Yes, Yes, Yes!!!!! CRACOVIA PANY!!
-
-
[WIKTORIA] Wisła Kraków 0-1 Cracovia
gdyby tak jeszcze Slusarski za Klicha mogl grac...
chlopaki jakby ktos mogl wrzucic oprawe czworonogow bylbym wdzieczny. chcialbym zobaczyc, co te kurwy wymyslily :/
[size=large][u][align=center][color=#FF0000][b]CRACOVIA PANY![/b][/color][/align][/u][/size]
Nareszcie :)
http://krak.tv/kategoria-9,film-987.html
a proszę bardzo. Sąsiedzi nabazgrali coś o jakimś cyrku...
Coś Pięknego!!!
Jak mówił Marszałek Piłsudski "Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska", więc jeszcze dużo pracy przed nami, ale akurat takie zwycięstwa cieszą najbardziej, zwłaszcza jak się na nie trochę czekało.
Naród Wybrany CRACOVIA Pany!!!
co do filmiku z fety na Wielickiej: Wasiluk ponad wszystkimi :D
SZACUN dla piłkarzy i Trenera Lenczyka:)
Dziękujemy!!!
CRACOVIA PANY!!!
Mecz udało mi się oglądąć elegancko w knajpie więc nie śledziłem tego wątku w trakcie meczu, ale wystarczy poczytać sobie go gdzieś od strony 11/12 i przeżyć wszystko na nowo. Te wpisy "jeszcze 4 minuty", "jeszcze 3 i pół", "jeszcze 1 minuta" czy w końcu "CRACOVIA PANY" to piękna sprawa:)
Świat bywa sprawiedliwy. Pozdrowienia dla wszystkich Pasiaczek i Pasiaków:)
Mozna by rzecz "Szanowni państwo wczoraj skończył się w piłce komunizm:)"
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mozna by rzecz "Szanowni państwo wczoraj
> skończył się w piłce komunizm:)"
haha piękny tekst:)
CRACOVIA PANY! Można wreszcie to powiedzieć z czystym sumieniem! Ależ radość:D DZIĘKUJEMY!
GRATULACJE !!!! :) wczoraj sie popiło, nie powiem :) W środę czas na nas! ARKA&CRACOVIA!
tofi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dziękujemy!!!
> CRACOVIA PANY!!!
>
> Mecz udało mi się oglądąć elegancko w knajpie
> więc nie śledziłem tego wątku w trakcie meczu,
> ale wystarczy poczytać sobie go gdzieś od strony
> 11/12 i przeżyć wszystko na nowo. Te wpisy
> "jeszcze 4 minuty", "jeszcze 3 i pół", "jeszcze
> 1 minuta" czy w końcu "CRACOVIA PANY" to piękna
> sprawa:)
>
> Świat bywa sprawiedliwy. Pozdrowienia dla
> wszystkich Pasiaczek i Pasiaków:)
moje wpisy uznano nawet za spam przez to ze chcialem co 30 sekund informowac wszystkich o przebiegu :D i nie powiem ze ogladalem ten mecz wrecz na kolanach
wielkie przezycie a po koncowym gwizdku lzy w oczach!
Kibice wisły chcieli cyrk??? To nasi piłkarze im ten cyrk zrobili !!!!!! CRACOVIA PANY!!!!!!!!!!!
>>>> CRACOVIA PANY <<<<< !!!!!
Na 20 minut przed końcem meczu rozpoczęto rozwieszanie dywanu. Szale, koszulki, a także kilka pasiastych płócien, m.in. "Duma i sława Polski". Aby nie zakłócać przebiegu meczu, wszystko zostało podpalone dopiero po końcowym gwizdku.
[b]Było to tło pełnej bólu scenerii. Wszystko bolało, a serce się krajało, gdy pasiasta ekipa skakała w kole na murawie, krzycząc "Pasy, Pasy" i radując się[/b]...:D:D:D W szeregach Wisły konsternacja. Nie wiedzieli czy zejść od razu, czy się położyć. Kibice wezwali ich do siebie i odśpiewali im "Wy jesteście gwiazdorami". I słusznie. Tym razem nie było miejsca na "nic się nie stało". Bo wszyscy to wiemy, mecze są różne i nie raz może powinąć się noga. Ale derby TRZEBA wygrywać.
wislakrakow.com
Czekałem na taki tekst, na pełnej buty i zarozumiałości stronie od bardzo dawna. Super wieczór, super wynik. Wróciły wspomnienia z 95 roku. Teraz marsz w górę tabeli, a pieski w pracy spuściły ogonki i siedzą cichutko, bo przecież miało być 3:0 :D:D:D
Gratulacje od fanów z Andrychowa. Fantastyczna atmosfera w EFC i na Wielickiej.
Super wieczór :)
Co do wiślackiej oprawy, nasuwa się jedno stwierdzenie - [i]"Kto mieczem wojuje, od miecza ginie..."[/i]
Dziękuję panowie za tą piękną chwilę, za najpiękniejszy dzień w życiu! Teraz nadszedł nasz czas! Czas wielkiej Cracovii! Czas najwspanialszego Polskiego klubu! Czas jego najwspanialszych kibiców!
[b]CRACOVIA PANY !!![/b]
[b]CRACOVIA PANY !!![/b]
[b]CRACOVIA PANY !!![/b]
Gdzie twoje berło, berło i korona? Gdzie ta twoja rządza? Wisło pierd*lona? :D
[url]http://www.wikipasy.pl/1995-09-24_Wis%C5%82a_Krak%C3%B3w_-_Cracovia_0:1[/url] - [url]http://wikipasy.pl/2009-11-22_Wis%C5%82a_Krak%C3%B3w_-_Cracovia_0:1[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=5K-4ntb3r3Y[/url] - "...na razie jedno jest pewne, do maja, Cracovia Pany."
...a w maju na Hutniku ich zmiażdżymy!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)