Starowicz - stary pies, tak samo jak większość TVP 3 Kraków. Ale przyjdą jeszcze psy na Ziemię Świętą zrobić jakis wywiad, to sie im podziekuje, tylko niewiem czy starczy mi ŚLINY :))
=C-H-R-Z-A-N-Ó-W-=Z=-C-R-A-C-O-V-I-Ą=
-
-
hokej
Pieprzyc Starowicza - o tym to co sie dzis działo w hali Cracovii i tak bedzie glosno bez jego "pomocy". A że sie działo pięknie i dużo to chyba mówić nie musze ;)
Promocja hokeja wypadła okazale - wysokie zwycięstwo, efektowna gra, licznie zgromadzona publiczność jak za dawnych dobrych lat. Na trybunach można było zauważyć szok i niedowierzanie, choć ja akurat nie byłem niczym zaskoczony i takiego wyniku się spodziewałem (typowałem wynik w granicach 20 i gdyby się nasi bardzie się sprężyli to tyle by ustrzelili). Zagłębie było cieniutkie, więc trudno wyciągnąć jakieś wnioski z tego meczu, choć nie ulega wątpliwości, że teraz mamy druzynę o 3 klasy lepszą niż wcześniej. Zadziwiająca jest forma Romka Stebleckiego - po prostu nie było widać tego, że zawodnik ten ma już 40 lat i przez 4 lata nie grał w hokeja - nieprawdopodobne!!! Inni nowo pozyskani zawodnicy widać, że mają straszne kopyto mówiąc slangiem piłkarskim (Horny, Marcińczak, Csorich, Ptacek), choć bramkarz Zagłębia był raczej bardzo słaby i puszcał wszystkie silniejsze strzały z dystansu (bramka Csoricha z połowy lodowiska!!!). Zawodnik, który miał być największym wzmocnieniem czyli Horny grał na luzie jak rutyniarz i widać, że brakowało mu motywacji co wcale dziwić nie musi - krótko mówiąc ogromne wzmocnienie. Najładniejszą akcję przeprowadził w 39 min - przejechał całe lodowisko mijając dwóch graczy Zagłębia i ze spokojem wyłozył zza bramki krążek Romkowi, który zdobył dla Cracovii 12 gola. Co jest ważne - widać wyraźną zwyżkę formy u pozostałych zawodników. Myslę, że wiele się nauczyli trenując wspólnie z Romkiem Stebleckim, Hornym i Marcińczakiem. Bramki, które zdobyło Zagłębie były wynikiem odprężenia naszych zawodników. Kto nie był niech żałuje, bo choć wynik może wskazywać, że mecz był nudny to wręcz przeciwnie - można było zobaczyć wiele ciekawych akcji i 18 efektownych bramek. Ja wachałem się czy iść czy nie, gdyz jestem od jakiegoś czasu przeziębiony, ale zdecydowałem, że idę gdyż z utęsknieniem czekałem na ten mecz i muszę powiedzieć, że nie mam czego żałować. Jeszcze jedna sprawa - najsilniejsza pierwsza piątka trenuje ze sobą dopiero kilka dni i na początku meczu wyraźnie widać było u niej brak zgrania. Jednak z każdą minutą rozumieli się co raz lepiej, a więc czas pracuje na naszą korzyć i ta drużyna będzie jeszcze silniejsza.
Romek ........... Dziękuję !!!! Za tą chwilę wzruszenia jaką dzisiaj przeżyłem ....
no to przech.je !!!
jak pisałem wyżej widziałem jak kamerowali więc sądziłem że to pokażą ...
ale myślę iż co do polityki prof. Filipiaka to nie mamy się co wypowiadać bo ten Jegomość naprawdę wie co robi !!!
w przeciwnym razie nie sponsorował by CRACOVII :):):)
może by tak jakieś zdjecia ;)
jeszcze jedno - słusznie stwierdził Pas twierdząc, że dobry jest Malinowski.
Właśnie pisze e-milię do "pana" dyrektora telewizji Kraków, bo mnie szlag trafił. Jakby nie było, to było jakieś wydarzenie na lodowisku przy Siedleckiego. A ten redaktorzyna nawet wyniku nie podał ......... I nic mnie to nie obchodzi, że jest kibicem wisły, przede wszystkim powinien przekazywać ważne informacje. A to była ważna informacja choćby z powodu wzmocnień i powrotu Romka do drużyny. Więc piszę żeby sobie ulżyć. Może ktoś to przeczyta ......
Pas jak zwykle napisał wszystko za mnie,ale powtórze tylko za nim ,że dużym zaskoczeniem na plus jest gra Malinowskiego,a na minus wolnego,sztywnego i niepewnego Mariana C.
Szkoda,że na końcu nasz trener nie zagrał vabanque i niewycofał bramkarza:)a spokojnie było z dwadzieścia goli po naszej stronie:).Tak wogóle to było GRUBO!
wszystko pięknie ładnie ale ...sosnowiec miał w tym meczu chyba 50 % skuteczności !!!!!
mamy słabiutkiego bramkarza :-(...ale mam nadzieję że Rączka będzie w play off już grał :-)
Rączka dzisiaj będzie grał.
mam nadzieje ze frekwencja bedzie podobna do wczorajszej :)
NO, PANOWIE - w takim układzie to montować wyjazd do SANOKA !!!!!
KONIECZNIE!!!!
Było luks, tylko...........po kiełbase za długa kolejka, a i kiełbasa za mało dopieczona, no i chipsów nie było w sprzedaży:-)
no kolejka byla duza ale czego sie spodziewac-ludzi bylo kilka razy wiecej niz na ostatnich meczach :)a zorganizowany wyjazd do sanoka nie bylby zlym pomyslem-moze ktos sie podejmie?
Tomecki, jakby kiełbaski były dłużej pieczone to kolejka byłaby jeszcze większa ;)
oto aktualna tabela:
Lp Dr. M. Pk Bz/Bs
1 KH Sanok 27 73 193/50
2 Unia II 25 53 109/67
3 SMS I 25 52 103/63
4 Cracovia 25 45 132/74
5 Polonia 25 43 102/84
6 SMS II 28 32 80/89
7 Zagłębie 25 28 104/137
8 TKH II 24 16 70/191
9 MMKS 25 15 71/146
10 Gdańsk II 23 14 63/126
było super !!
Ja juz nie moge się doczekać dzisiejszego meczu,mam ndzieje ze frekfencja będzie dużo większa niż wczoraj i zobaczymy równie dobrą grę naszych hokeistów.Pozdro i do zobaczenia wieczorem
A mnie niestety nie będzie na dzisiejszym meczu:((((((((((((((((((((((((((((((
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)