czy to jakaś magiczna liczba? co się wtedy wydarzyło? mi taka wzskakuje jako data rejestracji. kilku innym użytkownikom też...
ja nie pamiętam kiedy się rejestrowałem, ale chyba nie wtedy...
-
-
data rejestracji - 2005-04-02 23:00
tez tak mam...i duzo innych...ale chyba tylko Ci co sie zarejestrowali 4 lata temu...
Karvin ma 22.59 :)
dziwne, zwłaszcza jak ktoś się rejestrował np. 8 lat temu to też tak ma
awaria byla na forum i wtedy wszyscy ktorzy byli zarejstrowani dostali taka date rejstracji.
sprawdzcie sobie pierwsze wasze wpisy i są z dużo wczesniejsza datą niz data rejestracji, choc wydaje mi sie, że i tak czesc jest skasowanych tych naj naj wcześniejszych:)
2005-12-24 14:01
A awarię na forum kojarzę też dużo później niż ta, o której wspominacie ale ta chyba nie miała wpływu na datę rejestracji. Jedynie moich starych postów nie ma :]
Też mam tą samą a starych postów nie ma. ale pamiętam ten okres, jakoś inaczej było :)
Też taką mam
Ja tez pamietam tamten klimat,byl zupelnie inny,teraz poprostu wiecej osob ma internet.
P.S. Pamietam tez Santa ktory byl jeszcze Santem w Pasy i mial chyba z 10 lat :)
to nie to co wywaliło serwer kki i baza danych przepadła
wielu z Was nie wie ze jeszcze wczesniej bylem Maarcin'em
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wielu z Was nie wie ze jeszcze wczesniej bylem
> Maarcin'em
czyli pewnie w poprzednim wcieleniu byles calym sercem za Arsenalem a w Hiszpanii caly czas trzymales kciuki za Barce ? :D
A to nie było tak, że wtedy założono konta logowane?
Pamiętam, że był okres gdzie można było pisać bez rejestracji. Ech ile to już czasu minęło ;)
Tak a propos.. wspomnień czar :
[url=http://web.archive.org/web/20011216222031/www.cracovia.krakow.pl/]link[/url]
wooooo kozak :)
tylko chciałem Adminom powiedzieć że sonda nie działa a szata graficzna kozak ;)
kurde kiedys to przeciez byla jedna z naszych bardziej oficjalnych stron :)
Oczywiście. Były do ściągniecia bramki z aktualnych meczy czyli z tych 3ligowych. Takie amatorskie filmiki ale byly:)heh
a czaty były po 80 osób;)
a ma ktos wogole zdjecia ktore znajdowaly sie na stronie ?
fajnie by bylo miec wszystkie...moze ktos spakuje i wrzuci na jakis serwer ?
ehhh i ten mecz z Lechem w PP gdzie po dobrych paru latach pustki na naszym stadionie te 1800 luda sprawiło na mnie niesamowite wrażenie .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)