Ide "obserwowac" hokej. Tam Chlopaki godnie reprezentuja Krolewskie barwy! A i jeszcze mocniej popracuje na temacie nazwy na autokar!! Strach pomyslec co bedzie po tym meczu = wiemy z kim gramy
-
-
25.10.09 godz.14.45 Odra Wodzisław - Cracovia
Popatrzcie na Ruch lub Polonię Bytom: czy tam grają zawodnicy lepsi od naszych? Nie sądzę,natomiast odpowiednie wytrenowanie,taktyka,zaangażowanie pozwala im wygrywać mecze/
A kto się tymi elementami powinien zająć?!
Orest nie jest bez winy!!!!!!!!!!!!!
rozrabiaka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Popatrzcie na Ruch lub Polonię Bytom: czy tam
> grają zawodnicy lepsi od naszych? Nie
> sądzę,natomiast odpowiednie
> wytrenowanie,taktyka,zaangażowanie pozwala im
> wygrywać mecze/
> A kto się tymi elementami powinien zająć?!
>
> Orest nie jest bez winy!!!!!!!!!!!!!
A ile Orest mial tego czasu? pilkarze juz sie poddali-to widac. ISAAC swiete slowa -i to jest w tym tragiczne! Skad wezmiemy pieniadze na nie tylko wzmocnienia ale na pokrycie dziur po tych pseudo graczach!
Ktoś niedawno napisał (z czym niestety się zgadzam), że gdyby Majewski miał warunki jakie stworzono Płatkowi i Lenczykowi to dziś bylibyśmy w tabeli o wiele wyżej. Może i byłby to anty-futbol, ale za to skuteczny i napewno nikt by się nie ważył nie dać z siebie wszystkiego.
Niech się kurwa gwiazdki popłaczą,że im nie idzie.
Za taką kasę co biorą to bym zapierdalał 90min bez chwili oddechu,
no ale ważniejsze iść się do Rdzy czy Frantica najebać i kupić nowe ciuchy w Galerii Krakowskiej
A najgorsze jest to,że jak się nie pozbędziemy tych pizdek(kto ich będzie chciał? Dolcan Ząbki czy Lks Nieciecza?) to nie będzie zapewne wzmocnień
NIE obrazaj DOLCAN!
Brak walki, zerowa ambicja, a graliśmy z najgorszym (nie licząc nas) zespołem Ekstraklasy. Chodzony, odbijanie plecami do bramki, zerowy przegląd pola i dramat. Między napadem a środkową linia gigantyczna dziura i podawanie "balonów" do Matusiaka. Żenada, paskudztwo syf i gówno.
O ile mogę wybaczyć brak umiejętności to braku ambicji nigdy. Po stracie bramki zespół grał jakbyśmy to my prowadzili! Skandal! I to z gwiazdami typu Wodecki i Jasiu Wosiu.
Trzeba trzęsienia, kar finansowych. Trzeba coś zrobić.
Mam świtny pomysł: zatrudnijmy 11 murzunów (no z 15-16 ,żeby ławka była) :)
Na pewno będą z większą ambicją za o wiele mniejsze pieniądze grać :)
Wykupmy np. reprezentację Burkina Faso czy Tanzani :D
zaden trener im nie odpowiada
panienkom odpowiada chyba tylko przelew na konto i na dodatek wystarcza im bez premii
Matusiak to niewypał, z tych okazji co miał powinno coś wpaść do sieci
Łatwo było rozwalić bardzo dobrą drużynę, którą zbudował Stawowy, a teraz jesteśmy z ręka w nocniku i mimo wyłożenia sporej kaski nie widać poprawy. Źle się dzieje w Cracovii, nie da się ukryć! To nie ten materiał - powiedział dzisiaj o naszych piłkarzach Andrzej Iwan. I miał chłop rację.
Teraz to tylko cud może nas uratować albo genialne transfery.
Oglądam ligę + i bryluja tu piłkarze Podstawek i Grodzicki - aż łza się w oku kręci gdy myśli się o naszych kopaczach
http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/multimedia/mp3/konferencja_prasowa_po_meczu_odra_wodzislaw_cracovia_1_0_mp3
konferencja prasowa. Orest mówi, że nie byliśmy drużyną gorszą.
to jakaś paranoja.
azurro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/multimed
> ia/mp3/konferencja_prasowa_po_meczu_odra_wodzislaw
> _cracovia_1_0_mp3
>
> konferencja prasowa. Orest mówi, że nie byliśmy
> drużyną gorszą.
> to jakaś paranoja.
A co ma im powiedziec wprost - ze sa beznadziejni i pierwszy raz taka druzyne trenuje. W tedy poplakaja sie i wogole przestana grac(jezeli teraz mozna nazwac to gra)
Dziś to współczuje Profesorowi ,co on ma teraz mysleć zatrudnił Trenera za 80tys miesiecznie, Matusiak i Goliński według życzeń trenera zostali pozyskani.Kadra na papierze w miare, szczególnie że celem jest utrzymanie a nie walka w Pucharach.Naprawdę cieżko nawet teraz by było coś doradzić wlascicielowi klubu, na ile go stac spełnia oczekiwania trenera, piłkarzy a tu coraz gorzej.Ruch nie ma na wypłaty a są wiceliderem .
Właśnie wróciłem z meczu wstyd i dramat. Ale to co sie działo po, pi$%^ ochrona i policja ! Dobrze że zdążyliśmy na lokomotywę. Pozdr.
Wstyd Hańba Kompromitacja to za ciepłe słowa dla tych ... co biegają w naszych barwach
Jesteśmy takimi lamami Przepraszam oni są ,że to jest jedna wielka pomyłka ja sie chyba o jedno będę modlił żeby Orest nie zrezygnował i wytrzymał ten miesiąc z tą Anty drużyną
Jedna prośba panowie kończcie z piłką przez duże K bo nie jesteście godni grać na najmniejszej polskiej wsi
Jesteście jak Gołota przed meczem mówicie wszystko takie silne gęby macie a na meczu dostajecie WPIERDOL ja na was już patrzeć nie mogę RZYGAM JAK WIDZĘ WAS
Gratulacje dla cenzury. Z, serca coś napisałem. Przed meczem jak to widzę-
skasowany, i cóż mogę powiedzieć, Chłopcy, tacy odważni , że nie mają siły
się popatrzyć.Tacy przewodnicy.
Pozdrawiam.
Degeneracja pojęć wolnej myśli, czyli demokracji, brak w treści
zasad uznawanych za cenzurowane, a mnie spotyka kasowanie..
Kolego :K: :S; jak masz odwagę , to miej tyle siły , tyle tylko by
zwrok nie uciekał na bok.
Pozzrawawiam.
Każdy się wkurwia jak ogląda brak zaangażowania u piłkarzy reprezentujących nasze barwy i o ile jestem w stanie zrozumieć inwektywy takie jak: panienki i amatorzy, to wyzywanie ich od ku rew, szmaciarzy i jeszcze niedawno cweli jest przegięciem pyty. Opanujcie się coponiektórzy!
Ja dalej uwazam ze to nawet nie wina pilkarzy bo moze oni chca ..tylko umiejetnosci brak. Wszystko zaczyna sie od podania i przyjecia o ile podania w miare sa ..to z tym przyjeciej jest tragedia ! A prawda taka ze wszytkie nasze trensfery sa z klubow I ligowych wiec i I ligowy poziom prezentujemy. Mysle ze trener pilkarzy nie bd obrazal bo jeszcze kilka meczy do konca rundy i liczy ze chodz 2-3 ptk ugramy. Po rundzie wyjebac polowe wpizdu i wziasc tak ostatnio modnych Czechow ! Na atak kupic jakiegos duzego silnego i szybkiego murzyna ( cos jak Treore Czirijama - czy jak sie to tam pisze) i gitara. A to ze nasze dziewczyny traca bramki po wrzutkach to tylko swiadczy jakie wszytko spedalone ! Nawet w gorze powalczyn nie potrafia !
Zostawic wszystkich do 23 roku + Cabaj, Matusiak, Golisnki, Derbich, Tupalski ... i chyba tyle. PIERWSZA DECYZJA TO POLCZAK DO ME !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)