Może powinnismy zatrudnić trenara od stałych fragmentów, bo orest chyba nie wie co to takiego 3 mecz i to samo...................
-
-
25.10.09 godz.14.45 Odra Wodzisław - Cracovia
fiedka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Może powinnismy zatrudnić trenara od stałych
> fragmentów, bo orest chyba nie wie co to takiego
> 3 mecz i to samo...................
Tu to chyba nawet Ferguson nic nie zdziała
Normalka.... I liga zbliża się.
Kaszuba za Plastika...
w tym roku cudu nie będzie, jak nie zdobędą punktów na jesieni to na wiosnę nie sadze żebyśmy odrobili straty, jak na razie mamy aż 8 punktów na 11 meczy, i przegrywamy kolejny mecz, z na pewno najsłabsza drużyną w lidze.
Niestety ale to my jestesmy najslabsiw lidze.Po co nam byla ta ekstraklasa?!
Roch, my jesteśmy najsłabsi ...... niestety
Jak patrzę na ich grę, to niestety śmiać mi się chce... Chwilami wprost nie mogę uwierzyć, że można tak grać... (?!) I to z njcieńszą drużyna jaką od dawna widziałem (Odra).
bez kitu ale nasi pilkarze to chyba matoły ile można stracic bramek rundzie po stałych fragmentach gry .
I teraz serio musimy chyba jednak spasc bo Filipiak tylko pompuje kase w "gwiazdy" i nie ma efektow . Tak jak ze stadionem zburzyc i budowac od nowa
jestesmy najslabsi rzeczywiscie,ale na papierze to tak z 6-8 miejsce...cos tu jest nie tak...rozpierdoolic druzyna w pizdziec i budowac od nowa...
przed nami Bełchatów,Polonia i rzeka...slabo to widze...
komentator idealnie podsumowal nasz gre;"BRAKUJE DUCHA WALKI" !!!
nie mogę na to patrzeć... zbieram się na hokej, tam mi się humor pewnie poprawi...
Ten cały mecz to przykład antyfutbolu. Obydwie druzny powinny być karnie zdegradowane do II ligi.
Jedyny pozytyw tego meczu to Klich..
to juz nawet smieszne nie jest ...
druzyna jest w marazmie juz od ponad roku !!
tu jest potrzebny wstrzas !!
NAPEWNO NIE ZMIANA TRENERA!!
Ło kurwa... ależ strzał..... Wszystko jak w zwolnionym tempie i jakimś koszmarnym śnie....
wygramy wygramy wygramy:D:D:D
kelnerzy,frajerzy nie jesteście warci nosić barw Cracovii marni kopacze
Olać to !!! Wszyscy na Siedleckiego !!!!
Żal mi Pasiaków którzy musieli tą żenade oglądać na żywo... Polczak idiota jeszcze klaszcze naszym hahah
WYPIERDALAĆ Z CRACOVII RAZEM KURWA Z TRENEREM !!! BANDA FRAJERÓW I AMATORÓW CHODZĄCA PO BOISKU ! WON ! PRZEDSZKOLAKI ZAGRAŁY BY AMBITNIEJ ! CO ONI KURWA ROBIĄ NA TRENINGACH ???!!!
ZWOLNIĆ ICH KURWA JUŻ TERAZ ! NIECH GRAJĄ JUNIORZY ! Z TAKĄ GRA I TAK SPADNIEMY... ROZWIĄZAĆ IM KONTRAKTY I NIECH IDA W CHUJ !
Idę na hokej...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)