tego akurat nikomu nie musisz przypominać
-
-
Ruch Chorzów - Cracovia, 19.IX (sobota) godz.19:15
refleksje to sobie zachowaj dla siebie skoro nie jedzisz!
Bishop- jedziesz na wyjazd? Jeśli nie, to swoje refleksje zachowaj do siebie. Jeśli tak, to podziel się nimi w pociągu.
Najwięcej muczy ta krowa,która najmniej mleka daje
Coś mi się wydaje że meczu jednak jutro nie będzie
http://wiadomosci.onet.pl/2045736,11,item.html
Alaska Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Coś mi się wydaje że meczu jednak jutro nie
> będzie
>
> http://wiadomosci.onet.pl/2045736,11,item.html
Coś w tym jest. Napewno tragedia która nastąpiła może spowodować wprowadzenie przez prezydenta ŻAŁOBY NARODOWEJ!
Ja bilet na mecz do Chorzowa mam! Nastawiony jestem na wyjazd jak zresztą pewnie wy też ale trudno - takie sprawy trzeba uszanować:(
Oby nie było żałoby... bo za tydz. nie dam rady pojechac w sobote i pewnie nie ja tylko...
Kadra na mecz z Ruchem:
Bramkarze: Marcin Cabaj, Łukasz Merda.
Obrońcy: Łukasz Derbich, Łukasz Mierzejewski, Piotr Polczak, Sławomir Szeliga, Marek Wasiluk.
Pomocnicy: Arkadiusz Baran, Konrad Cebula, Dawid Dynarek, Mateusz Klich, Dariusz Kłus, Tomasz Moskała, Dariusz Pawlusiński, Paweł Sasin.
Napastnicy: Jakub Kaszuba, Radosław Matusiak, Damian Misan.
oj ciężko będzie, ciężko
bez Tupalskiego, ale z Kłusem
Merda
Derbich, Polczak, Wasiluk, Szeliga
Baran, Kłus
Pawlusiński, Cebula, Moskała
Matusiak
1 pkt w tym meczu przyjmuje w ciemno.
widze garry że już skreśliłeś Cabaja po Kielcach i Arce.
Ja też sądze, że powinien odpocząć ale na Zagłębie bym go spowrotem wstawił:)
Po ostatnim numerze z Wasilukiem w środku nie próbuje nawet typować jedenastki, ale ja też byłbym zadowolony z remisu.
Myślę, że przydałaby się jakaś forma solidarności z rodzinami zmarłych górników!
minuta ciszy pewnie bedzie....
Będzie, bo to decyzja Ekstraklasa SA
Mam nadzieję,że uszanujemy to w należyty sposób.
Według mnie Cracovia wyciągnie na remis, Ruch wygrywał u siebie 2:0 z Piastem 1:0 z Arką i 2:0 z Polonią w końcu Ruch musi oddać jakieś punkty a Cracovia jest w stanie je zabrać. Stawiam na wynik 1:1
Będę na tym meczu ale będę z racji pracy będę na trybunie prasowej i pociągiem z Wami nie pojadę.... Jestem na prawie wszystkich meczach Cracovii i coraz bardziej mnie boli że mamy na trybunach więcej kibiców Lecha niż Pasiastych.... Jest to tym bardziej denerwujące że np. Lech pozdrawia Cracovię kilka razy podczas.... całego sezonu...
Nasz skład na pewno będzie mocno zmieniony. Z wypowiedzi wynika, że może wyglądać to tak:
Cabaj-Derbich, Polczak, Wasiluk, Mierzejewski- Moskała, Baran, Szeliga, Pawlusiński, Sasin- Matusiak
Ja osobiście wolałbym grać 2 napastnikami, ale Nasz trener ma taktykę podobną do Leo czyli 1 napastnik, na razie to funkcjonuje bo są pkt więc oby tak dalej!
Merda - Mierzejewski, Polczak, Wasiluk, Derbich - Sasin, Baran, Szeliga, Moskała - Pawlusiński, Matusiak.
ŻAŁOBA jest od poniedziałku a co do dopingu to mają racje ci którzy twierdzą że za dużo w nim o Lechu i Arce a za mało dopingu dla Pasów -szczególnie widoczne to było w Sosnowcu kiedy drużyna potrzebowała WSPARCIA a go nie dostała tylko Arka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)