pumajamajka100 cieszy mnie to ze Płatek zna sie na piłce i zabiera ludzi z potencjalem...
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
to jakim cudem Ciebie nie zabrał? :)
bo chcial zabrac mnie ale mam kontuzje aktualnie
pumajamajka100 kiedy mam sie zaczac smiac?Daj znac
- Wydawało się, że piłkarz może polecieć na zgrupowanie już dziś - mówi wiceprezes Cracovii SSA, Jakub Tabisz. - Tymczasem nie wiadomo, czy w ogóle dołączy teraz do Cracovii. A jeśli już, to w czwartek. Porozumienie telefoniczne z Górnikiem mamy, ale pojawiają się trudności. Jeżeli się z nimi uporamy, to Grzegorzewski jutro dołączy do zespołu. Później nie będzie miało to już sensu.
Wczoraj piłkarz wystąpił w sparingu Górnika z Legią.
Jacek Żukowski - POLSKA Gazeta Krakowska
http://www2.90minut.pl/news/84/news846806.html
A moze by tak zrobic sobie z Gornika klub filialny? Jestem przekonany, ze to by sie oplacilo klubowi - byloby gdzie wypozyczac naszych zawodnikow itd.
Profesorze Filipiak prosimy o transfer.
Jerzy Dudek wróci do Ekstraklasy?
Były etatowy reprezentant Polski przebywa obecnie w Krakowie. Piłkarze Realu dostali bowiem od trenera trzy dni wolnego w nagrodę za dobre wyniki.
To była dla mnie ostatnia szansa przed wakacjami, by wpaść do Polski - mówi Dudek, dla którego Kraków niedługo będzie domem. - Podjęliśmy z żoną decyzję, że tu zamieszkamy, gdy skończę karierę.
Kontrakt Dudka z Realem wygasa za pół roku. Bramkarz nie ma jeszcze żadnych konkretnych ofert. Nie wyklucza, że powróci do Polski
Na dzień dzisiejszy jest jeszcze za wcześnie na powrót, ale podkreślam słowa jeszcze i raczej. Życie niesie różne scenariusze. Mam takie marzenie, by polski zespół ze mną w bramce awansował do Ligi Mistrzów - zdradza golkiper, którego decyzji o powrocie nie może zrozumieć Iker Casillas.
Więcej na wp.pl
Skoro tak mówi, to zapewne prowadzi rozmowy z gts.
zdocent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Skoro tak mówi, to zapewne prowadzi rozmowy z
> gts.
Wyraznie jest napisane ,że przenosi się do Krakowa ,więc nie rozumiem skąd pomysł z gts
Ta decyzja zapadła już kilka lat temu.
Dudek i Rząsa będą sąsiadami.
traba Napisał(a):
> Wyraznie jest napisane ,że przenosi się do
> Krakowa ,więc nie rozumiem skąd pomysł z gts
gts lubi skupować złom.
traba: po pierwsze jest tak, jak pisze garry, po drugie my nie planujemy na razie gry w LM, tylko utrzymanie, a najśmielszych marzeniach PP (który daje przepustkę do UEFA, ale nie do LM). Po trzecie, nas na utrzymanie Dudka nie bardzo byłoby stać, zbudowaliśmy szeroką i wyrównaną kadrę, choć bez wielkich sum odstępnego, ale jej utrzymanie kosztuje wymierne pieniądze, prawda?
Stawowy:
[i]Priorytetem dla mnie jest ostatecznie załatwienie sprawy Witkowskiego, Radwańskiego i Grzegorzewskiego i byłbym bardzo zadowolony, gdybym całą trójkę wiosną miał u siebie. Chciałbym i zależy mi na tym, by Kuba w rundzie wiosennej grał w Górniku, dograł ją do końca, zdobył kilka bramek i pomógł zespołowi w awansie tak, by kiedyś, gdy przyjedzie do Łęcznej z innym klubem był witany przez wszystkich oklaskami.[/i]
Źródło:
Taak...
Nikt nie ma lepszego ataku bo nie ma takiego ataku. Przynajmniej na razie. A szkoda
Blady Niko Napisał(a):
> Stawowy:
>
> Priorytetem dla mnie jest ostatecznie załatwienie
> sprawy Witkowskiego, Radwańskiego i
> Grzegorzewskiego i byłbym bardzo zadowolony,
> gdybym całą trójkę wiosną miał u siebie.
> Chciałbym i zależy mi na tym, by Kuba w rundzie
> wiosennej grał w Górniku, dograł ją do końca,
> zdobył kilka bramek i pomógł zespołowi w
> awansie tak, by kiedyś, gdy przyjedzie do
> Łęcznej z innym klubem był witany przez
> wszystkich oklaskami.
>
>
> Źródło:
Skoro Cracovia warunki spełniła, to teraz powinno panu zależeć aby Grzegorzewski znalazł się w Cracovii... bo chyba tak miało się to odbyć. Mam nadzieję ,że Wojtuś, który nagle zapragnął całej trójki, nie stoi teraz na przeszkodzie przenosin Grzegorzewskiego do Krakowa.
Co za łeb z niego jest, chyba mu sie cos w tej glowie poprzestawialo, no nie tego to juz mam dosyc, niech ze on cmoknie mnie w pyrdel! Nie dosc ze wymusil juz dwa transfery w dodatku dostal Witkowskiego jako dokladke to jeszcze smie takie glupoty wyglaszac, chyba go zdrowo popierdolilo!
Mi się wydawało, że jeśli Radwański i Witkowski pójdą do "Łęcznej" to Grzegorzewski do nas już wiosną
To Tabisz kut.s namieszał,a Stawowy tylko korzysta z tej opcji za przewodnictwem pani prezes Górnika...
Ktoś z Was o tym coś wie ?
4 lutego 2009, 0:52:10 - slady
Grzegorzewski dołączy do Cracovii na zgrupowaniu w Hiszpanii
Do zespołu Cracovii przebywającego obecnie na zgrupowaniu w Hiszpanii dołączy piłkarz Górnika Łęczna Jakub Grzegorzewski.
Cracovia już wcześniej podpisała z Grzegorzewskim kontrakt, który obowiązywał będzie od 1 lipca. Jednak cały czas były czynione starania, by piłkarz znalazł się w ekipie trenera Artura Płatka już teraz.
- Wysłaliśmy pismo z prośbą do Górnika Łęczna, by zawodnik pojechał z nami na zgrupowanie - mówi wiceprezes Cracovii Jakub Tabisz. - Porozumienie telefoniczne mamy. Piłkarz będzie mógł dołączyć do ekipy, a w tym czasie my załatwimy wszelkie dokumenty.
Zespół Cracovii rozegra dzisiaj spotkanie sparingowe z FC Timişoara. Będzie to pierwszy mecz piłkarzy Artura Płatka podczas zgrupowania w Hiszpanii.
źródło: własne / Gazeta Krakowska
Tyle co Ty.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)