pozdro
[img]http://www.szymciu.republika.pl/amalk.jpg[/img]
no kurna Brajt nie narzekal . Po ostatnim nerwowym temacie z Treningiem Noworocznym rozpoczelo sie polowanie na czarownice malkontenckie czy co? ;-)))
Brajt przytoczy* tylko opinie kibicow z forum GKS Katowice!!!!!
Ale to w sumie fajnie. Widac ze wiekszosc ma dosyc marudzenia w chwili najwiekszego od 82 roku sukcesu klubu(a jest szansa ze bedzie jeszcze lepiej)
juz wyjasniam. na forum GKS Katowice spory czas temu, na grubo przed zlozeniem przez Bojarskiego podpisu, ktorys z kibicow Cracovii zapytal kibicow GKS, co sadza o Bojarskim, czy przyda sie i tak dalej. ja strescilem tutaj ogolny sens wiekszosci z odpowiedzi, jakie tam padly.
co wcale nie znaczy, ze sie nie ciesze z tego transferu. to kolejny krok na drodze do awansu.
Wiadomość zmieniona (09-12-03 23:50)
mam pewne przeczucie - Bojar to spoko gość i dobry piłkarz - chyba będzie jednym z naszych ulubieńców - :)
zobaczymy za pół roku, czy się nie pomyliłem :)
I jeszcze jedno!!!!!!!!!!!!!!!!!Ważne !!!!!!!!!! Bojar w wydziadzie z Zydorowiczem powiedział że zgodził sie na "mniejszą" kasę niz otrzymywał w Dospelu.
"Trzebinia w Pasy"
Brajt. To chyba duzo nam wyjaśnia.
"Trzebinia w Pasy"
No wyjaśnia nam tyle że mu pewnie w Katowicach nie płacili prawie nic. Zgodził się na niższy kontrakt ale realny a nie na miliony na papierze !
Robinksc napisał(a):
> No wyjaśnia nam tyle że mu pewnie w Katowicach nie płacili
> prawie nic. Zgodził się na niższy kontrakt ale realny a nie na
> miliony na papierze !
Żeby tak polscy hokeiści mysleli to mielibyśmy silniejszą drużynę:-(((
trzebiniak jedna prośba nie używaj nazwy do.... tylko GKS!!!
pozdro z Trzebini
GKS KATOWICE
Wiadomość zmieniona (11-12-03 12:27)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)