karawana zatrzymana - psy juz nie szczekaja...
-
-
[WIKTORIA] Wisła Kraków 0-1 Cracovia
CRACOVIA PANY !!!!!!!!!!!!!!! POPLAKALEM SIE ZE SZCZESCIA !!!!!!!!!!!!!
KAZDY TO POWIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzięki Orest !!!
Brawo Chłopaki !!!
14 lat czekałem na ten dzień !
Każdy to powie Cracovia rządzi w Krakowie !!!
BRAWO CRACOVIA PANY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cracovia wygrywa mecz z Wisłą na jej terenie. Po raz ostatni w I lidze udało jej się to równo pół wieku temu! W 1959 r!!!
Duma mnie rozpiera.. :)
DZIĘKUJEMY !!!!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLIŃSKI !!!
BRAVA BRAVA !!!
nareszcie tyle lat czekałem , nareszcie , tak bardzo jestem szczęśliwy
...a ktos mi zarzucal nadmierny optymizm przed meczem ;-)
BRAWO!!!
TYLKO PASY !!!
Anty wISŁA ! :))
Ambicja pokonala "gwiazdeczki " ..
cos pieknego !!!!!! "CRACOVIA ZAWSZE PANY"
"KAŻDY TO POWIE-CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najpiekniejszy dzien w moim zyciu... :) Dzieki chlopaki!!
Wczoraj forum było tak oblegane, że trudno było się tutaj dostać.... Piękna sprawa, wygraliśmy derby w najmniej spodziewanym momencie.... Po każdych dotychczasowych meczach derbowych zadawałem sobie pytanie, kiedy je wreszcie wygramy? Na zawsze w mojej pamięci pozostanie ta euforia w EFC po strzelonej bramce i po końcowym gwizdku, a później marsz na rynek pod pomnik Adama Mickiewicza i śpiewy Kraków jest nasz itd.... Co by nie mówić wczorajsza wygrana nie była przypadkowa, lecz zasłużona, bo byliśmy zespołem przede wszystkim lepiej zorganizowanym! Brawa i gratulacje dla trenera Oresta Lenczyka i zawodników....
No i Pięknie;]]]!!!
No wreszcie!!!
Cracovia Pany!
tak jest, piekne to wczoraj było w EFC pod koniec "Ziemia Święta na Kałuży..." tego nie zapomnę...:D
Cracovia zawsze Pany!!!
jestem w siódmym niebie pomimo potęrznego kaca
Wczoraj ktoś specjalnie forum wyłączył po derbach czy nie byłem wstanie go włączyć ?
NeMoDW Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wczoraj ktoś specjalnie forum wyłączył po
> derbach czy nie byłem wstanie go włączyć ?
Chyba przeciążone było, tak mi się wydaje....
yuteuyewyutegfdhfaskjf=2230-=9-2428547896trueyugfkjgldsbv..,cxbv,xcb,m xcnvksdlahalskdgh Czyli w po naszemu KOCHAM WAS WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jestem w domu !! nie wiem jak tu trafiłem ale jestem !! ide na uczelnie , ide pic dalej !! wygrałem krate piw i sialalalaallalaa heeeeejjj Cracoviaaaaa !!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)