klik
-
-
(paj.cyk) Pajacyk
klik ;)
klik
klik
klik ;)
klik
klik
klik ;)
klik
klik
klik
Nasz Pasiasty kolega - Wojtek Jakubowski jest radnym Dzielnicy I.
Gazeta Krakowska ogłosiła konkurs na najlepszego radnego.
Głosujcie na Pasiaka!
Link:
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1641225,wybierz-najlepszego-radnego-dzielnicy-i-glosowanie-wojciech-jakubowski,galeria,3995407,id,t,tm,zid.html?ocena=1&klucz=2b080f179991fc3d239301d42243c928
Można głosować codziennie po 5 razy.
Dzięki!
klik
klik
klik
klik
Z Wodzia pozdrawia skacowana Lewicowa Świnia Geoś. Zażywam klina u Edka Macury, który patrząc mi przez ramię polemizuje z tym określeniem. "Świnia" jak najbardziej, ale nie "lewicowa" tylko "postępowa". Zaraz przyjedzie po mnie odwóz, bo muszę podhajcować, bo żona z córką przyjeżdża za 2 godziny, choć ponoć szczerkanie zębami z zimna jest korzystne dla zdrowia dzieci bo wykrusza próchnicę. O 17 wyklad z socjologii w Rybniku, potem jadę do Gliwic, a moja dwuosobowa rodzina przyjedzie dopiero jutro, więc sobie na spokojnie obejrzę jakiś film, na przykład Sutjeska lub Gorączka złota.
No to na razie!
Niech żyją dwa anielskie kluby: Odra Wodzisław, postrach trzecioligowców Górnego Śląska i Cracovia.
Howk!
klik
klik
klik
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)