LiD.Z. a kto mial wplyw na to,ze chodzi 3tys ludzi na mecze? Wojna z chuliganami? mówi Ci to coś? Zakazy,nakazy,odgradzanie sektorów,identyfikatory...etc
p.s.Z Cracovią byłem w trudnych chwilach,pracując społecznie dla klubu...Myślę,że nie tylko ja z tego forum,więc daruj sobie teksty z 10zł na bilet bo my nie mamy po 14-lat...
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
LiD.Z. 1000% poparcia
Czy wiadomo co z Łukaszem Szczoczarzem?
Stary Kibol, pełne poparcie.
Ci, którzy mają tutaj receptę na wszystko i potrafią tylko innych pouczać sami we własnym życiu niczego nie osiągnęli, nie mówiąc o zarządzaniu czymkolwiek i kimkolwiek.
Cóż takiego potter i iwi ( dwaj najwięksi mędrcy tego forum) sami osiągnęli w biznesie, aby tak rozdzielać razy, na lewo i prawo?
Pochwalcie się Panowie, a wtedy zacznę Wasze krytykanctwo przyjmować z należytą powagą.
Jeśli Ty dojdziesz do czegoś w życiu,to ja zacznę Cię traktować z należytą powagą...
Możemy tak odbijać piłeczkę w nieskończoność...Tylko jaki w tym sens? Każdemu z nas zależy na Cracovii i każdy by chciał jak najlepiej.Każdy również ma inne zdanie na ten temat i forum jest po to,żeby się wypowiadać na ten temat. Nie chcesz czytać? Nie czytaj-proste i logiczne.
A co do biznesu "to przecież Cracovia nie musi grać o najwyższe cele",ważne ,żeby Comarch.."że narażę się kibicom, ale na dzień dzisiejszy najważniejszy jest ComArch" osiągał sukces i słupki się zgadzały :]
Dla kogo najważniejsze?
rozrabiaka mi jakoś te wszystkie zakazy i nakazy nie przeszkadzają i jestem prawie na każdym meczu jeżdze też na wyjazdy mam karnet i identyfikator żebym zobaczył swoją ukochaną CRACOVIE musze przejechać ponad 200km w jedną strone!!!jeżdziłem też na III lige kibicuje CRACOVII ponad 30lat i takiego rozwoju nie pamietam wiem że jest dużo do poprawy ale komuna nas tak zniszczyła że cięzko się pozbierać teraz jest taki czas żeby właśnie kibice się zmobilizowałi i pokazali że CRACOVIA jest dla nas bardzo ważna!!!
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/kapias-wzmocni-cracovie,1236936,812
komus sie w glowach pojebalo? tabisz to jest twoja perelka?
Już pal licho, czy to perełka, tylko, że to kolejny obrońca.... Coś zaczynam odnosić wrażenie, że nie kupujemy "pod koncepcję trenera" tylko już zupełnie "co popadnie"...
Na 90 minut pojawił sie Damian Nawrocik z Arki Gdynia.
Zauważcie, że w przywołanym przez Nestę artykule stoi, cyt.: "Z kolei umowę przedłużył lider "Pasów", Dariusz Pawlusiński". Kiedyś onet teraz interia...
Na boki obrony jak jest dobry i nie drogi to może być.W Katwowicach uważają go kibice za dobrego zawodnika.I jeszcze jedno na razie mamy szczeście do transferów z GKS i być może na boki obrony trafi się talent na miare Polczaka.
Ten transfer nie powinien rozmywac w żaden sposób naszych braków w ofensywie .Tu jest pies pogrzebany!!!.Mam nadzieje ze zdaje sobie z tego sprawe Płatek i będzie cisnął jakubka o zawodników ofensywnych.
pewnie tabiś z Filipiakiem myslą że przyjdą do nas klasowi zawodnicy za darmo i całkowicie pomijając menagerów będą grali za 2 tysiące złotych.
ci Panowie i również Wy musicie w końcu zrozumieć, że my nie jesteśmy na sobotnich zakupach w hipermarkecie tylko musimy się bić na śmierć i życie o cokolwiek. tu nie chodzi o branie śmieci, tylko nie żałowanie pieniędzy na transfery. chcą 900 za wróbla? pogadac zbic do 600-700 i płacić.odpowiem od razu: tak łatwo mi wydawać pieniądze Filipiaka, to on doprowadzil do tej sytuacji dając wolną rękę brodatej szuji wiec niech teraz płaci i koniec kropka.
pieniadze na transfery ponoc sa, to je dawac urwa !!
500 za Sache, 800 za Wasiluka, na Wróbla chyba warto wydać podobne pieniądze? Chyba że tabiś znajdzie nam cos lepszego? proszę bardzo ale niech robi to szybciej ! i już teraz do uja pana
Napastnik Arki Gdynia jest kolejnym kandydatem do gry w Cracovii. - Oferta była bardziej skierowana do nas, niż wyszła od nas - twierdzi Jakub Tabisz, wiceprezes klubu z Krakowa
Wiceprezes Cracovii nie ukrywa, że były już napastnik Arki nie jest priorytetem na liście życzeń trenera Artura Płatka. - O wszystkim zadecyduje szkoleniowiec. Jeśli nie uda nam się pozyskać innych graczy, temat może być aktualny - mówi Tabisz.
Cracovia nadal stara się o sfinalizowanie kontraktu z Jakubem Grzegorzewskim. Napastnikowi Górnika Łęczna za pół roku kończy się umowa i już teraz może bez przeszkód podpisać nową.
Źródło: Gazeta Wyborcza Kraków
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
hehe jakby ten Nawrocik sie do czegos nadawal to Arka napewno by z nim kontrakt przedłużyła
o gargule ze strony gts'u
"Garguła oprócz ofert Legii, Wisły i Widzewa, miał również propozycje z [b]Cracovii[/b] oraz z FK Moskwa i Dinama Zagrzeb."
ja napisze tylko
No tak, to wyjaśnia sprawę tych "500 nazwisk". Posżło po prostu 500 faksików, ciekawe, czy był wśród nich też faksik do Dortmundu z "ofertą" kupna Błaszczykowskiego. Przyznam się szczerze, że nie zdziwiło by mnie to specjalnie...
Kurowski na 99% w Kolejarzu Stróże
Wicelider II ligi wschodniej Kolejarz Stróże kończy kompletowanie zespołu, który w rundzie wiosennej ma skutecznie rywalizować o awans.
- Naszymi zawodnikami są już defensor Mateusz Tywoniuk i rozgrywający Krzysztof Lipecki z Motoru Lublin, a także grający już kiedyś w Stróżach skrajny pomocnik Adrian Bergier i bramkarz Marcin Zarychta z Wisłoki Dębica - mówi Grzegorz Kogut, menedżer Kolejarza.
- [b]W 99 procentach dograne mamy kontrakty z[/b] Radosławem Kardasem, doświadczonym obrońcą KSZO Ostrowiec Świętokrzyski, [b]Sebastianem Kurowskim, napastnikiem Cracovii[/b] oraz z pomocnikiem Jakubem Wańczykiem z Sandecji. Staramy się jeszcze o pozyskanie klasowego napastnika. W grę wchodzą kandydatury występującego ostatnio w rezerwach Polonii Warszawa Grzegorza Piechny, Stanisława Wróbla z Piasta Gliwice, Grzegorza Kmiecika z Wisły Kraków oraz Dariusza Kantora z Wisłoki Dębica. Piechna musi jednak rozwiązać kontrakt ze stołecznym klubem, zaś Kmiecik ma podobno ofertę z jakiegoś zagranicznego zespołu. Myślę, że jeszcze w tym tygodniu będzie wiadomo, na kogo się zdecydujemy - podkreśla Grzegorz Kogut.
Kolejarz przygotowania do rundy wiosennej rozpocznie 6 stycznia. 13 dni później piłkarze wyjadą na tygodniowe zgrupowanie w Zakopanem, potem czeka ich seria 11 gier kontrolnych, a na połowę lutego zaplanowano drugi obóz w Bielsku-Białej.
Źródło: Dziennik Polski
Kupią nie kupią utrzymać się trzeba. Jeżeli dobrze przepracują zimę i pomiędzy Płatkiem a piłkarzami będą prawidłowe relacje w co głęboko wierzę to się utrzymamy a o więcej tak grać nie będziemy przy obecnym nastawieniu zarządu klubu.
Cracovia
Budżet na transfery: 2 mln zł.
Już przyszedł: Mariusz Sacha (Podbeskidzie Bielsko-Biała).
Przyjdą (?): Tomasz Wróbel (PGE GKS Bełchatów), Bartosz Ślusarski (Sheffield Wednesday), Jakub Grzegorzewski (Górnik Łęczna).
Odszedł: Arpad Majoros.
Odejdzie (?): Dariusz Pawlusiński.
http://www.sport.pl/pilka/1,65029,6120120,Zimowe_transfery_w_ekstraklasie.html
Odchodzi Kurowski !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)