No to młodzieży do dzieła.
-
-
Cracovia - Stoczniowiec 15.09.2009r.
Jestem za! Tylko gdzie ta młodzież, która chciałaby śpiewać?!:(
Ja byłem z córką, Twixxx z synem... Śpiewali. :D
Witam widzę ze komuś nie podoba się to jak kibicuje no ale cóż. Jest to moja prywatna sprawa co śpiewam a to ze ktoś twierdzi ze nie równo lub bez wyczucia to również Jego sprawa nie moja gdyż nie ważne jak byle by wspierać klub a nie siedzieć z założonymi rekami. Nie wiem czy zauważyliście ze gdy zaczynałyśmy zawsze się dołączało wiele osob. A i jeszcze jedno na forach można zawsze kogoś obgadać jak jesteście na tyle odważni to podejdźcie i swoje uwagi kierujcie bezpośrednio do Nas a nie " za plecami " bo tak to każdy potrafi. A i nie życzę sobie aby ktoś nie znając mnie twierdził iż nie wiadomo co mam w głowie.
Pozdrawiam jedna z " Girlsband ".
Widze że sobie ładnie tutaj dyskutujecie na nasz temat ... =]]
Od dziecka śmigam na piłke nożną i na hokej.... i nie przychodzę na mecze tylko po to żeby sobie usadzić wygodnie dupe na siedzeniu i patrzeć jak nasi hokeiści świetnie grają bez dopingu... wsumie to to samo jak by oglądać mecz w domu więc po co przychodzić na Pasy?! Dopingować drużyne powinien cały stadion i to jest jednak potrzebne a nie tak jak w niedziele jak i we wtorek wszyscy siedzieli i nawet dupy nie podnieśli ! Wieeelcy kibice Pasów ... dobre nie ?! Po co mi jakiś takt czy kij wie o czym wy tam piszecie... śpiewam tak jak umiem.... Widać że się na hokeja nie chodziło zanim mieli mistrza... i nie ważne czy noga czy hokej zawsze o wiśle śpiewaliśmy i śpiewać będziemy... To jest aż wstyd dla was chłopcy żeby kibice przychodzili i nawet słowem się nie odezwali .... Jeszcze trzeba się prosić żebyście wstali..... Tak naprawde to dziewczyny rozruszały ludzi żeby się choć słowem odezwali... ale piszcie dalej co tam uwarzacie... Ja kibicem jestem takim jakim jestem ale pomagam naszej drużynie tak jak pomagać się powinnoo ... =]]
19MadziurkA06 każdy ma swoje zdanie nie musisz się z nim liczyć ...
Była siara ... no ale chociaż tam 2 razy wstałam i się rozgrzałam bo zimno mi było xD
Drogie Panie, nie unoście się, tylko z pokorą przyjmijcie uwagi osób nieco starszych, które na hokeju bywały na długo przed tym, zanim wyście od "dziecka" [ czyli oceniając z wyglądu od nie tak dawna ] na hokej chodziły.
Nie jest też tak, że wyłącznie Waszą prywatną sprawą jest, co śpiewacie w hali Cracovii.
Doping- tak. WtsK, "coś tam coś tam się mieni" itp. _na_hokeju_- NIE.
Popieram przedmówcę! Doping TAK i pełen szacunek dla Was dziewczyny za to, że w ogóle śpiewacie w porównaniu do tych, którzy siedzą i zajadają się hot-dogami, popcornem, słonecznikiem itp. Ale prośba do Was, przyśpiewki w stylu "Wisła to stara..." zostawcie sobie na spotkanie derbowe!
[color=#FF0000][size=medium]Proponuje przejść z dyskusją do odpowiedniego tematu:[/size][/color] http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?6,1467578,1467659#msg-1467659
rmszar Drogi Panie nie unosze sie tylko grzecznie prosze aby swe ewentualne uwagi kierowac bezposrednio do mnie a nie na forum. Gdyby nie to ze przypadkiem tu trafilam nigdy bym nie wiedziala ze komus cos sie nie podoba. Dlatego taka rada na przyszlosc uwagi zglaszac bezposrednio a nie w internecie ;).
Do zobaczenia na nastepnym hokeju przy ulicy Siedleckiego ;).
Oczywiście na następnym hokeju zgłoszę Wam swe uwagi osobiście, choć ja zbyt wielkich, poza tym nie śpiewaniem WtsK i tym podobnych, uwag nie mam. :D
Zresztą siedzimy niedaleko, ja raptem kilka rzędów niżej od Was.
To bardzo sie ciesze ;) I do zobaczenia :) I zakonczmy ta lekka farse :) A zacznijmy porzadnie dopingowac Naszych hokeistow :)
Ekhem ! Brakuje C w Cra[b]C[/b]ovia ... w tytule. Cracovia - Stoczniowiec 15.09.2009r.
19MadziurkA06 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To bardzo sie ciesze ;) I do zobaczenia :) I
> zakonczmy ta lekka farse :) A zacznijmy porzadnie
> dopingowac Naszych hokeistow :)
Święte słowa, [b]zakończcie tę farsę i zacznijcie porządnie dopingować.[/b]
Jak to było śpiewane "jak nie powiedziałeś w ryj, to nie powiedziałeś nic..."
aczkolwiek rzeczownik ryj w tym konkretnym przypadku nie wydaje mi się właściwy. :D
I jeszcze do Pani Dianki, skoro od zarania dziejów chodzi na hokej to z pewnością wie, że od początku [b]ubiegłego[/b] sezonu na hali obowiązuje zakaz palenia.
Może niech łaskawie przekaże Pani w/w informację mniej obytym koleżanką "co by wiochy nie robiły"
Całuję rączki i do zobaczenia na Siedleckiego.
Zgadzam sie co do palenia nie bedziemy juz palic. Po prostu drogi kolego nie wiedzialysmy ze nie wolno na Hali palic juz wiemy i tego robic nie bedziemy :)
Ejże, to jak to chodzicie od dziecka na hokej? Zeszły sezon opuściłyście?
Niestety tak od kilku lat przynajmniej ja nie bylam na hokeju ani na pilce. Niestety tak wyszlo.
OK! Widzę, że rozwiązaliście problem z dziewczynami a jak ktoś, ma coś jeszcze do dodania niech załatwi to osobiście. Sprawy dopingu natomiast proszę omawiać w tym wątku: http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?6,1467578,1467659#msg-1467659
Dokladnie drogi kolego :) Nienawidze for internetowych ale cos mi sie wydaje ze bede tu czestym gosciem :) Gdyz duzo sie tu dzieje i mozna wiele sie dowiedziec :) :P
A kolega SaNto śpi?
nie czyta forum hokejowego :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)