HAAAAAAAAALLEELLUUJJAAAAAAAHHHHHHH!!!!!!!
A forum to chyba ktoś celowo wyhuśtał w kosmos (i to nie od nas).... Wcale nie było przepełnione, bo po 19 już właściwie nikt nie mógł się wpisywać. Podejrzliwy się zrobiłem, jak się okazało, że poderbowe filmiki na terazpasy też nie chodziły.
Nie żebym od razu ufoludki wszędzie widział - wytłumaczenia należy raczej szukać w sferach jak najbardziej przyziemnych, brudnych, pokracznych, zapchlonych, podłych....
-
-
[WIKTORIA] Wisła Kraków 0-1 Cracovia
"Czekałem na taki tekst, na pełnej buty i zarozumiałości stronie od bardzo dawna. "
Strona jak strona (bywa niemila), ale trzeba im oddac, ze w pomeczowej prasowce znalazlo sie miejsce dla obszernego fragmentu napisanej w bardzo radosnym tonie notki z naszej strony oficjalnej.
usunscie date i godzine i wpiszcie piekne 0-1 :)
CRACOVIA PANY!!! Pozdrowienia z Nowego Sącza!
22.11.09r.
Kocham ten dzien !
[b]C R A C O V I A[b][/b] P A N Y !!!!![/b]
Każdy to powiee... C R A C O V I A RZĄDZI W KRAKOWIE !!!
Jest pięknie.
Nie dość ,ze wreszcie wygraliśmy derby to do tego spece jak Polska długa i szeroka mówią ,że to była jak najbardziej ZASŁUŻONA wygrana:)
Brawo piłkarze brawo pan Orest!
promotor_ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Boże, jaki ja jestem szczęśliwy :)
>
> Wspaniały widok:
[img]http://img21.imageshack.us/img21/4457/asdahg.jpg[/img]
"Na kolana,na kolana pSIE-byłas K@#$%o taka pewna,dzis jak suka ześ zdechła"
oscy_ksc_SKAWINA Napisał(a):
> Co do wiślackiej oprawy, nasuwa się jedno
> stwierdzenie - "Kto mieczem wojuje, od miecza
> ginie..."
>
> Dziękuję panowie za tą piękną chwilę, za
> najpiękniejszy dzień w życiu! Teraz nadszedł
> nasz czas! Czas wielkiej Cracovii! Czas
> najwspanialszego Polskiego klubu! Czas jego
> najwspanialszych kibiców!
>
> CRACOVIA PANY !!!
> CRACOVIA PANY !!!
> CRACOVIA PANY !!!
>
> Gdzie twoje berło, berło i korona? Gdzie ta
> twoja rządza? Wisło pierd*lona?
OSCY TWOJ PODPIS JEST BEZCENNY !!!!
Dzięki problemom z naszym Forum po raz pierwszy z rozkoszą poczytałem sobie "ich" śmieszne forum.
Nie ma nic piękniejszego jak wsłuchać się w te jęki i skamlenia.. to naprawdę zabolało, chyba nawet bardziej niż Lavedia i Legia.
Dziękuję piłkarzom i trenerom, weszliście do historii.
kundle chcą całą drużynę praktycznie zwolnić? hehe niezły skowyt na ich forum i ubaw po pachy,jakiś idiota znicze zapalił na ich drużynie hehe, ktoś chciał nawet zeby cupiał został trenerem hehehe ktos tam pytał czy Łobodziński ma maturę, Brozka jak spotkaja gdzies w klubie to "n@#$%^&*ć w zęby go chcą,poza tym juz go wysłali do szkółki piłkarskiej z 10latkami,jeszcze inny chce zwrotu kasy,a wogole jeden to przeszedł samego siebie i chce zeby do konca sezonu grała ME :D Patryczek z bohatera zas stał sie wrogiem numer jeden:D k@#$%^ ale KABARET hehe
To było do przewidzenia, kibice sukcesu... Pasiasty92 - BOSKA sygnaturka:D
W kronice też skowyt! :)
ktoren placze, krol Macius pierwszy, czy najgrubsza zomowska?
Z forum milicyjnego:
[i]Ja mysle ze bylo to ustawione przez bet-at-home. Mozecie sie teraz smiac z teorii, ale Wam wytlumacze.
Mecz Wisła - Cracoia. Zdecydowanym faworytem jest Wisła. BAH widząc, że 99% kuponów jest na Wisłe, postanowili się dogadać z Wiślakami. Zaproponowano im grę na remis, albo nawet przegraną. W tej sytuacji krocie zarobi BAH, gwiazdeczki tez cos napewno dostały... Stad ten brak zaangazowania.[/i]
Zapominają niektórzy, w swej euforii szydząc z psów, jak to jeszcze dwa tygodnie temu żydowskie płaczki u nas chciały całą drużynę zwalniać :D
Strasznie fajnie jest jak wygrywa się mecz, zwłaszcza z przeciwnikiem zarozumiałym ,pełnym buty i pychy.
W kontekście naszego zwycięstwa transparencik o "11 klownach z Cracovii " nabiera zupełnie innego wymiaru.
Jak sobie przypomnę np. polegijne wynurzenia Pawełka o tym że "to była wpadka ,w derbach na pewno ich pokonamy" to ogarnia mnie śmiech jakiego dawno nie przeżyłem.
W krakowskich mas mediach żałoba, co śmieszne jak wygrywała Wisła to derby stoją na dobrym poziomie, jak myśmy remisowali albo teraz wygrali to w/g nich mecze te stoją zawsze na żenującym poziomie i w dodatku nie są emocjonujące!
Nie zgadzam się z tym dla mnie to były emocje jakich mało.
Ten mecz dla młodego pokolenia przyzwyczajonego do sukcesów to musiał być szok!
A i stare UBeki mam nadzieje dostały szczękościsku.
Nie ma zbója we wsi, wszystko wraca do normy :CRACOVIA PANY!!!
Taka myśl mi chodzi po głowie - absurdalna i nie do końca uprawniona :D Zabrakło psów w naszej drużynie i proszę - od razu jest efekt :D
Felipe Napisał(a):
> Z forum milicyjnego:
>
> Ja mysle ze bylo to ustawione przez bet-at-home.
> Mozecie sie teraz smiac z teorii, ale Wam
> wytlumacze.
> Mecz Wisła - Cracoia. Zdecydowanym faworytem jest
> Wisła. BAH widząc, że 99% kuponów jest na
> Wisłe, postanowili się dogadać z Wiślakami.
> Zaproponowano im grę na remis, albo nawet
> przegraną. W tej sytuacji krocie zarobi BAH,
> gwiazdeczki tez cos napewno dostały... Stad ten
> brak zaangazowania.
Kur*a umarłem :D
oscy_ksc_SKAWINA Napisał(a):
> Felipe Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Z forum milicyjnego:
> >
> > Ja mysle ze bylo to ustawione przez
> bet-at-home.
> > Mozecie sie teraz smiac z teorii, ale Wam
> > wytlumacze.
> > Mecz Wisła - Cracoia. Zdecydowanym faworytem
> jest
> > Wisła. BAH widząc, że 99% kuponów jest na
> > Wisłe, postanowili się dogadać z Wiślakami.
> > Zaproponowano im grę na remis, albo nawet
> > przegraną. W tej sytuacji krocie zarobi BAH,
> > gwiazdeczki tez cos napewno dostały... Stad
> ten
> > brak zaangazowania.
>
>
> Kur*a umarłem :D
Sledztwo Milicji zakonczone: Patryk Małecki zmienił miłość klubową i postanowił sie Zydom przypodobać,dlatego nic nie trafił,a w porozumieniu z BAH przekonał reszte wislaków,ze warto ten mecz przegrać,on zarobił,reszta tez zarobiła,i na dodatek zaskarbił sobie dozgonna wdzieczność Zydów.
:D
źródło;Komenda Wojewodzka Milicji, Kraków, Reymonta 22
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)