Po dzisiejszym meczu chyba nikt nie będzie opowiadał że Witkowski jest krzywdzony. Facet przeszedł obok meczu. Matusiak po chorobie grał o niebo lepiej!!!!!
-
-
Kamil Witkowski - Dziekujemy za wszystko
hm czy ja wiem, czy lepiej Matusiak zagral ?
prawda jest taka ze jeden gral w innych warunkach drugi w zupelnie innych. Witkowski gral z poczatku meczu, jak bylo 0-0 potem bylo 1-0 ale Polonia nie atakowala jakos bardzo mocno. Natomiast Matusiak wszedl po przerwie, gdzie w Polonii zaszly zmiany i Polonia stala sie strona przewazajaca przez co Matusiak idac z akcja tak naprawde kontratakowal i mial duzo pustego pola.
Panowie -Matusiak a Witkowski to różnica dwóch klas,ale niestety prawda jest taka ,że dziś tego nie było widać.I to jest smutne bo Radomatu gdyby był w formie nie grałby w Pasach NIE OSZUKUJMY SIĘ!!!
A Witkowski zagrał całkiem dobre zawody,przy bramce miał jakiś udział i mógł zdobyć gola z niczego lecz Przyrowski uratował dupe koledze....
Tefal masz rację...tylko ,że Radomatu bez formy jest już 2-a lata...
Dajcie obydwum przepracowac okres przygotowawczy z Orestem, a osądy będą na wiosne
...myślę ,ze do wiosny to już Witkowskiego nie będzie
Myśle że Witkowski dzisiaj zagrał bardzo dobry mecz.Tzn zrobił praktycznie bramke przytrzymując Dziewickiego no i sam miał sznase na 2-0 tylko cudem Przyrowski to wyciągnął no i doskonale wypełniał zadanie taktyczne.
Niestety Witkowski sam się zresetuje bo wg Lenczyka,jest znów kontuzjowany:(
Nie wpi..dalam się.Bo z takiego grojka to nic nie będzie,co tydzień kontuzja...........
Żal mi go ale...... no np.Nowak z Bełchatowa też co 2 tydzień kontuzja ale też co 2 tydzień jakiś gol:)
TRUDNO....
sterby Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> SaNtO Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > no i mial udzial przy bramce ;)
>
> To było naprawdę genialne niedojście do piłki
> :D
PRZEPUŚCIŁ piłkę, a nie nie doszedł - jest różnica.
Zagrał na pewno nie gorzej od Matusiaka, chociaż wypadałoby powiedzieć, że to Matusiak zagrał nie gorzej od niego.
Pasiak64 Ty sie w ogole znasz na pilce noznej? Czy jestes z rodziny Matusiaka?
czytajac Twoje wywodu dochodze do wniosku ze musisz byc jednym z tych ktorzy w czasie wf'u podpierdali sciany, albo dziwnym trafem nie mieli stroju. bo nie licze na to ze kiedykolwiek grales w pilke..
sorry SaNtO za to pytanie ale czy ty sypiasz z Witowskim?
Pasiak64 mial chyba prawo wyrazic swoja opinie na temat gry obu pilkarzy.
Wydaje mi sie ze zna sie na pilce nie gorzej od Ciebie i nie sadze ze masz jakiekolwiek prawo wysnowac domysly czy ktos w przeszlosci uczeszczal na wf czy tez nie. Bardzo Cie proszezwaz na slowa i zachowaj te swoje uwagi dla siebie bo z dnia na dzien twoje posty staja sie coraz bardziej zalosne
.PS
SaNtO czy jestes z rodziny Witowskiego?
Santo chciałby z nim sypiać.
Zamiast toczyć wojnę z tą wytapetowaną, z okularami przeciwsłonecznymi na pół twarzy "gwiazdą" woli ubliżać forumowiczom.
Desperacja. Ale on i tak się z Tobą nie ożeni.
1 Przy akcji gdzie Przyrowski "wybronił" strzał Witkowskiego, piłka szła nad bramką.
2 Matusiak pokazał że od Witkowskiego jest lepszy, szczególnie przytrzymywaniem piłki przy bramce przeciwnika etc. Te jego kiwki wiele by dawały, gdyby miał do kogo dogrywać (Witkowski zamiast Cebuli, większy wynik).
3 Kaszuba pewnie byłby lepszy, ale tego się nie dowiemy.
Ogólnie występ na plus, i dawałbym mu szanse, ale musiałby pracować, pracować i jeszcze raz pracować. Jak powiedziałem, występ na plus, trochę się jednak zawiodłem, miał szanse na bramkę, mógł też lepiej się ustawiać etc. Matusiak + Witkowski = bramki, ale sam Kamil nic nie zdziała.
Wiecie co ja mysle ze ten temat to trzeba zamknac bo nie da sie juz tego czytac. Wszyscy w druzynie grali conajmniej jak Ronaldo tylko Witkowski odstaje.Zalozcie taki temat na innego zawodnika. Po pierwsze glupie porownania z Matusiakiem beza sensu kazdy z nich jest innym typem zawodnika. Po drugie Matusiak gra po 90 min od poczatku sezonu(i co?) a Witkowski ostatni raz zagral 45 min we wrzesniu w ME. Matusiak codziennie trenuje z I druzyna a Witkowski z ME. Takze uwazam ze te wasze wypociny nie maja zadnego pozytku. Najlepiej sami sie wezcie do grania. W I polowie przy Witkowskim strzelili gola a w II przy Matusiaku nie. Ale tak jak mowie grali tez inni zawodnicy na ktorych temat milczycie jak by nie bylo Witkowskiego w Cracovii to nie mielibyscie o czym pisac. Co niektorzy to tacy kibice z pod budki piwa. A kontuzja jego jest nie bardzo powazna i jest 2 tyg. czasu. Zastanowcie sie kibice choc troche nad tym co napisalem nie tylko on dzisiaj gral!!!
SaNtO Napisał(a):
> Pasiak64 Ty sie w ogole znasz na pilce noznej? Czy
> jestes z rodziny Matusiaka?
>
> czytajac Twoje wywodu dochodze do wniosku ze
> musisz byc jednym z tych ktorzy w czasie wf'u
> podpierdali sciany, albo dziwnym trafem nie mieli
> stroju. bo nie licze na to ze kiedykolwiek grales
> w pilke..
Jakoś tak się składa że pomimo podeszłego wieku staram się grać w oldbojach Cracovii. Witkowski oczywiście ma "papiery na granie" ale takich zawodników z papierami było bardzo dużo i niestety niewiele osiągnęli.Wyraziłem tylko opinię o występie Wicia w meczu z Polonią. Ps. A jeżeli chodzi o wf to zarówno w szkole podstawowej i średniej reprezentowałem te szkoły w piłce nożnej i kilku innych dyscyplinach.
SaNtO Napisał(a):
> Pasiak64 Ty sie w ogole znasz na pilce noznej? Czy
> jestes z rodziny Matusiaka?
>
> czytajac Twoje wywodu dochodze do wniosku ze
> musisz byc jednym z tych ktorzy w czasie wf'u
> podpierdali sciany, albo dziwnym trafem nie mieli
> stroju. bo nie licze na to ze kiedykolwiek grales
> w pilke..
Heheh. Jak to czytam ten tekst to mam ochotę zapytać czy ty i Cebula to jedna rodzina :)
jesli niektorzy chca gratulowac Witkowskiemu po takim wystepie, to z nasza druzyna musi byc naprawde zle :(
Nie ma co gratulować, ale nie ma też co wieszać psów na Kamilu. Zagrał poprawnie i miał trochę pecha, bo gdyby strzelił bramkę w I połowie to wszyscy wychwalaliby go pod niebiosa.
mknacylopez Napisał(a):
> sterby Napisał(a):
> -----
> > SaNtO Napisał(a):
> >
>
> > -----
> >
> > > no i mial udzial przy bramce ;)
> >
> > To było naprawdę genialne niedojście do
> piłki
> > :D
>
> PRZEPUŚCIŁ piłkę, a nie nie doszedł - jest
> różnica.
Przepuścił czy nie doszedł, o to trzeba zapytać Kamila.
tak naprawdę, to nie trafił w piłke :)
Zupełnie przeciętny występ Witkowskiego.....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)