Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zbanowanie konta "Pasiak 89" nic nie da. Powróci
> jako "Monday" albo "Koszer".
>
> Sam nie jestem zwolennikiem talentu Marcina, ale
> daleki jestem od obsesji na tym punkcie.
Wypraszam sobie te i tym podobne insynuacje. Oświadczam, że nie mam nic wspólnego z wyżej wymienionymi osobami. W przypadku powtórzenia się podobnych ataków na moją osobę postaram się postawić Pana przed prawem.
-
-
Łukasz Merda - witamy w Cracovii!
Łukasz dzięki !
Koszer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wypraszam sobie te i tym podobne insynuacje.
> Oświadczam, że nie mam nic wspólnego z wyżej
> wymienionymi osobami. W przypadku powtórzenia
> się podobnych ataków na moją osobę postaram
> się postawić Pana przed prawem.
Powtarzam zatem co następuje:
Konta "Pasiak 89", "Monday" i "Koszer" należą do tej samej osoby.
Z niecierpliwością czekam na "postawienie przed Prawem" :D :D :D
Nie należą. Jest pan w błędzie!
hahaha jaki gosciu "postawie pana przed prawem" haha. A co do Merdy to w derbach nie mial szans przy bramce
HAHAHA jak nie miał szans???
Widze że nie znasz sie za bardzo na piłce skoro mówisz że nie miał szans!!
Zresztą przeczytaj na terazpasy wywiad z Łukaszem to może zmienisz zdanie...
Dla mnie ewidentny błąd...
Merda zawalił dwie podobne bramki jedna w Bełchatowie i jedna w derbach. W obu źle obliczył wyjście do piłki.
100 dni później
Chyba pora wracać do bramki....
chyba Podbeskidzia...
Cabaj dostanie jeszcze dwie kartki i pan Merda dostanie szanse...
Miałbym dzisiaj słowa pochwalne dla Cabajosa, gdyby nie ten karny.
A co miał zrobić innego ?? Gość wbiega na pole karne jak w masło , bo obrona jest zajęta czymś innym , no to Marcin broni bramki. TO JEST NIEKWESTIONOWANY NUMER JEDEN W BRAMCE CRACOVII.
131 dni później
[url=http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/wrocil-i-juz-strzela-padl-pierwszy-gol-w-2011-roku,1577941][sport.interia.pl][/url]
[quote="Łukasz Merda dla portalu interia.pl"]
Nie wszyscy piłkarze Cracovii, którzy wzięli udział w Treningu Noworocznym spędzali sylwestra w Krakowie. Prawdziwym poświęceniem wykazał się bramkarz, Łukasz Merda, który pokonał 500 kilometrów, aby stanąć w bramce pierwszej drużyny "Pasów". Jego obecność była konieczna, bo mieszkający w Krakowie dotychczasowy podstawowy bramkarz, Marcin Cabaj pożegnał się z klubem, a trzeci golkiper, Milos Budaković spędzał sylwestra w Serbii.
- Nie miałem sylwestra, bo jechałem całą noc, aby dotrzeć do Krakowa. Przejechałem 500 kilometrów z Trzciela, gdzie mieszkają moi rodzice, aby zagrać w tym meczu. W końcu to tradycja - przyznał 30-letni bramkarz.
Paradoksalnie pierwszy występ Merdy w Treningu Noworocznym i to okupiony sporym poświęceniem, może się okazać jego pożegnalnym meczem w drużynie "Pasów".
- Prawdopodobnie pożegnam się z Cracovią. Od kilku dni na rozmowę ze mną próbuje się umówić prezes Jakub Tabisz. Wszystko wskazuje na to, że zmienię klub. Jestem taki, że nie pcham się tam, gdzie mnie nie chcą - podsumował Łukasz Merda.
[/quote]
Szacunek!
Cabaj, Merda...
Wygląda ,że plotki o transferze skórołapa z wyższej półki nie są tylko plotkami...
Łukasz wielkie uznanie za te 500 km
Merdy troche szkoda... o ile 1 bramkarz rzeczywiscie potrzebny jest pewniejszy ... tak watpie zeby Bak czy Kaczmarek (powiedzmy sobie szczerze ze chyba sprowadzani sa w roli 2 bramkarza) bylby lepszy. Szatalow mowi ze trzeba zmian .. na litosc Boska, robmy tez zmiany w obronie, pomocy czy ataku a nie na bramce :)
Łukasz - jak wyczytałem że drałowałeś tyle kilosów żeby byc na naszym święcie to jestem pełen szacunku dla ciebie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)