http://sport.interia.pl/raport/transfery/news/matusiak-pilkarzem-cracovii,1356305
-
-
Matusiak w Cracovii?!
usia siusia - Radosław Matusiak :D
kolega AA widze w formie literackiej.... :D
http://www.widzewiak.pl/czytaj/newsroom/14293,Matusiak-Tak-bedzie-lepiej-dla-mnie-i-dla-klubu.html
nie wiem po co no ale dobra ... miejmy nadzieje że coś z tego będzie oprócz tego że według niektórych oprócz tego że my nie mamy honoru to też takich grajków sprowadzamy
Radosław Matusiak został nowym piłkarzem Cracovii - poinformowała "Gazeta Wyborcza".
- W Krakowie mogę liczyć na grę w pierwszym składzie, w Łodzi nie byłem tego pewny - tłumaczy.
Zawodnik ostatnio występował w Widzewie Łódź. W jego barwach rozegrał siedem spotkań w pierwszej lidze i zdobył bramkę.
Troche to dziwne , nie miał miejsca w klubie I ligowym a teraz liczy na miejsce w klubie ekstraklasy :)
Nie wiesz po co ? To ci powiem Matusiak wraca powoli do formy a pod okiem Oresta znowu wyrośnie na klasowego zawodnika
Tp samo bylo z Niedzielanem a W ruchu z meczu na mecz jest coraz lepszy. Trzeba dać szane a on jest na tyle dobrym zawodnikiem że ja wykorzysta.
rogrywajacy ? potrzebny rozgrywajacy.
Matusiak OK moze byc mysle ze facet ma cos jeszcze do udowodnienia.
w Widzewie jest kilku zawodników do wyciagniecia naprawde dobrych.
Magia Tatusia Oresta zadziałała
Wniesie do drużyny i jej stylu gry tyle co Citko, Świerczewski i Magiera...Odpukać!
No to liczymy na odbudowanie formy. Lenczyk zaczyna ładnie kombinować:)
dziwny ten Matusiak...grał w Widzewie i w ŁKSie...jeszcze niedawno Wisła a teraz Cracovia...
bobson Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dziwny ten Matusiak...grał w Widzewie i w
> ŁKSie...jeszcze niedawno Wisła a teraz
> Cracovia...
Lubi mocne wrażenia :D
gentlemen Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Lubi mocne wrażenia :D
albo liczyc pieniazki...
Od nas odejdzie do Arki, a skończy w Lechii :)
No to się Witkowski ze Szczoczarzem cieszą:)
Zobaczycie, że złapie forme i pare ładnych bramek ustrzeli.
dobry transfer ! jesli matusiak wroci do dawnej dyspozyji bedziemy mieli jak na nasza lige bardzo dobry atak plus zdrowy Grzegorzewski.
teraz koniecznie ROZGRYWAJACEGO!
żeby tylko chłopak był zdrowy to nam jeszcze da dużo radości, jestem o tym przekonany :).. atak teraz prezentuje się naprawdę fajnie, niech tylko Grzegorzewski leczy uraz..
Orest myśl nad rozgrywającym, bo takiego rasowego nie mieliśmy ho ho a może dłużej..
Jeszcze Zganiacz i Dziewicki i gramy o puchary :)
Grzegorzewski juz jest zdrowy .. teraz probuje dojsc do formy bo jakby nie bylo dlugggggoooooo nie gral ..
Grzegorzewski, Matusiak, Szczoczarz, Kaszuba, Witkowski, Ślusarski, Dudzic, Misan dużo tych napastników :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)