31' Od momentu utraty bramki Cracovia siedzi na rywalu. A na specjalnym podeście kibiców rozgrzewają cheerleaderki
-
-
Continental Cup-Lipawa 27-29.11.09
Od momentu utraty bramki Cracovia siedzi na rywalu. A na specjalnym podeście kibiców rozgrzewają cheerleaderki
Ja wierze ze pierwsza piątka cos ugra jeszcze dziś!!!!!!!!!!!
mambo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wierzę, że dzisiaj wygramy. Widać walkę
> NASZYCH! :-)
z podkreśleniem [b]'widać'[/b] :)
chyba jednak 3 bramkę strzelił Bzahmsais a to nie ten sam co Bzarmanis
hahaha może odpowiedniejszym stwiedzeniem byłoby napisać "czuć" bo niestety dzięki cudownej TV jedno wielkie G...o widzimy :-/
do czego to było ?
Ja też wierzę, że będzie dobrze !!! Chłopaki jak chcą, to zawsze potrafią wznieść się na szczyty swoich umiejętności, a nawet ponad te szczyty !!!
Wam tez cracovia.pl tnie strasznie?
35
Skończyła się kara D. Laszkiewicza, zaczęła Bondarevsa. Wyrównanie sił ? 2 minuty dla Gravitisa. Ale 2 też dla L. Laszkiewicza ? 3 na 4
34
Uuuuffff..Bzahmanis miał doskonałą sytuację, uderzył z 5 metrów i spudłował!!
33
Ale teraz Pasy w osłabieniu ? 2 minuty dla D. Laszkiewicza
Strona cracovia.pl ładuje się chyba z 5 minut a wynik i tak nie jest aktualny ... u mnie jest jeszcze 2:2 :-/
Tak, mi teraz padło i nic nie widzę. Trzeba w nich wierzyć! DO BOJU CRACOVIA!!!
A walka jest, skoro co chwile są jakieś kary.
36
Cracovia dzielnie się broni, choć jest groźnie!
na hokej.net podano ze Krzak dostał kare meczu?
Główna strona (przynajmniej u mnie) pada za każdym razem prawie jak jest ciekawy mecz....
Brawo COMARCH. SPecjaliści w branży komputerowej :)
Swoją drogą firma informatyczna jaką jest Comarch mogła postarać się o lepszy serwer dla strony klubu który sponsoruje...
U mnie oficjalna o dziwo śmiga bez problemów.
Do boju Cracoviaaaaa !!!
Dokładnie, mogliby się postarać żeby chociaż w swojej działce byli nieźli:P Pamiętam jak jeszcze niedawno trzeba było samemu odświeżać.
39
Szansa Csoricha!!!! Znalazł się na 5. metrze, uderzył po długim słupku, ale broni bramkarz!!!
39
Szansa Csoricha!!!! Znalazł się na 5. metrze, uderzył po długim słupku, ale broni bramkarz!!!
37
Obie drużyny w pełnych zestawieniach!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)