nie liczyl bym na to ze jutro bedze jakis nowy nabytek.
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
potter moze nie jutro.... :)
Ja dla odmiany liczę ze transfery będą już teraz codziennością.
Sa transfery, bedą transfery , na co teraz ponapier..dala potter???
Tylko nie napisz że Tabisz sie wziął do roboty bo Ty po nim jechałeś jak po łysej kobyle.
Mięciel bedzie , zobaczycie:):)
Po jaką cholerę Radzewicz, powaliło Was?????????????
Radzewicz -(za darmo,lewa noga,gra na pozycji pomocnik ,w porównaniu z Moskałą jest kreatywny)
Co do wychwalania Tabisza ,wstrzymałbym się z ocenami.Jeśli lista Płatka miała 500 nazwisk,może dopiero po nowym roku kluby odpowiadają na faxy Jakuba
Dowiedziałem się z dobrego źródła że nasza oferta kupna Wróbla opiewała na 500 tyś zł ,a nie jak podał PS 50 tyś .Tam zgubiono jedno zero i potem kolejne gazety powielały ten błąd.
Jak czytam te komentarze w 90 minut.pl to w kielcach za Sasinem nie płaczą.Liczę że to jest transfer przemyślany w 100% i Płatek wie że ten zawodnik potrafi grać.Cena za ten transfer jest niska 300 tys zł -a ewentualny zysk może być wielki.Pod warunkiem że wróci do formy!!!.
Ja czekam na transfer HITOWY !!!!.
Radzewicz nie jest nam niezbędny .Skoro w Piaście go nie chcą to muszą mieć powody.
Do tego co jest potrzeba wysokiej klasy napastnika i ewentualnie dobrego pomocnika.
Radzewicza na pol roku mozna brac
Radzewicz by się przydał, a w Gliwicach się nie przelewa, gdyby nie musieli to by go nie sprzedawali.
to ja proponuje z zabrza wyciągnąć Malinowskiego, Madejskiego albo Kiżya
Radzewicz lepszy od Moskały? Ja rozumiem wasze podejście do tego ostatniego, ale pisząc w ten sposób się ośmieszacie.
z Zabrza jedynie Madejskiego ale transfer niemozliwy
janczer- 10 razy!!!!
Kolego awaria znajdę sobie innego szkodnika (ty wydajesz mi się idealnym kandydatem)
To że krytykowałem Jakubka to fakt ,ale krytykowałem za konkretne zawalone sprawy;
-drumlaka i tej calej historii
-poprzednie okienka transferowe spaprane przez jakuba
-działalność na linii grupy młodzieżowe -jakub
-konkretne sprawy typu sprzedaż Bojara do konkurencji w walce o byt
Pisałem wiele razy że nie mam żadnych uprzedzeń do Tabisza.Jak widzę że coś zrobi dobrze o pochwalę ,podziękuje i posypę głowe popiołem.Zrobie to chętnie jak bedzie za co.
Szkodliwą działalność będę krytykował czy ci się awaria podoba czy nie.
DSS -Radzewicza w Gliwicach nie sprzedają tylko rozwiązali z nim kontrakt (nie wiadomo co było powodem).Jest zawodnikiem wolnym.
Jak mi się podoba tytuł z Interii : "Szalone zakupy Cracovii"
Co oni napiszą jutro a co dopiero po wisience na końcu ? ;-)
potter - w takim razie mój błąd, ale skoro jest wolnym zawodnikiem to tym bardziej trzeba zakontraktować.
Sprowadzanie Radzewicza byłoby nieporozumieniem i nie wierzę w ten transfer, no bo po co?
Panowie jakies powody rozwiazania kontraktu Radzewicza były.Jak był zdrowy był zawodnikiem podstawowym.Minus to -zawodnik poddatny na kontuzje.
Piast musiał mieć jakieś istotne powody pozasportowe jak w tej sytuacji co jest wyzbył sie podstawowego zawodnika.Wypadało by zapytać bojara co to za ,,ptica''ten Radzewicz.
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> DSS -Radzewicza w Gliwicach nie sprzedają tylko
> rozwiązali z nim kontrakt (nie wiadomo co było
> powodem).Jest zawodnikiem wolnym.
To Radzewicz rozwiązał kontrakt,miał taką opcje w kontrakcie.
janczer
Co do porównań Radzewicza i pomocnika Moskały,to radze poczekać aż Tomasz zrobi pierwszy rajd po lewej zakończony asystą
DSS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> to jeszcze Mięciela
Tia, też grał w Salonikach w 2004 roku, wypomniałbym mu to co mi wtedy powiedział po meczu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)