Tak jak Hamer napisal - z tego wynika, ze zostanie pilkarzem Stali Stalowa Wola, bo poki co, to jest pilkarzem Cracovii wypozyczonym do Stali. Z tego co bylo napisane wynika, ze Kamil zostanie pilkarzem Stali, wiec jasne jest, ze Stalowka go wykupi.
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
Ja nie twierdzę, że Ślusarski nie jest wisienką, bo wg to on jest WIŚNIĄ :D
Ale napisałem wyraźnie, że może JESZCZE nam jakąś "wisienkę" przedstawią ;)
Panowie... bedzie dobrze :) Nie bedzie to bomba w stylu Kazia Wegrzyn ani promocja jak z Bojarem, ale tego sie nikt nie spodziewa. Pytanie tylko - jak zostanie przyjety przez kibicow?? :)
Ja już jakiś czas temu mówiłem o Trałce a teraz to nie wiem czy on wogóle by chciał rozpatrzyć naszą oferte!
Mkncylopez ku.. z wiślackim rodowodem nie chce widzieć i mam nadzieje że nie zobaczę.
I innych klubów każdy będzie mile widziany.
Coś mi się zdaje kolego że wiesz dużo więcej niż inni (nie pierwszy raz zresztą).Wcale bym sie nie zdziwił jakby pod tym nickiem twoim ukrywał się pewien osobnik związany z klubem .
potter - niech Ci sie nie udziela adrenalina. Z klubem mam tyle wspolnego co kazdy tutaj :) zapewniam Cie, ze nie pracuje w MKS Cracovia SSA :)
na mieście się mówi że przejdzie do nas Cantoro bo w wiśle go niechcą a on niechce opuszczać Krakowa! oto najnowszy news haha
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak jak Hamer napisal - z tego wynika, ze zostanie
> pilkarzem Stali Stalowa Wola, bo poki co, to jest
> pilkarzem Cracovii wypozyczonym do Stali. Z tego
> co bylo napisane wynika, ze Kamil zostanie
> pilkarzem Stali, wiec jasne jest, ze Stalowka go
> wykupi.
>
>
Lopezie z tego może wynika acz nie do końca (zostanie w tym kontekście może jak najbardziej oznaczać pozostanie)...ale Lopezie szanowny jechać komukolwiek od idiotów na podstawie tego ,że [co tu gadać ale co najmniej średnio kompetentny jurnalista GW] coś nie do końca jasno napisał...To wybacz ale trochę jak ten nieprzyjemny ostatni numer z T.R.
Najpierw bądź pewien ,że tak jest a potem, jak już koniecznie musisz, zwyzywaj kogoś od idiotów.
BTW: Niby jak Płatek miałby wydać opinie o zwolnieniu/sprzedaży Karcza jak chłopaka wogóle jeszcze nie widział? Na prawo i lewo mówi o konieczności wypozyczania młodych a nie sprzedaży.
potter Napisał(a):
> Mkncylopez ku.. z wiślackim rodowodem nie chce
> widzieć i mam nadzieje że nie zobaczę.
> I innych klubów każdy będzie mile widziany.
>
> Coś mi się zdaje kolego że wiesz dużo więcej
> niż inni (nie pierwszy raz zresztą).Wcale bym
> sie nie zdziwił jakby pod tym nickiem twoim
> ukrywał się pewien osobnik związany z klubem .
Potter-o jakiego milicjanta Ci chodzi??
a co do Karcza to tak po prawdzie nie sądze zeby go sprzedali do Stali-tym bardziej ze Platek nie mial okazji go poobserwowac...
Moze ktos mu taka opinie wydal, prawda? Grudniowemu testmeczowi Karczu przygladal sie z wysokosci trybun
mknacylopez Napisał(a):
> potter - niech Ci sie nie udziela adrenalina. Z
> klubem mam tyle wspolnego co kazdy tutaj
> zapewniam Cie, ze nie pracuje w MKS Cracovia SSA
Kazdy inteligentny szympans juz sie dawno połapał, kto to taki mknacylopez. Trudno wiec pisać, ze sie "ukrywa".
mknacylopez Napisał(a):
> Moze ktos mu taka opinie wydal, prawda?
> Grudniowemu testmeczowi Karczu przygladal sie z
> wysokosci trybun
Karcz-u zaczął w SSW bardzo dobrze między innymi uznano go za najlepszego w pucharowym meczu z Bełchatowem. Potem chyba w październiku doznał kontuzji kolana.
Myślę ,że nie grał w test meczu bo był na leczeniu.
o kogo może chodzić z tym niejasnym rodowodem?
Mam nadzieje że z tym Cantoro to żarty już w widzę jak symbol gtsu jest owacyjnie witany na trybunach .
hau hau hau!!!
;)
cantoro symbolem?? kaman...
to obcokrajowiec, ktory ma pewnie w dupie czy gra u Nas czy w gtsie...
Symbol nie symbol ale sam wielokrotnie podkreślał przywiązanie do niewłaściwych barw.
kantoro za drogi
biore Zieńczuka.
A Maciej Scherfchen ?
http://www.90minut.pl/news.php?id=829391
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32294,title,Slusarski-wraca-do-Ekstraklasy,wid,10736138,wiadomosc.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)