klik
-
-
(paj.cyk) Pajacyk
klik
Dzień dobry! Z Gliwic kłania się Geoś.
Dzisiaj spotykam się z qmplami lewakami, antykaczystami, antyrydzykowcami w Drewutni. Chyba będę nocował u Edka Macury, bo qrka wodna czym dojadę w nocy przy takim mrozie do domu.
CLIC;)
klik
Cześć! Z Wodzia kłania się Geopijatyk. Jestem u Edka Macury. Łyknęliśmy po setce i zaraz idziemy do Drewutni.
klik
Jestem znowu u Edka Macury, gdzie będę spać. Wypiliśmy kilka piw za zdrowie Edka (i Astona 1906), którzy obchodzili wczoraj urodziny. Mi kazali zmienić imię Jarosław na drugie. A gdy powiedziałem, że na drugie mam Antoni, to też mi je kazali zmienić, bo im się z Maciarewiczem kojarzyło. Jak ja lubię takie klimaty!
klik
klik
Klik!
Jestem u Edka Macury, gdzie nocowałem. Za chwilę mnie odwiezie do domu.
CLIC;)
klik
CLIC;)
klik
klik
Soory, pozwólcie, że palnę sobie na dobranoc jakiś planik treningowy.
(Pn) /stadion/ trucht 20'; 1200m-1000m-800m-600m-400m-200m, przerwy 400m truchtu; trucht 20'
(Wt) cross 120'
(Śr) /sala, basen/ ogólnorozwojówka 30'; siła 30'; gra 30'; basen 30', sauna
(Cz) cross 150'
(Pt) trucht 20'; 20x1', przerwy 1' truchtu; trucht 20'; atletyka terenowa 30'; trucht 20'
(Sb) wycieczka 40-60 km
klik
klik
Klik??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)