Nie
-
-
SONDA: Trening Noworoczny w nowej formule?!
NIE, NEIN, NO, NIET
wczoraj-dziś-jutro-zawsze Cracovia!
Jestem przeciw.
W tradycji jest trening noworoczny, a nie sparing.
wezcie udzial w sondzie na http://213.25.241.67/ -tam moze zauwaza nasz postulat zeby nie zmieniac nic w treningu noworocznym
Kto jest autorem tego pomysłu??????
Może ten gość też zmienił koszulki rezerwowe?????
Czy my czasem nie mamy w strukturach Cracovii ukrytego p..?
Ktoś ładnie rozpi****la wszystko to co sprawiało ,że Cracovia była symbolem honoru,tradycji......
Co za pe**ł to wszystko robi ??
Normalnie sie wqrwiłem i mam gdzieś ,ze moderatorzy wywalą ten post :)))
NIE NIE NIE
TYLKO NIE TO!!!!!
To co chcecie zrobic to hańba i bezczeszczenie tradycji tego klubu.Nie chcemy żadnych obcych . Mamy dostatecznie dużo swoich piłkarzy. To oprócz meczu wzajemne składanie sobie życzeń , a obcy spotkają się z wrogością lub conajmniej niechęcią . Myśle że nikomu do głowy nie przyjdzie pobierać jakieś pieniądze za wejście . Obcy niech idą trenować na reymonta z cupiałem i kapką .
Nie!!!!!!!!!!!!!! zabijajmy czegoś co jest naszą TRADYCJĄ KULTEM , czegoś z czym nas kojarzą w całej Polsce w Nowy Rok . To jest tylko i wyłącznie nasze pasiaste Święto. Ludzie kto wymyślił tą paranoję!!!!!!!!!!!!!!!! Nobla za głupotę !!
"Trzebinia w Pasy"
Na boisku mogą być tylko aktualne "pasiaki". Inaczej nie będzie to trening noworoczny. Na każdym kroku akcenty tradycji wydają się być w odwrocie przed komercjalizacją; zostawmy więc trening noworoczny w spokoju.
Czy ma być wstęp darmowy? Tutaj nie mam zdania; z jednej strony chciałoby się, żeby za darmo, ale z drugiej strony w klubie jest tak wiele wydatków... Może więc symboliczne 2-3 zł od kibica. Czy choć na tak niewielki datek nie byłoby nas stać? Choćby na sekcję hokeja!!!
Grosz trzeba zbierać na każdym kroku.
Myślę, że pomysł płacenia np. 5 zł za kubeczek szampana (dochód na stadion) jest jak najbardziej sensowny. Jestem za tym! Ale zdecydowanie przeciwko zmienianiu tradycji! O godz. 12 spotykają sie drużyny Cracovii I oraz Cracovii II . Gwiazdy mogą zagrać ale dopiero po tym tradycyjnym spotkaniu, nie wcześniej.
Anton - mógłbyś zaszczepić ten piękny zwyczaj w Pradze! Ale pamiętaj początek spotkania nie wcześniej niż o 12,15 !!!
NIE, NIE, NIE. Wyrażam kategoryczny sprzeciw! Ma zostać po staremu. TYLKO CRACOVIA. WIERNI TRADYCJI NA ZAWSZE!!!
a ja jestem jak najbardziej za!!!
Chodzi mi glownie o tych co np w tej rundzie byli u nas a w przyszlej beda gdzies wyporzyczeni!!! Badzcie na ich miejscu!!
Trenujecie od malego w CRACOVII i na III lige sie nadajecie ale nadchodza lepsze czasy (czolowka II ligii) i nagle dla was nie ma miejsca!!
Siemion, Hajduk, Szwajdych... Tak moznaby wymieniac!!!
A i przebieg treningu nie bylby tak bardzo jednostronny :)
Wysokie zwyciestwa przerabiamy w lidze :)
NIEEEE!!!!!!
Już sam pomysł kompromituje osobę będącą jego autorem!!!!
ŻADNYCH ZMIAN - byli piłkarze mogą sobie usiąść na trybunach, na boisku mają grać CRACOVIA z CRACOVIĄ II w aktualnych składach!!!!
Jestem na NIE.
PS. Honwed: wydanie specjalne "Pasów" - w cenie 10 złotych - jest cegiełką, ze sprzedaży której dochód jest przeznaczony na "STADION DLA PASÓW".
bez przesady, Hajduk juz swoje w wyzszych ligach zagral..
a co do jednostronnosci, to ktorys z ostatnich treningow zakonczyl sie przeciez zwyciestwem w karnych II zespolu?
Wiadomość zmieniona (07-12-03 02:46)
NIE, NIE , NIE !!!
żadnych obcych!!!
... ale piłkarze tacy jak: Zegar, Edi, Siemion ... i inni prawdziwi Pasiacy- TAK!!!
Wiadomość zmieniona (07-12-03 12:00)
miałem awarię netu ...
jest to pierwszy temat do którego się wpisuję po awarii ...
moje zdanie jest oczywiste ...
[b]NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]
to jest nasze pasiaste święto ...
tradycja trwająca ponad 70 lat ...
dla jakich celów ktoś chce tą tradycję złamać ?
w imie czego ?
Paweł ...
nie wiem czyj to jest pomysł ale to jest ZAMACH NA NAS WSZYSTKICH ...
zamach na świętą tradycję Cracovii ...
tradycję jakiej nie ma żaden inny klub na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak się nie godzi !!!!!!!!!!
jak zaczniemy razygnować z własnej tak bardzo kultywowanej tożsamości , która pozwoliła nam przetrwać lata komunizmu i odbić się od dna to za chwilę obudzimy się w świecie komercji w którym bycie pasiakiem będzie czymś nie możliwym do zdefiniowania ...
czymś co sobie będzie można kupić ...
myślę , że przez te wszytkie lata trwania przy klubie na dobre i na złe zasłużyliśmy sobie na zachowanie prawa do stanowienia o nas samych ...
nie widzę ani jednego powodu aby w tym meczu mógł zagrać ktoś nie związany z Cracovią ...
Nie!!!
trening noworoczny to wspaniała tradycja, która nigdy nie powinna być zmieniana.. zawsze tak było i niech tak pozostanie.. przez ostatnie lata grała słaba pierwsza jedenastka ze słabszą drugą jedenastką ale nawet wtedy uważałem, że ta tradycja jest wspaniała.. teraz, kiedy drużyna gra wreszcie na przyzwoitym poziomie ściąganie na siłę jeszcze lepszych gwiazdowrów uważam za niepotrzebne.. co innego wzbogacenie programu treningu o pokazowy krótki meczyk 2X 15 min po właściwym treningu Cracovia I - Cracovia II.. ale ten jedyny w swoim rodzaju mecz gdzie po zmrożonym boisku biegają zawodnicy w biało-czerwonych koszulkach w czapkach i rękawiczkach a piłka jest pomarańczowa - to zupełnie niepowtarzalne przeżycie.. i ta świadomość, że każdy z zawodników jest obecnie zawodnikiem Cracovii.. nie mam słów..
wzbogaceniu programu o dodatkowe atrakcje mówię ewentualnie tak..
radykalnej zmianie krzyczę zdecydowane NIE!
pierwsza bramka w Nowym Roku ma paść za sprawą zawodnika Cracovii!
koniec i kropka!
pzdrw
Wiadomość zmieniona (07-12-03 13:44)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)