ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zaproszenia na konferencje prasowe z informacją o
> jej uczestnikach są wysyłane do bazy
> dziennikarzy NA DZIEŃ PRZED konferencją.
>
Niekoniecznie tak jest :)
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
haha wiedzialem ze ktorys ze smiesznych portali zacznie cos mieszac...normalka, najpierw myslalem ze cos Fakt zasugeruje tak dla zasady, mylilem sie pierwsi byli alkocholicy.
predzej mi drugi czlonek wyrosnie nizeli Ślusraski nie trafi do Cracovii, ze co ze niby Polonia? dajcie spokoj(nie nawidze tej zgody tak jak i calej Warszawy - mam do tego prawo, to czy ktos ma podobne badz odmienne zdanie to juz jego sprawa,bardzo prosze rowniez o nie poruszanie tej kwestii :):P)
Juz to widze jak ktos kupi Ivanowskiego, ktory swoimi nieskordynowanymi i astronomicznymi predkosciami rozwijajacymi niczym Ato Bolton na 100m ma poradzic sobie w niemieckiej lidze...litosci...To to Rasiak 2 jest.
Nawiązując do zgód to oczywiście każdy może mieć swój stosunek...
Jeśli chodzi o tą zgodę to dziwi mnie właśnie, że kluby z Krakowa i Warszawy ze sobą trzymają. Bo chyba wszyscy wiemy jaki panuje stosunek między tymi miastami.
Przepraszam, że poruszyłem tą kwestie w tym temacie.
hehe co za pajace! jaki tam hojrak jeden z tym nickiem brzydkim
iwi Napisał(a):
> mam do tego prawo, to czy
> ktos ma podobne badz odmienne zdanie to juz jego
> sprawa,bardzo prosze rowniez o nie poruszanie tej
> kwestii
Okropna jest ta młodzież tego roku.
dokladnie mozecie isc grzecznie spac jutro bedzie dobrze :)
A gdyby ktos nie mogl spac to prosze bardzo
pisac ile sie da wkoncu wolno
Marek Mazurczak
tel.: 0694 464 711
marek.mazurczak@cracovia.pl
CIcha noc :D Wszyscy usenli:D i teraz snią:D jak to Bartek leci leci :D i zatrzymuje sie na Orlenie tankuje VerVe:D jedzie na wielicką a tam prezes Polonii wszyscy sie zaczynaja budzi:D i na www.cracovia.krakow.pl:D
spokojnie, Bartosz śpi u mnie w pokoju gościnnym, Tabisz z profesorem zadzwonili pod wieczór, nie musieli nic mówić-dla klubu zrobię wszystko :) możecie mu wszyscy powiedzieć DOBRANOC i AAA KOTKI DWA SZARE BURE OBYDWA, przekaże mu za chwilę, na razie słyszę że szczotkuje zęby w łazience..
Będzie w Cracovii to będzie nie będzie też nic się nie stanie:)
Chamsko byłoby gdyby wystawił klub,ale nawet jakby to tragedii nie ma.
Panowie on ma 34 gole strzelone w 118 meczach!!!
Dla porównania Moskała w 105 ligowych meczach w Cracovii zdobył 18 goli.
WNIOSEK ----Ślusarski jest tylko trochę lepszy od Moskały:(
Ale zarazem tylko trochę gorszy od Messiego :P
TEFAL tez juz zdaje sie idzie spac :P:D
Ja tam wolałbym śnić jak Bartosz pakuje 3 bramy... no wiadomo komu :D
Wiadomo i wam powiem Płatek buduje druzyne zawodnikami
Rumcajs probował juniorami
jak z tego morał
PŁATEK BEDZIE 1 TRENEREM CRACOVII PO POWROCIE DO EXTRAKLASY KTORY WYGRA z wISŁĄ
Iwi idąc spać:P dodam że Grzegorzewski który sam chce do nas przyjść i nie trzeba o tym śnić,marzyć czy czekać z utęsknieniem ma w 58 meczach zdobyte 16 goli,więc średnia wynosi co 3,63 meczu gol.Natomiast Ślusarski co 3,47 strzela gola więc według nakreślonych statystyk WIELKIEJ RÓŻNICY MIĘDZY NIMI NIE MA!!!
Chce przyjdzie,a jak nie to niech sp........
Łachy bez!!!Cracovii się nie odmawia:)
Kolego Tefal albo jestem slaby z matematyki albo mam troche inne pojecie o liczbach. 18 a 34 bramki do prawie dwukrotna roznica w mniejszej ilosci spotkan - 13 spotkan to jedna runda... Pozatym 2,5 rundy w Anglii to doświadczenie bezcenne nawet jesli strzelil tam raptem kilka bramek.
A co z Brzęczkiem , bo coś cicho ?
To chyba jakiś kiepski żart -po co nam tego starego zgreda.?Za kogo niby w pomocy mial brzęczek grać?
"13-tego wszystko zdażyć się może" :)
W lecie wzmocnimy zespół jeszcze trzema dobrymi piłkarzami i na pewno będziemy grali o wyższe cele niż utrzymanie.
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35800,6153623,Cracovia_zamienia_Holandie_na_Hiszpanie.html
Dobra dobra w lecie,ale najpierw jest wiosna i spółdzielnia w lidze też może nas spuścić.Nasi piłkarze nie potrafią grać pod presją.Najlepszym rozwiązaniem jest wygranie szybko 3,4 meczyków i wtedy spokojniejsze granie a wyniki przyjdą same:)
Ze Ślusarskim czy bez CRACOVIA is the best!!!:):):)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)