Wszyscy na mecz ;)
-
-
Cracovia - Unia Oświęcim niedziela 11.10.2009 godzina 18:00
Będę :DDD
ja tez bede oby byl doping tak jak na toruniu :D
Cracovia RCJ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja tez bede oby byl doping tak jak na toruniu :D
Mam nadzieję że będzie dwa razy lepiej niż na Toruniu :D przecież gramy z atrakcyjniejszym rywalem :P
Będzie doping i frekwencja, bedzie mistrzowska atmosfera w hali
Bedzie beben??;D
Musi byc lepiej niz na Toruniu ;DD
Obowiązkowo bęben i megafon ;)
No i wszyscy obowiazkowo..!!!
FaraParaCiraFaraTonga SiameKorytaSiDoFeTanga, KiTongaPangiTuduKen...:)
Rywal jest faktycznie bardzo atrakcyjny, jeśli chodzi o markę.... Jest trzecim w kolejności po Podhalu i Legii najbardziej utytułowanym klubem w Polsce.... Co ciekawe, na swoją markę zapracował 15 lat zdobywając 8 tytułów mistrza polski i siedem wicemistrza.... Żeby ich wyprzedzić w klasyfikacji medalowej brakuje nam jednego złotego krążka....
No to dzisiaj jedziemy z dopingiem czy nie ?
Cracovia RCJ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No to dzisiaj jedziemy z dopingiem czy nie ?
Pytanie retoryczne? ;D
na pelnej :D
baaa ja już idę ;d
Fajny wesoły mecz,wreście spora ilosć bramek(to cieszy przed Pucharem) i co odnotowuje z przyjemnoscią 4 piatka dzis najlepiej punktowała (Biela )-duze brawa !!!!!!!!
Trochę martwi strata az 5 bramek ::P
Kto chce filmiki z dzisiaj pisac w prywatnych meile...!!
Jutro rano powysyłam...!!
Cracovia zawsze Pany....!!!<333
+ dobry wynik
+ frekwencja nawet dobra
+ bęben, megafon i dużo osób w młynie
- strata aż 5 bramek
- mimo dużej ilości osób w młynie doping był średni
Widać znaczny postęp i oby tak dalej.... Dotychczas byto fatalnie, niemal tragicznie i co by nie mówic mam tutaj rację ... Po falstarcie jest duża nadzieja, że ruszymy do przodu.... Niedosyt pozostaje po dzisiejszym meczu, bo mogła być pierwsza w tym sezonie w lidze dwucyfrówka, a może i jedyna bo liga w tym sezonie jest wyjątkowo wyrównana i słabeuszy nie ma.... Fajnie dzisiaj było, bardzo radosny hokej z obu stron, aż za bardzo.... Wygląda na to, że idziemy we właściwym kierunku....
Szkoda dwucyfrówki......
bedzie jeszcze lepiej:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)