Dużo się tu nieraz można dowiedzieć co jak i gdzie by na meczu Być. Może na razie mniej na hokoeju ale czekamy czasów by było lepiej.
Oby po porawie repertuaru przez dziewczyny wszyscy brechtacze się dołączyli i czasem taktu właściwego nauczyli ;)
U mnie zmiana na liczniku
CRACOVIA do końca
Nigdy jej
-
-
Cracovia - Stoczniowiec 15.09.2009r.
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie czyta forum hokejowego :)
Dzieki Bogu!!!
Hmm ok przynajmiej ja obiecuje ze dostosuje sie do terazniejszych zasad meczy hokejowych :) Zadnego jeba* wisle ani nic w tym stylu tylko i wylacznie CRACOVIA :) Pelen doping Panowie aby Nasi hokeisci wiedzieli ze graja dla Nas a My kibicujemy dla Nich ;)
6 dni później
A jebać wisłe i policje co 10 sekund na terenie całych Grzegórzek po meczu z Naprzodem to co? Jak sie nie umiecie zachować to siedźcie w domu...
Po meczu moge robic co zechce i to jest moja prywatna sprawa a nie innych .... A po za tym napisalam ze na meczu a nie po wiec odbij ;)
Ale swoim zachowaniem psujecie reputacje innych kibiców.
Ewentualnie psuje tylko swoja reputacje a nie czyjas ... A zreszta powtorze sie prosze podejsc i powiedziec wprost a nie na forum :/
Krzycząc "Cracovia" nie reprezentujesz tylko siebie....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)