tez bym chcial:)
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
Radwański rozmawia z Łęczną, więc kto wie??? Może Grzegorzewski rzeczywiście zjawi się wcześniej. Poniżej link do ciekawego materiału na 90minut.pl o tym właśnie:
[url]http://www.90minut.pl/news.php?id=829233[/url]
Ślusarski wraca do Polski!
Bartosz Ślusarski zdecydował się na powrót do polskiej ligi. 27letni napastnik będzie zawodnikiem Cracovii dowiedział się GOOOL. Popularny Ślusarz kontrakt podpisze prawdopodobnie w już poniedziałek.
Zawodnik ma za sobą nieudane wojaże w lidze angielskiej, dlatego zdecydował się na powrót do kraju. Po raz pierwszy wyjechał z Polski trzy lata temu, gdy został wypożyczony z Dyskobolii do portugalskiego UD Leiria. Później klub Zbigniewa Drzymały sprzedał go do West Bromwich Albion, z którego był aż trzykrotnie wypożyczany. W ciągu ostatniego półtora roku, jakie spędził w Anglii, zawodnik zaliczał tylko nieliczne występy, a łącznie zdobył zaledwie dwie ligowe bramki.
Ślusarskim interesowało się kilka polskich klubów. Prócz Cracovii na celowniku miała go między innymi Polonia Warszawa oraz Górnik Zabrze. Zawodnik wybrał Kraków, bo właśnie tam jego zdaniem najłatwiej będzie mu odbudować formę sprzed lat. Warto dodać, że Cracovia w rundzie jesiennej dysponowała najgorszym atakiem w lidze. Łącznie zdobyła tylko dziesięć bramek, ale aż sześć z nich strzelił pomocnik Dariusz Pawlusiński. Bez formy był doświadczony Tomasz Moskała. Zadaniu nie podołali ani Bartłomiej Dudzic, ani Kamil Witkowski, ani też Marcin Krzywicki. Teraz Artur Płatek chwyta się brzytwy, bo ściągnięcie Ślusarskiego napastnika bez formy z pewnością jest pewnym ryzykiem.
Ostatnio klub sprowadził do ataku Mariusza Sachę z Podbeskidzia Bielska Białej. Cracovia jest tej zimy bardzo aktywna na rynku transferowym. Kilka dni temu zakontraktowała dawnego reprezentanta Polski Mariusza Murawskiego. Wczoraj z klubem z ulicy Kałuży umowę podpisał Paweł Sasin. W poniedziałek zostanie sfinalizowany trzeci spektakularny transfer krakowian.
goool.pl
Chciałbym im wierzyć, ale niestety wielokrotnie udowodnili ,że czasami bywają mało wiarygodni. Mam nadzieję ,że tym razem będzie jednak inaczej.
Jezusicku....:-)
mam nadzieje tylko ze o ile do nas trafi to bedzie sie spisywal na miare oczekiwan......a oczekiwania są takie jakby przychodzil do nas Rooney....
a kimże jest ten Mariusz Murawski?
Hamer wiem, że Ty "oczekiwania" miałeś największe wobec Nawrocika, Ślusarski nei będzie przesiadywał co noc w EFC, no ale może zrekompensuje to większą ilością strzelonych bramek :D
wp bardziej wiarygodne http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32294,title,Slusarski-wraca-do-Ekstraklasy,wid,10736138,wiadomosc.html?ticaid=174b6 :) myśle że to prawda, bardzo mnie to cieszy !
Tylko ,że powołują się na goool :)
żeby tylko nie zapeszyć :)
Nieoficjalnie: Bartosz Ślusarski na dwa lata w Cracovii
TP!
09/01/2009
Jak dowiedzieliśmy się nieoficjalnie 27-letni napastnik Sheffield Wednesday Bartosz ślusarski podpisze w poniedziałek dwuletni kontrakt z Cracovią.
TP!
Niecierpliwie czekam na poniedziałek...
Dzieki Jakub, jesli uda Ci sie dopiac ten transfer i dolozysz nam jeszcze w pakiecie Zganiacza odszczekam to co mowilem zlego na twoj temat przez x lat takze masz wielka okazje sie mi przypodobac czlowieku :)
Panie Kolakowski Panu rowniez dziekuje z osobna gdyz nie sfrajerzyl sie Pan tak jak Cezary!
Jestem powiem szczerze zdumiony :D nie wiem jak ja dozyje poniedzialku :)
No to tak jak napisał hamer - "Jezusicku" ;)
W końcu się coś dzieje! Sacha, Sasin, Murawski, Ślusarski, mam nadzieję, że Grzegorzewski i może jeszcze jakąś "wisienkę" nam niedługo przedstawią ;)
Ale jakby nie patrzeć - wielkie słowa uznania dla Tabisza (ciężko mi to przez myśl przechodzi :D) i reszty :)
jak Ślusarski nie jest wisieńką to ja nie wiem kto w naszej sytuacji nią może byc....
jest i to taka slodziutka :D
[b]Mariusz Zganiacz[/b]
Aczkolwiek jestem bardzo zadowolny z faktu iz przychodzi Ślusarski, nawet w snach bym nie przpuszczal ze ktos jego pokroju przyjdzie do Cracovii powaznie.
Slusarski wisienką jest i jak do nas przyjdzie -tak jak obiecalem pochwale Tabisza .
Bo będzie za co!!!.
Zganiacza do nas nie chce bo byłby super drogi (ksg usłyszał 2,5 mln).Jest do wzięcia lepszy pomocnik i tańszy.Problemem jest ,,tylko ''przekonanie go by do nas przyszedł bo chciałby zagrać w pucharach.Nazywa się Tlałka i jest środkowym pomocnikiem.
a nie Trałka??
jadę po watkach i nie widzę mojego ulubionego Santo.Chyba go zamurowało.Stary piknik pyta ? Co z ta wisienką? jest czy jej nie ma?
PS.Santo i ja wiemy----/jest /
Trałka,Trałka...
trzeba mu szepnac,ze jak do nas przyjdzie to zagra w pucharach,ale w przyszlym sezonie,w koszulce w Pasy :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)