po tym co dzis zobaczylem jestem za radykalnymi decyzjami !!! kary fianasowe za takie cos !!!
-
-
Cracovia -- Zagłębie Lubin
Mam dość oglądania tego żałosnego futbolu, to są cioty a nie zawodnicy.
Beznadzieja w środku pola.
Beznadziejne oddawanie pola przeciwnikom po strzeleniu bramki
Koszmarna technika a raczej jej brak
To nie jest zespół na Ekstraklasę, prawdę mówiąc ten zespół miałby spore kłopoty z utrzymaniem się w 1 lidze.
Dobrze że tak mało ludzi pojechało za tymi ciponiami bo nie ma za kim..............
Czekam na rundę wiosenną bo teraz to tylko mizeria i pestki...................
Szkoda że człowiek taki zaangażowany emocjonalnie bo rodzina na tym cierpi:X
Piach ,piach piach.....
Kolejny chujowy mecz i kolejny jeden niezasłużony punkt. Albo raczej w tym przypadku strata dwóch punktów. Stworzyliśmy w tym meczu chyba DWIE niebezpeczne sytuacje.
Z taką ga to liczę na utrzymanie się, dzięki temu, że ktoś znów nie dostanie licencji. Chujnia i tyle.
dwie najslabsze byly i najgorzej ze my duzo slabsi od lubina
no brak slow, chyba ze same kur*y:/ co oni odpierdzielali... momentami to nasi zawodnicy boją sie grac w piłke! Niech sie wreszcie dziewczyny wezmą do roboty!
Panie Turek weź Pan stąd Wasiluka!
ŻENADA!!! do kopania rowów a nie piłki, Panowie kopacze!
Produkcja ANTYFUTBOLU netto.
Co za patałachy ja pierdole, oglądać się tego nie da!!!
Z kim kurwa jak nie z Lubinem?!!!
MicHuMP Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Co za patałachy ja @#$%&, oglądać się tego nie
> da!!!
>
> Z kim @#$%& jak nie z Lubinem?!!!
z Lechem kilka tygodni temu i to by bylo na tyle
Panienki pograły pierwsze dziesięć minut i próbowały grac ostatnie dziesięć minut.... A tak, to żygać mi się chciało jak to oglądałem. Gratulacje dla Oresta za wystawienie jednego napastnika. Te gadki że nie mamy zawodników już mnie nudzą. Trzeba im po prostu do d... dokopać, kasę zabrać i zaczną kurwa grać.
Eh AWRUK. Jak długo jeszcze taką nędzę będą prezentować ???!!! Agrest ! Zrób coś !
To co dzisiaj zobaczyłem przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Remis w dzisiejszym meczu zawdzięczamy tylko i wyłącznie kupie szczęścia i nieudolności zawodników Zagłębia. Gra drużyny to dramat, kopacze Zagłębia wyglądali na tle naszych zawodników jak profesorowie !! W całym meczu stworzyliśmy 2 sytuacje bramkowe !!!! Zawodnicy poruszali się po boisku jak muchy w smole, problemem dla nas jest nawet wymiana 3 celnych podań. Jesteśmy w tej chwili najsłabsza drużyną w lidze i głównym kandydatem do spadku. Nie zrozumiała jest też dla mnie decyzja o wpuszczeniu Kaszuby dopiero w 90 minucie. Gramy z meczu na mecz coraz gorzej i trener chyba w tym momencie nie ma za bardzo pomysłu jak to zmienić :(
Gra przypomina żywcem tą z tamtego sezonu czyli wydaje mi sie że nie trener jest tu winny a wykonawcy których po takim meczu ja osobiście wyje.bałbym w piździec!!!
konstruktywna krytyka z wymienieniem jej powodów -ok
k...wy ,debile,ochota by komuś zajeb....na ogólnodostępnym forum tylko dziką radość naszym wrogom sprawiają...
gdyby tę bramkę strzelili w 39-45 min byłoby ok a tak...
kondychy na średni pressing starczyło na 30 min.
ja w tej rundzie każdy punkt z kimkolwiek biorę w ciemno.
bo na wiosnę będzie lepiej ...oby.
Derbich Polczak Matusiak reszta to same Cipu przez duze C,powtarzam Jesli w nastepnym meczu zobacze Klusa Wasiluka i Moskale na boisku pierdole nie patrze na to. Mam wyjebane, zero techniki zero kiwki czy oni naprawde cos jacys niedojebani do kur... nedzy!!?!!!
CO oni robia na tych treninagach przeciez ja jakbym takiego Moskale mial trenowac albo innego Klusa to wolalbym isc do 5 ligi trenowac maloatow ktorzy graja ladniej!
ZENUJACA technika a wrecz jej brak! zero ruchu biegu podania kur... ŻAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLL!
Sasin:"chcielismy,staralismy sie,niestety nie wyszlo,nie jestesmy zadowoleni,bo stracilismy 2 punkty"...blablabla...urwa zawsze to samo...bidoki - chcieli ale sie nie udalo...wszyscy przeciwko Wam...murawa nie rowna,a bramki sie ruszaja w lewo i prawo...
do pilkarzy (oprocz Matusiaka,Ślusarskiego,Klicha,Derbicha,Polczaka,Sachy i Cabaja)- NIE NADAJE SIE NA GRE W EKSTRAKLASIE !!! MIEJCIE HONOR I ODEJDZCIE W ZIMIE JAK BEDZIECIE MIEC JAKIES PROPOZYCJE...JESTESCIE CIENCY JAK BABIE LATO !!!
Zaufanie do Oresta z mojej strony zdecydowanie spadło. Nieustanne te same problemy, błędy, i zero reakcji gramy caaaaaały czas tak samo. Nie widac żeby trener miał ochote i pomysł żeby coś zmienic spróbowac czegoś innego.
byle do zimy...i zrobic taka rewolucje ze hooohooooo...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)