To temat prywata :D
Rozmawialem z jednym z naszych kibiców w drodze do Sosnowca o brakujących mu numerach tejze sagi . Otóż mam je, ale zgubiłem karteczke z Twoim nr telefonu. Prosze o kontakt na priv.
Przepraszam za prywate, ale nijak nie moge sie z gosciem spiknać.
Pzdr
-
-
Saga ludzi lodu.
http://peb.pl/epika-i-dramat/126321-rapidshare-margt-sandemo-saga-o-ludziach.html
o kurcze Saga o Ludziach Lodu miażdży przeczytałem 15 części a reszty nie mam :(
Widziałem dzisiaj w antykwariacie na Olszy 2. Masa tego była.
Ja mam do oddania 3 pierwsze tomy jak by ktoś chciał :)
fajne to ? warto przeczytac ?
jeżeli lubisz fantastyke to naprawdę warto :) mnie wciągnęło i gdybym miał dalsze części to bym przeczytał :P
Jaka to fantastyka ? :)
Do czego mozna przyrownac, jaki styl pisania ?
czarownice, czarnoksiężnicy, magia itd :D
FortArt Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Widziałem dzisiaj w antykwariacie na Olszy 2.
> Masa tego była.
Ty FA, gdzie Ty się zapuszczasz? Życie Ci nie miłe?;) Swoją drogą odważny z Ciebie gość!
RadNce Napisał(a):
> czarownice, czarnoksiężnicy, magia itd :D
Pamiętam jak to w kioskach było. Zawsze myślałem że to kolejny harlequin. :)
Kamil_Cracovia Napisał(a):
> > Widziałem dzisiaj w antykwariacie na Olszy 2.
> > Masa tego była.
>
> Ty FA, gdzie Ty się zapuszczasz? Życie Ci nie
> miłe?;) Swoją drogą odważny z Ciebie gość!
Nie mogę powiedzieć bym nie bał się wkroczyć w tamta krainę. Dla dodania sobie odwagi mocniej zawiązałem na szyi szalik "Tylko Cracovia". W chwilach zwątpienia spoglądałem na herb na mej pasiastej koszulce. Najmocniej na duchu podtrzymywał mnie łopot biało-czerwonej flagi, którą niosłem nad sobą na kiju. Ale prawdziwej siły dodawał mi Łysy z piosenki "Cracovia", która puszczałem na full z odbiornika stereo na mym ramieniu. :)
A serio to kupowałem monografię 30-lecia Wisły wiec w sumie miejsce właściwe :)
tę monografię - to rozumiem na następnych derbach na płot i palimy (uprzednio zeskanowawszy) ? :P
knur Napisał(a):
> tę monografię - to rozumiem na następnych
> derbach na płot i palimy (uprzednio
> zeskanowawszy) ? :P
Fahrenheit 451 ? Ja Ci popalę :)
Do palenia się nie nadaje bo tam na prawie każdej stronie Cracovia po kilka razy jest wymieniona. Zeskanowana od dawna, od ponad roku jest na WikiPasach PDF.
Natomiast najfajniejsze jest, że tę monografię kupiłem absolutnie za - przepraszam za wyrażenie - psie pieniądze.
Przedwojenna Pogoni Lwów to jakieś 500-600 zł, Cracovii 400-500, a Wisły poszła za ... 46,50. Co pokazuje jaki kto ma szacunek do własnej historii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)