to bardzo smutna wiadomosc. i oby sie to nigdy na nas nie zemściło bo ja osobiscie znowu bilbym brawo po jego bramce
Szkoda ze pozbywamy sie klasowego napastnika ktory w porownaniu do naszych potrafi strzelac bramki i wykorzystywac sytuacje. Szkoda ze przez caly okres pobytu w Cracovii byl traktowany jak niepotrzebny element.
Powodzenia
-
-
Kamil Witkowski - Dziekujemy za wszystko
> Szkoda ze pozbywamy sie klasowego napastnika ktory w porownaniu do naszych potrafi strzelac bramki i wykorzystywac sytuacje.
Kamil Witkowski - 36 wystepow w ekstraklasie, 6 bramek, srednio bramka na 6 meczy
Mariusz Sacha - 11 / 4 / 2,75
Bartosz Ślusarski - 134 / 37 / 3,62
Jakub Grzegorzewski - 60 / 16 / 3,75
Radoslaw Matusiak - 94 / 23 / 4,08
Tomasz Moskała - 210 / 46 / 4,56
Dariusz Pawlusiński - 125 / 24 / 5,21
Piotr Bania - 74 / 21 / 3,52
Piotr Giza - 138 / 24 / 5,75
Marcin Bojarski - 195 / 32 / 6,09
wsrod obecnych graczy Cracovii Witkowski byl dopiero SIODMY pod wzgledem skutecznosci
a teraz wez pod uwage, ze KAŻDY z tych zawodnikow oprocz strzelania bramek robi lub robil na boisku dodatkowo milion pozytecznych rzeczy, ktorych Witkowski robic nawet nie probuje.
czas zmienić podpis Święty, np. na koniec pięknej epoki czy coś :D
Może: w mowie, w myśli, w sercu... nie zapomnimy, koledzy z Radomia. ;)
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> to bardzo smutna wiadomosc. i oby sie to nigdy na
> nas nie zemściło bo ja osobiscie znowu bilbym
> brawo po jego bramce
>
> Szkoda ze pozbywamy sie klasowego napastnika ktory
> w porownaniu do naszych potrafi strzelac bramki i
> wykorzystywac sytuacje. Szkoda ze przez caly okres
> pobytu w Cracovii byl traktowany jak niepotrzebny
> element.
>
> Powodzenia
SaNtO, kiedy zrobisz aktualizacje sygnaturki? :D
Proponuję, abyś tym razem wstawił zdjęcie Wasiluka :)
Wara od Marka
dokladnie Dem. koniec pieknej epoki
Czyli Golina gorszy od nich?:D
Szczerze mówiąc, myślałem, że dorzucisz po prostu Arpada do Wicia i napiszesz coś o wielkich, którzy odeszli :)
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> to bardzo smutna wiadomosc. i oby sie to nigdy na
> nas nie zemściło bo ja osobiscie znowu bilbym
> brawo po jego bramce
>
Talent to on ma. Długo sam go broniłem, wierzyłem, że w końcu wystrzeli.
Ale zdrowia to on raczej nie ma, słaby fizycznie i brakuje samozaparcia i chęci. Taki minimalista.
3 lata w Cracovii, w tym okresie niezliczona ilość chorób, i poważna kontuzja.
Życzę mu jak najlepiej, dlatego proponuje rozgrywki ....... w futsalu.
Zajadą go na hali przecież z jego dynamiką:)
Santo, nie wiem, czy zauważyłeś ale wszyscy piłkarze, których zdjęcia umieszczasz jako sygnaturkę odchodzą (najpierw Arpad teraz Kamil )...wiec jeśli dobrze im życzysz to zmień sygnaturkę :) bo zapewne w najbliższym czasie opuszczą klub :)
Bo to jest stajnia "SaNto subito".
Santo zmień sygnaturkę na Grzegorzewskiego .Nikt po nim plakac nie będzie jak odejdzie.
na cale szczescie swoja sygnaturke wybieram ja a nie Wy pseudoznawcy :)
a jesli juz Potter rozmawiamy o Grzegorzewskim to widze ze znowu zmieniles biegun bo niedawno byl jeszcze Twoim faworytem. To co juz nie umie grac w pilke?
powodzenia!
sygnaturki SaNtO to są lalki voodoo. Majorosa i Witkowskiego już trafiło. Co takiego zrobił ci Klich aby karać go w ten sposób.
Tak na marginesie to dziwię się że nikt w klubie nie wpadł na pomysł zatrudnienia SaNtO jako konsultanta. Wystarczyłoby zasięgnąć rady i postępować dokładnie odwrotnie. Sukces murowany.
[b]Proponuję, aby Jakub Tabisz mianował SaNto na trzeciego trenera drużyny piłkarskiej!!!
Dla SaNto 1000 zł na ręke na pewno wystarczy, a sam Tabisz cieszyłby się jakiego fachowca pozyskał do Cracovii.
Powtarzałby na okrągło przez pół wieku, że takiego trenera to ze świecą szukać, a sam by sobie order przypiął.[/b]
A później prosiłby Filipiaka, aby dał podwyżkę za znalezienie właściwego człowieka na właściwe miejsce :)
Santo Twoja sygnaturka rzeczywiscie chyba przynosi pecha tak wiec zmien sygnaturke.
Dzięki Kamil! Powodzenia! I rada na przyszłość: weź się za siebie chłopie bo Nieciecza z takim podejściem może kiedyś być szczytem marzeń...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)