Blady Niko Napisał(a):
-
> Nazywam się Łukasz Chrzanowski. Urodziłem się
> 21.02.1985 roku i jestem dzieckiem szczęścia.
> Szczęśliwie poznałem moją Narzeczoną,
> Anetkę. Równie szczęśliwie się złożyło,
> że mogę zajmować się tym, co lubię: pisaniem
> i czytaniem.
No cóż, powiadają, że głupi ma zawsze szczęście...
-
-
Do Gości na naszym Forum
[b]"Dziękuje za konstruktywną krytykę. Nie oceniam historii tylko teraźniejszość. Nie mogę o sobie powiedzieć, żebym kibicował konkretnemu klubowi.
Pozdrawiam
ŁCH "[/b]
Dość szybko mi na pw NK odpisał, skrytykowałem gościa za jego subiektywną opinię dot. samej Cracovii.
KSZO - ŁKS 1:0
Ekstraklasa dla ŁKS ! :D
Szanowni,
A dajcie se spokój...
Czy naprawdę kogoś mogą urazić przemyślenia tego pulchnego młodzieńca :-)))
"Komiczny Łukaszu", mniej klawiatury - więcej ruchu... Korzyść będzie obopólna, dla Ciebie i dla nas.
Ukłony z Krakowa dla Narzeczonej Anetki.
Pozdrawiam
Anetka to albo jakiś spasiony warchlak, albo ślepa i ma denka od jabcoków zamiast okularów , że za taką fujarę i fajansiarza się wzięła.
:)
na poczatku się cieszyłem i z taką ciekawością wszedłem na forum ŁKS-u po meczu z KSZO i tam....poczytałem.
Przypomniały mi się ,te wszystkie czarne dni Cracovii ,ten marazm ,ten brak widoku na lepsze jutro ,"puszczane"mecze ,nawet gazety trudno było czytac ,bo nic tam dobrego o Cracovii nie pisali.Czasem wzmianka ,czasem transfer murzyna....ciekawostka.Działacze a właściwie często grabarze.....
Starsi kibice niech sobie przypomną ,młodzi niech sobie uświadomią ,że u nas też tak kiedyś było.Tylko ,że wtedy nie było np.forum i nikt nie zapisał ku pamięci rozmów przygnębionych Pasiaków....
http://www.lksfans.pl/index.php/forum_reply/index/id/1595/page_reply_1595/3
Po prostu aż nie chce mi się czasem uwierzyć ,gdzie my jestesmy - stadion,bogaty sponsor,kopacze typu Slusarski teraz Matusiak,Lenczyk trener a będzie jeszcze lepiej.....warto przeczytać wpisy kibiców ŁKS-u....mi ich po prostu żal.To,że jechali na Cracovię,no cóź,ratowali w ten sposób na chwilę wlasny umiłowany klub....wierzyli ,że się da go uratować.
Wrócił mi na tą chwilę sentyment do tego klubu i przypomniał wspólny śpiew na Legię ".....zabiła nam Legia ,kibica łódzkiego...."
ale pan Łukasz nie pisze "za ŁKS", Ianie, ale pisze "antyCracovia".
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> na poczatku się cieszyłem i z taką
> ciekawością wszedłem na forum ŁKS-u po meczu z
> KSZO i tam....poczytałem.
> Przypomniały mi się ,te wszystkie czarne dni
> Cracovii ,ten marazm ,ten brak widoku na lepsze
> jutro ,"puszczane"mecze ,nawet gazety trudno było
> czytac ,bo nic tam dobrego o Cracovii nie
> pisali.Czasem wzmianka ,czasem transfer
> murzyna....ciekawostka.Działacze a właściwie
> często grabarze.....
> Starsi kibice niech sobie przypomną ,młodzi
> niech sobie uświadomią ,że u nas też tak
> kiedyś było.Tylko ,że wtedy nie było np.forum
> i nikt nie zapisał ku pamięci rozmów
> przygnębionych Pasiaków....
> http://www.lksfans.pl/index.php/forum_reply/index/
> id/1595/page_reply_1595/3
> Po prostu aż nie chce mi się czasem uwierzyć
> ,gdzie my jestesmy - stadion,bogaty
> sponsor,kopacze typu Slusarski teraz
> Matusiak,Lenczyk trener a będzie jeszcze
> lepiej.....warto przeczytać wpisy kibiców
> ŁKS-u....mi ich po prostu żal.To,że jechali na
> Cracovię,no cóź,ratowali w ten sposób na
> chwilę wlasny umiłowany klub....wierzyli ,że
> się da go uratować.
> Wrócił mi na tą chwilę sentyment do tego klubu
> i przypomniał wspólny śpiew na Legię
> ".....zabiła nam Legia ,kibica łódzkiego...."
a mi ich nie żal........za całokształt.... za resovię, za zachowanie kiedyś tam na reprezentacji , za miłość do betonów i malinowych nosów i za to wszystko co pisali o Cracovii na własnym forum...... widzew to zawsze był wróg i znienawidzona ekipa , łks dołączył do nich........ kiedyś też miałem do nich sympatię...ale teraz widzę jak fałszywa jest to ekipa......
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)